Evet ya yeni gark ettim değiştiremem deKonu hakkında bilgim yok ama resimin birinde eşinizin tc kimlik numarası görünüyor
Hatay da oldu canımNerede oldunuz ameliyatı
İstersen biEvet ya yeni gark ettim değiştiremem de
Hm nete de yazdım pek bişey çıkMıyor ama tuzu azalcaz bakalım doktor hiç ilaçta vermedi işi gereği de hep ayakta oluyor ameliyat olsa daha kötü yaNormalde bilgim yok ama tavsiye vereyim. Tuz tüketimini sıfıra indirin şu süreçte.
Yani ben kendim yumurtalıklarımda ödem olduğunda doktorumun ilk söylediğiydi. Sanırım farklı olmaz :)
İnşallah yardımcı olur.Bi bakayım cnm inşallah düzelir yaMune bi bakar mısınız ?
Cok teşekkür ederim cnm allah razı olsunİnşallah yardımcı olur.
Ve umarım eşinizin sorunu çözülür tez vakitte allah şifa versin
Cok sağol cnm bebek olmasına engel bir durum yoktu zaten ama şimdi daha iyi dedi doktorileri hareket normal degerlere gore dusuk cikmis ama diger degere gore baya duzelmiş
ileri hareket hizi falan baya iyi gerçekten insallah cabalariniz en kisa surede sonuc verirCok sağol cnm bebek olmasına engel bir durum yoktu zaten ama şimdi daha iyi dedi doktor
CümlemizdenCok teşekkür ederim cnm allah razı olsun☺❣
İnşallah cnm sadece suan su toplanması sıkıntı verdi ya varikosel ameliyatı cok sıkıntılı şişme oluyor ondan tekrar ameliyat olması ihtimali ikimizi de korkuttu baya .. bu arada cok sağol kuzumileri hareket hizi falan baya iyi gerçekten insallah cabalariniz en kisa surede sonuc verir
Yok cnm iki yolluk evliyim doğal olsun istiyoruzCümlemizden
Tüp bebek yada aşılama tedavisi görüyormusunuz?
Hayırlısı olsun canımYok cnm iki yolluk evliyim doğal olsun istiyoruz ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?