Jinekoloji Varikosel sonrası hamilelik olur mu acil

y_yesim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2022
90
31
3
26
Varikosel sonrası gebe kalan var mı 2 yıl önce ameliyat olmuş ve biz 4 aylık evliyiz acil yardım kızlar 👧

Eşimde 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu. 20 gün sonra test verecek. Değerler normale dönmüş mu diye bakılacak. Sizde hastaneye başvurarak değerler normal sınıra gelmiş mi diye baktirabilirsiniz.

Eşimde 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu. 20 gün sonra test verecek. Değerler normale dönmüş mu diye bakılacak. Sizde hastaneye başvurarak değerler normal sınıra gelmiş mi diye baktirabilirsiniz.
Ya eşim baktırmış sperm tahlili falan vermiş herşey güzel demiş yaklaşık 2 yıl önce olmuş ve 4 aydır evliyiz bebek konusun her açıldığında ise bir tuhaf oluyor sessiz kalıyor bazen nedeni nedir acaba

Ya eşim baktırmış sperm tahlili falan vermiş herşey güzel demiş yaklaşık 2 yıl önce olmuş ve 4 aydır evliyiz bebek konusun her açıldığında ise bir tuhaf oluyor sessiz kalıyor bazen nedeni nedir acaba
Eşimde 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu. 20 gün sonra test verecek. Değerler normale dönmüş mu diye bakılacak. Sizde hastaneye başvurarak değerler normal sınıra gelmiş mi diye baktirabilirsinizha

Travma olarak kalmış olabilir yada korkuyor olabilir ama yaptığım araştırmalara göre bu ameliyat bı sorun teşkil etmiyor hatta yaptirmazsan sorun oluyormuş

Haberlerini
Eşimde 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu. 20 gün sonra test verecek. Değerler normale dönmüş mu diye bakılacak. Sizde hastaneye başvurarak değerler normal
Travma olarak kalmış olabilir yada korkuyor olabilir ama yaptığım araştırmalara göre bu ameliyat bı sorun teşkil etmiyor hatta yaptirmazsan sorun oluyormuş
Ay inşallah ya bende çok merak ediyorum olacaköı diye

Haberlerini

Ay inşallah ya bende çok merak ediyorum olacaköı diye
4 ay kısa bir zaman. Ama sizi çok iyi anlıyorum. Eşini de ikna edip tekrar her ikiniz muayene olabilirsiniz.
Ben muayeneye gittim gebelik için hazırlanmış göbüşüm ve yumurtalarım klomen kullandım bende bir sorun yok ama eşimi ikna edemiyorum gitmesi için

O halde evde kecibonuzu pekmezi ve diğer vitaminlerle eşinizi destekleyin.

Neler diger vitaminler yaşımda küçük bilmiyorum neler yardımcı olur musun

L arginin , e vitamini, proxeed Man plus , zeytinyağında incir, haşlanmış nohut, havuç suyu... Say say bitmez🤣

Kendisine sor , kocan değil mi?

Günaydın canım eşinizin sonuçları ne oldu değerlere Dalan bakıldı mı

Back
X