- 21 Temmuz 2025
- 7
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Gulzguzeli_123
Hanımlar merhaba eşimde varikosel çıktı. Yakın zamanda ameliyat olan var mı varsa ortalama fiyatlar nasıl bilgilendirir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz olduk geçen hafta 65 civarıydıHanımlar merhaba eşimde varikosel çıktı. Yakın zamanda ameliyat olan var mı varsa ortalama fiyatlar nasıl bilgilendirir misiniz
Hangi hastane ve hangi doktora gittiniz acaba onu öğrenebilir miyimBiz olduk geçen hafta 65 civarıydı
Beykent hastanesi Cüneyt Sevinç siz hangi doktora gittiniz derecesi ne şuanHangi hastane ve hangi doktora gittiniz acaba onu öğrenebilir miyim![]()
Biz daha yeni öğrendik ultrason çektiğinde teşhis konuldu bugün doktora gideceğiz derecesini daha bilmiyoruzBeykent hastanesi Cüneyt Sevinç siz hangi doktora gittiniz derecesi
Tüp bebek için m bakıldıBiz daha yeni öğrendik ultrason çektiğinde teşhis konuldu bugün doktora gideceğiz derecesini daha bilmiyoruzyolun başındayız daha devlet hastanesine gittik ilk olarak ameliyat için başka doktorları değerlendireceğiz
Yok 1 yıllık evliyiz çocuğumuz olmayınca eşimde sperm testi verdi sonucu azosperm çıktı daha sonra doktora gittik o da ultrasona yönlendirdi ultrason sonucu varikosel çıktı ama dediğim gibi derecesini hiç bilmiyoruz beni endişelendiren şey ise ameliyattan sonra doğal yolla hamile kalanda varmış tüp bebekte yaptıran varmış yani çok kolay bir ameliyat olduğu söyleniyor sizin nasıl geçti acaba gebelik oldu mu tüp bebek mi yaptırdınızTüp bebek için m bakıldı
Özelden yazdımYok 1 yıllık evliyiz çocuğumuz olmayınca eşimde sperm testi verdi sonucu azosperm çıktı daha sonra doktora gittik o da ultrasona yönlendirdi ultrason sonucu varikosel çıktı ama dediğim gibi derecesini hiç bilmiyoruz beni endişelendiren şey ise ameliyattan sonra doğal yolla hamile kalanda varmış tüp bebekte yaptıran varmış yani çok kolay bir ameliyat olduğu söyleniyor sizin nasıl geçti acaba gebelik oldu mu tüp bebek mi yaptırdınız
Merhaba, benim eşimde de varikosel teşhis edildi. Devlet hastanesinde bir test verdik ve sonuç azosperm çıktı. 20 gün sonra aynı hastanede tekrar test yaptık azosperm değil ama sperm sayısı hızı ve dusuk çıktı. İkinci bir test yaptınız mı siz deYok 1 yıllık evliyiz çocuğumuz olmayınca eşimde sperm testi verdi sonucu azosperm çıktı daha sonra doktora gittik o da ultrasona yönlendirdi ultrason sonucu varikosel çıktı ama dediğim gibi derecesini hiç bilmiyoruz beni endişelendiren şey ise ameliyattan sonra doğal yolla hamile kalanda varmış tüp bebekte yaptıran varmış yani çok kolay bir ameliyat olduğu söyleniyor sizin nasıl geçti acaba gebelik oldu mu tüp bebek mi yaptırdınız
Aynen doktorda öyle söyledi ilk test ile kesin azosperm diyemeyiz dedi 2. Test vericezMerhaba, benim eşimde de varikosel teşhis edildi. Devlet hastanesinde bir test verdik ve sonuç azosperm çıktı. 20 gün sonra aynı hastanede tekrar test yaptık azosperm değil ama sperm sayısı hızı ve dusuk çıktı. İkinci bir test yaptınız mı siz de
Tek bir testle teşhis konulmuyor diye biliyorum
Birkac defa testi tekrarlayıp en sonunda teşhis kesinleşiyor
Manisa'daki şehir hastanesinde Bilal-i Habeş adında bir doktor varmış bu konuda uzmanmış ona yönlendirdi küçük bir yerde çıkmıştık doktoraAmeliyat için istanbul da iseniz Sadi konuk hastanesini önerebiliriz. Mikro cerrahi ile ameliyat ediyorlar eşimde orda ameliyat olacak kısmetse üroloji anlamında gelişmiş bir hastane
Kesinlikle tekrar edilmeli. Biz de çok fazla üzüldük ilk test öyle çıkınca. İkinci testte ileri hareketlilik 0 çıktı. Üçüncü testte ileri hareket yüzde 3 çıktıAynen doktorda öyle söyledi ilk test ile kesin azosperm diyemeyiz dedi 2. Test vericez
Çook teşekkür ederim Allah'ım sizleride en kısa sürede sağlığına kavuştursun sağlıklı bebekleriniz olur inşallahKesinlikle tekrar edilmeli. Biz de çok fazla üzüldük ilk test öyle çıkınca. İkinci testte ileri hareketlilik 0 çıktı. Üçüncü testte ileri hareket yüzde 3 çıktı
Tamam yine doğal yoldan şansımız yok ama en azından tüp bebek için yeterli bir sayı var elimizde. İnşallah sizin de diğer testleriniz daha iyi çıkar. Devlette yaptıysaniz bir tane de özelde yaptırın devlet hastanesinde stres altında veriyorlar testi. Özelde daha rahat bir ortamda belki daha iyi çıkar sonuc
Amiiin sizi de inşallahÇook teşekkür ederim Allah'ım sizleride en kısa sürede sağlığına kavuştursun sağlıklı bebekleriniz olur inşallah![]()