Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kısırlık ameliyatı galiba bende bilmiyorum yardıma ihtiyacım var kızlarrrVarikosel ne demek
Ya eşim baktırmış sperm tahlili falan vermiş herşey güzel demiş yaklaşık 2 yıl önce olmuş ve 4 aydır evliyiz bebek konusun her açıldığında ise bir tuhaf oluyor sessiz kalıyor bazen nedeni nedir acabaEşimde 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu. 20 gün sonra test verecek. Değerler normale dönmüş mu diye bakılacak. Sizde hastaneye başvurarak değerler normal sınıra gelmiş mi diye baktirabilirsiniz.
Ya eşim baktırmış sperm tahlili falan vermiş herşey güzel demiş yaklaşık 2 yıl önce olmuş ve 4 aydır evliyiz bebek konusun her açıldığında ise bir tuhaf oluyor sessiz kalıyor bazen nedeni nedir acaba
Eşimde 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu. 20 gün sonra test verecek. Değerler normale dönmüş mu diye bakılacak. Sizde hastaneye başvurarak değerler normal sınıra gelmiş mi diye baktirabilirsinizha
Travma olarak kalmış olabilir yada korkuyor olabilir ama yaptığım araştırmalara göre bu ameliyat bı sorun teşkil etmiyor hatta yaptirmazsan sorun oluyormuşYa eşim baktırmış sperm tahlili falan vermiş herşey güzel demiş yaklaşık 2 yıl önce olmuş ve 4 aydır evliyiz bebek konusun her açıldığında ise bir tuhaf oluyor sessiz kalıyor bazen nedeni nedir acaba
HaberleriniYa eşim baktırmış sperm tahlili falan vermiş herşey güzel demiş yaklaşık 2 yıl önce olmuş ve 4 aydır evliyiz bebek konusun her açıldığında ise bir tuhaf oluyor sessiz kalıyor bazen nedeni nedir acaba
Eşimde 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu. 20 gün sonra test verecek. Değerler normale dönmüş mu diye bakılacak. Sizde hastaneye başvurarak değerler normal
Travma olarak kalmış olabilir yada korkuyor olabilir ama yaptığım araştırmalara göre bu ameliyat bı sorun teşkil etmiyor hatta yaptirmazsan sorun oluyormuş
Ay inşallah ya bende çok merak ediyorum olacaköı diyeTravma olarak kalmış olabilir yada korkuyor olabilir ama yaptığım araştırmalara göre bu ameliyat bı sorun teşkil etmiyor hatta yaptirmazsan sorun oluyormuş
Haberlerini
Ay inşallah ya bende çok merak ediyorum olacaköı diye
Ben muayeneye gittim gebelik için hazırlanmış göbüşüm ve yumurtalarım klomen kullandım bende bir sorun yok ama eşimi ikna edemiyorum gitmesi için4 ay kısa bir zaman. Ama sizi çok iyi anlıyorum. Eşini de ikna edip tekrar her ikiniz muayene olabilirsiniz.
Neler diğerleri yaşım küçük bilmiyorum yardımcı olur musunO halde evde kecibonuzu pekmezi ve diğer vitaminlerle eşinizi destekleyin.
Teşekkür ederimL arginin , e vitamini, proxeed Man plus , zeytinyağında incir, haşlanmış nohut, havuç suyu... Say say bitmez![]()
Kendisine sor , kocan değil mi?Ya eşim baktırmış sperm tahlili falan vermiş herşey güzel demiş yaklaşık 2 yıl önce olmuş ve 4 aydır evliyiz bebek konusun her açıldığında ise bir tuhaf oluyor sessiz kalıyor bazen nedeni nedir acaba
Soruyorum bişey söylemiyor olur bebeğimiz diyor acaba etkisinde mi kaldı ameliyatın diye düşünüyorum bazenKendisine sor , kocan değil mi?
Acaba olacagı zaman geç gebelik mi oluyor nasıl olacakTravma olarak kalmış olabilir yada korkuyor olabilir ama yaptığım araştırmalara göre bu ameliyat bı sorun teşkil etmiyor hatta yaptirmazsan sorun oluyormuş
Günaydın canım eşinizin sonuçları ne oldu değerlere Dalan bakıldı mıEşimde 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu. 20 gün sonra test verecek. Değerler normale dönmüş mu diye bakılacak. Sizde hastaneye başvurarak değerler normal sınıra gelmiş mi diye baktirabilirsiniz.