Erkek İnfertilitesi Varikosel amelyatı sonrası ??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Asya273

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
41
21
3
45
Merhaba hanımlar daha öncede yazmıştım oğlumla ilgili amelyat olsunmu olmasınmı az çok fikir edindim sizlerden ve doktorumuzdan oğlum amelyat oldu bundan sonraki süreçtede de yardımlarınıza ihtiyacım var dr 3 ay sonra tekrar sperm tahlili istedi bu 3 ay zarfında ne yapmamız gerekiyor değerleri yükseltmek için şimdiden tşk ederim 🙏

Merhaba hanımlar daha öncede yazmıştım oğlumla ilgili amelyat olsunmu olmasınmı az çok fikir edindim sizlerden ve doktorumuzdan oğlum amelyat oldu bundan sonraki süreçtede de yardımlarınıza ihtiyacım var dr 3 ay sonra tekrar sperm tahlili istedi bu 3 ay zarfında ne yapmamız gerekiyor değerleri yükseltmek için şimdiden tşk ederim 🙏
Esimin ameliyattan 6-8 ay sonra degerleri yukselmeye basladi. 3. Ayda bizde test yapmistik fakat ameliyat oncesinden bile daha kotu cikmisti. Okumustum ben genelde 6. Aydan snra yukseldigini o yuzden cok panik yapmadik sabirla bekledik. Ekstra yaptigimiz birsey yoktu. Fakat yapilacak seyler var tabi beslenme cok onemli ozellikle tavuktan uzak durmak gerekiyor dogalini bulabiliyosaniz o baska tabi. Onun disinda market urunleri ambalajli urunler kisaca katki maddeai olan gidalardan uzak durmamizi soylemisti doktor biz cok fazla uygulayamadik bunlari

Doktorunuz ilaç takviye vs. bişey vermedi mi ?
Bizimde 3 ay olacak ameliyat olalı. Doktorun vermiş olduklarını kullanıyoruz. Ayrıca bu hafta z.yağında bekletilmiş incir yemeye başladı.

Back
X