Erkek İnfertilitesi varikosel ameliyatından 3 ay sonra hamile kaldım umudunuzu hep koruyun

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

papatya2147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
374
6
46
Antalya
kızlar 1 yıla yakın uğraştık ama bi türlü olmuyordu eşimde sperm hareketliliğinde sorun çıktı çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ve çok kısa bi süre sonra hamile kaldım.hiç umudum yoktu doktor ameliyattan sonra bir yıla kadar olur demişti ama hemen 3. ayında bebişim bize süpriz yaptı sizlere bir umut ışığı olurum diye yazıyorum o tatlı canınızı hiç sıkmayın .

canım bizim de amelyat olalı 2 ay oldu bu 3. ayımız ben de heyecanla bekliyoum umarım bir gün ben de senin gibi yazabilirim buralara...ameliyat öncesi değerlerinizi biliyorsan yazbilir misin.bizim sayı normal fakat ileri hız 0 morfoloji 1 o nedenle açıkçası korkuyorum.ameliyat genelde sayıyı arttırıyormuş hız ve morfolojiye o kadar etkili değilmiş gibi şeyler okudum.aslında çok da mantıklı gelmedi ama tedirginim...

bizmde değerler aynı sizinki gibi nasıl birşeyler yapıyormusunuz siz

bizmde değerler aynı sizinki gibi nasıl birşeyler yapıyormusunuz siz

canım bize doktor ilaç falan vermedi.biz sadece keçiboynuzu kürü uyguluyoruz.tadı kötü diye zorla içiyordu eşim sonradan konsantere meyve sularından aldık 3-4 kaşık karıştırıp içiyor.çok severek içmeye başladı.bi de morfoloji bozukluğunun sebebi c vitamini eksikliği diye okumuştum bi yerde her akşam kivi ve portakal yiyoruz.o kadar.

size doktorlar ne diyor peki yani bekleyinmi yoksa tüpe falanmı geçin dediler ben çok umutsuzluğa kapılıyorumda bazen hemen tüp bebek yaptırmak istiyorum

ileri hareket ameliyattan önce %15 idi
ameliyat sonrası %36 olmuştu galiba yanlış hatırlamıyorsam tabi

ohh gozunuz aydin cidden cok mutlu oldum bizimkide hiz sorunu (27) 1 yil olucak ugrasali kendiliginden olmuyo esimde varikosel ameliyati olucak nerde oldunuz hangi sehir memnun kaldinizmi doktorunuzdan ben doktor aratirmasi yapiyorum ne yalan soyleyim kim en iyisi su derse oraya gidip oldurucam genelde hiz problemi olanlarin cocugu oldugunu ogrendikce cok umutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…