Erkek İnfertilitesi varikosel savaşı 3 milyondan 44 milyon oldu ama bebiş olmadı yardım :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ozalaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
529
265
34
slm kızlar eşim 6 ay önce variosel 3. derce ameliyat oldu doktora gitti 44 milyon oldugunu doğal yolla hamile kalınabileegini söyledi ama 6 aydır bebiş yok benmde hormon testi iyi çıktı neyi yanlış yapıorum bilemedim :KK43:

Bazı şeyler imtihandır.
Yaşınız kaç
Yumurtalıklarınız çalışıyor mu
Yani bilemedim
İçinizi rahatlatacak şeyler yazmak istiyorum ama bilemedim
Belki duanızda eksiklik vardır

Merhaba Ozalaz hanim, benim eşime de varikosel tanisi konmustu bi zamanlar, henuz bebek denememistik baska bi sikayetle gitmisti bu hastalik cikmisti.kac kere sperm testi yaptirdi 3-4 kere yaptirmistir , ilkinde cok sayisi ve hareketi az cikmisti , ikincisinde yukselmksti sayisi ama yavas hareketliydi, digerlerinde de sayi degismekle beraber kac dr a gosterdik varikosel ameliyati olmadan cocuk olmaz bu sayi ve hareketle diye cok kesin konustular! Biz de ameliyat yaptiralim diyoduk o gazla, en son ameliyat oncesi bi dr a daha gidelim dedik ve Sonra Allah razi olsun Baskent üniversitesinde bi dr a gittik üroloğa, o test sonuclarina bakti ve 27 milyondu sanirim sayi, bu sayida 1 tane bile hareketli olsa cocuhunuz olur once deneyin bi ameliyat yapma taraftari degilim ben dedi, biz de icimiz rahatlamis vaziyette dr dan ciktik. Deneme calismalari basladi ve ilk ayda hamile kalmistim! Suanda 30 haftalik hamileyim.. Umudunuzu kaybetmeyin lutfen, rahat olmaya bu konuya cok odaklanmadan cocuk denemeye calisin..bize hep ameliyat dendi umit yok dendi ama Allah'tan umit kesilmediginin kanitini yasadik..

Her zaman da Allah'tan hayirli evlat isteyin, her seyin hayirlisi olsun.. Kendinizi rahat birakmaya calisin bu konuda, baska seylere odaklanin oluruna birakin cunku onu dusunerek iliskiye girildiginde bile kendimizi strese soktugumuz icin kari koca hic bi sorun olmasa da stresten cocuk olmayabiliyor, kac kisiden duydum bunu.. Herkes ne zaman kendini rahat birakti cocuk sahibi oldular..umarim sizde de aynisi olur, Allah hayirli evlat nasip etsin size de insallahhh

slm kızlar eşim 6 ay önce variosel 3. derce ameliyat oldu doktora gitti 44 milyon oldugunu doğal yolla hamile kalınabileegini söyledi ama 6 aydır bebiş yok benmde hormon testi iyi çıktı neyi yanlış yapıorum bilemedim :KK43:

Selam. Benim Eşimdede 3. Derece varikosel
çıktı sayı 10 milyon..siz ameliyatı nerede kime yaptırdınız .Ameliyat tan ne kadar sonra sayı yükseldi. ...pree _ seed jel var hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyorlar diğer konularda bende aldım.deniyorum.benim tavsiyem bu

X