- 27 Kasım 2011
- 467
- 11
- 33
- Konu Sahibi prenses0101
Merhaba arkadslar, ben yeni katildim az biraz bi göz gezdirdim ama kafam karisti:) benim esimde Ocak ayinda Varikosel ameliyati oldu ve degerleri Ameliyattan önce iyidi , gerci 2 ay olmustu baska bi sebepten dolayi Örnek verdi kötü cikti. Bizim doktorda afferdersiniz biraz Odun gibi pek konusmuyor, daha ilk gittimizde ameliyat olmadan önce tek careniz Tüp bebek dedi bizim dünyamiz yikildi dogal olarak. Esiminde sperm sayisi az ve hareketsiz cok yavaslarmis, Varikoseden gelebilir gelmeyebilirde denio. Hastanede ameliyat eden doktor kesin ondan diyo, Hamile kalma ihtimaliniz az da olsa var diyo Ameliyattan 3 ay sonra test yaptirin demisti , ama o 1 ay önceki sonucu görünce esim test mest artik yaptirmicam dedi, gerci gene mecbur yaptiracakta ama okudugumuz ver arastirdigimiz kadariyla en az bi 6 ay sonra belli olurmus diyolar, ben bu konuyla olgili tecrübelerinizi ögrenmek istedim. COcuk sahibi olmak en büyük hayalimiz suan.
geçmiş olsun canım bizimde 3 ay sonraki değerlerimiz kötü çıktı 6. ayı bekelyin diyorlar zaten onuda bekleyip düzelmezse tüpe geçecez sizde öyle yapın isterseniz..çünkü bu ameliyatta kesinlik yok.yinede dediğim gibi 6. ayı bekleyin.inşallah düzelir