Varikosel kabusu bunu atlatankar varmi

Nikimibulamadim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
268
43
98
Dusuk yaptim gecsin biraz derken esimde varikosel cikti doktor ameliyat onerdi sperm hareketliligi yuzde 5 sperm sayisi 40 ml.ama harketlilik dusuk oldugundan cocugunuz olmaz dedi olsafa gebelik dusuk olurmus cok canim skkn bu ameliyat olunca olurmu olmazmi onuda bilmiyorum.

Bende bugun buna yakın nir başlık acacaktim benimde aklima takılmıyor degil toplamda 3 gebeligim oldu ilk cocugum hayatta 2.gebeligim 8 haftalikken kalp atimi durdugu için Martta kürtaj oldum sonra 5.ayimda tekrar gebe kaldim ondada dis gebelik ve kimyasal gebelik arası gidip geldim demem o ki neden olmuyor acaba sperm azligi ya da basja bi sıkıntı mı var yeterli gelmiyor demekki kafam cok karisik hic sperm testi vermedi esim 7 yillik ewliyim bu arada düşünmüyor degilim

6 yaşında kızım var ilk gebeligimdi 24te doğum yaptım ocak ayindan beri cocuk düşünüyoruz gebe kalıyorum ama sonu gelmiyor ALLAH DOGRU ZAMANDA NASİP ETSİN orasi ayri ama aklima cok takılıyor sperm azligi vs.biseyler mi var ki hep kendimizde arıyoruz

Dusuk yaptim gecsin biraz derken esimde varikosel cikti doktor ameliyat onerdi sperm hareketliligi yuzde 5 sperm sayisi 40 ml.ama harketlilik dusuk oldugundan cocugunuz olmaz dedi olsafa gebelik dusuk olurmus cok canim skkn bu ameliyat olunca olurmu olmazmi onuda bilmiyorum.
benim esimin de sperm değerleri çok dusuk çıktı. Doktor direk tüp bebek önerdi :( bir arkadaşımız varikosel ameliyatı oldu şimdi 2 çocuğu var ama sperm değerleri normalmis

Back
X