Varikosel Sonrası Gebelik?

limonlusodaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
609
269
103
31
Eşim 1.5 ay once çift taraflı varikosel ameliyatı oldu hormon ilacı ve vitamin takviye kullanıyor ben de aynı şekilde multivitamin ve folik asit kullanıyorum. 10 gün once kadın doğuma kontrol oldum hiçbir sorun olmadığını soyledi doktor. Ameliyattan sonra kaçıncı ayda gebe kaldınız ilk aydan gebe kalma ihtimalim var mı kendimi çok umutlandırıyorum reglime 10 gün var fikirlerinizi soylermisiniz? doktor en az 3 ay tam sperm artılı için de 6 ay süre olduğunu soyledi fakat ameliyat olup 2 ay içinde gebelik oluşan varmış.

Eşimde oldu 10 gün önce benim hiç umudum yok malesef keşke direk tüp bebek deneseydik diyorum
ama sperm kalitesi artacağı için tüp bebekte tutma şansı artıyor en kotu ihtimla doktorlar hep bunu soyluyor. sizin yaşlarınız kaç ameliyat oncesi spermiogram değeri kaçtı eşinizin

Arkadaşlar selam. Varikosel ameliyatı sonrası olmayacak diye kendinizi üzmeyin Allahın izniyle oluyor eşim ameliyat olalı tam bir ay oldu ve ben hamileyim. Çok okudum burada yazılanları olur olmaz ameliyat daha kötü yapar kimbilir kaç ay sonra değerler düzelir düzelmez. Ama hep dua ettim,Kuran okudum, inancımı kaybetmemeye çalıştım bizimde birgün olacaktı ve Allah nasip etti çok şükür. Karamsarlığa kapılmayın lütfen kendinizi üzmeyin,eşinizde üzülmesin. Kendinize bunu yapmayın sadece inanın dua edin takviye alın eşinizde sizde. İnşAllah sizinde en kısa zamanda mucizeniz gelir. Üzmeyin lütfen kendinizi. Sizi çok iyi anlıyorum inanın.

Eşim 1.5 ay once çift taraflı varikosel ameliyatı oldu hormon ilacı ve vitamin takviye kullanıyor ben de aynı şekilde multivitamin ve folik asit kullanıyorum. 10 gün once kadın doğuma kontrol oldum hiçbir sorun olmadığını soyledi doktor. Ameliyattan sonra kaçıncı ayda gebe kaldınız ilk aydan gebe kalma ihtimalim var mı kendimi çok umutlandırıyorum reglime 10 gün var fikirlerinizi soylermisiniz? doktor en az 3 ay tam sperm artılı için de 6 ay süre olduğunu soyledi fakat ameliyat olup 2 ay içinde gebelik oluşan varmış.
merhabalar, nasıl gidiyor ne durumdasınız

Kesi yeri iyileşti.ara ara ağrıları oluyor.1 ay ilişki yasaktı kontrole gidecek bugün yarın yasağı ozaman bitirmeyi düşünüyoruz.ilk testine 5.ayda verecek bakalım hayirlisi

Kesi yeri iyileşti.ara ara ağrıları oluyor.1 ay ilişki yasaktı kontrole gidecek bugün yarın yasağı ozaman bitirmeyi düşünüyoruz.ilk testine 5.ayda verecek bakalım hayirlisi
Aslında 3. Ayda test veriliyor genelde ama takviye kullanmaya başladınız mı

Bende 3 6 9 diye okudum hep ama dr 5.ay da gel dedi.takviyeye 1.ay kontrolünde başlayacak diğer cevapta sormuştum size bu cevabı sonradan gördüm eğer doktor vermezse takviye maxigo yada infortis almayi düşünüyoruz.size ne onerdiler

Bende 3 6 9 diye okudum hep ama dr 5.ay da gel dedi.takviyeye 1.ay kontrolünde başlayacak diğer cevapta sormuştum size bu cevabı sonradan gördüm eğer doktor vermezse takviye maxigo yada infortis almayi düşünüyoruz.size ne onerdiler
Evet canım bende öyle biliyorum 3 ay arayla hadi takviyeye başladıktan 3 ay sonra bakılsın gibi. Siz doktorunuzdan isteyin takviyenizi diyin biz başlamak istiyoruz diye. Bize Nonvis-sr diye bir takviye verdi doktorumuz daha önce duymamış görmemiştim ama içeriği zengin diğerlerine göre fiyatıda uygun. Tabi doktorunuz ne veriyorsa onu kullanın siz biz öyle yaptık vardır bir bildiği dedik bunu kullandık.

Back
X