VARİKOSEL SORUNU ACILL !!!😔

Sorun sadece eşinizde ise ameliyat en mantıklısı, değerlerden anlamıyorum ama benim eşimde de varikosel vardı, bu süreçte ben bir kez hamile kaldım ama 6 haftalıkken kalbi durdu ve düşük yaptım. Sonrasında eşimin değerleri daha da kötüleşti, sonra ameliyat oldu ameliyattan sonra 4. ayda hamile kaldım. Böylelikle 1 yıl geçti. Bence zaman kaybetmeyin bizim gibi, çünkü gebe kalsanız da spermler sağlıksız olabilir. Zaten ameliyattan sonra en az 3 ayda normale dönüyor.

Ayy cnm hayirli olsun 🤗darisi bana insallah.. ne kadar surede hamile kaldin
Sağ ol ☺️ Darısı en yakında başına.. kızıma 5 ayda hamile kaldım. Şimdi plansız oldu 😬 dr un kendi düşünmesi lazım klomen en kısa yol. Bu değerlerle aşılama diyen dr dan uzak mı dursan? Kaç aydır denediniz?

Sağ ol ☺ Darısı en yakında başına.. kızıma 5 ayda hamile kaldım. Şimdi plansız oldu 😬 dr un kendi düşünmesi lazım klomen en kısa yol. Bu değerlerle aşılama diyen dr dan uzak mı dursan? Kaç aydır denediniz?
Walla bilmiyorumki canm bu doktora cok iyi diyolar ve eltimde bu doktra gidiyo hamile kaldi kisa sure de. Biz 2 sene 1 aydir hep deniyoruz ama tik yok 😤 bu zamana kadar hep ben tek gittim doktora bisey cikmadi en son işte esimi ikna edip goturdum sperm hareketsizligi ve varikosel oldugunu ogrendik

labellevie labellevie ben de bi sorun yok canim sadece esimde sorun cikti ama zaman kaybetmek istemedigim icin asilamayi dusunuyorum. Esim zaten ameliyat olacak ama ondan once sansimizi asilama ile denemek istiyoruz

Kizlar lutfen acil cewap werin!!Gecen ay doktora gittik gerekli testleri muayeneleri olduk (rahim filmi hormon testi sperm testi..) ben de hicbisey cikmadi. Esimde sperm hareketsizligi cikti...Doktorum bu ay asilama onermisti ama esimi de urolojiye gondermisti biz urolojiye bugun gittik ve esimde varikosel cikti amaliyat gerekiyor dedi😢Henuz kendi doktorumla gorusmedim...Bu varikosel cokmu kotu bisey 😔 simdi esim amaliyat olmadan bu sekilde asilama yapilabilirmi boyle olupta direk asilama yaptiran varmi 😢cok uzgunum cok😭

Korkma tek tarafımı çift taraflı mi çiftse çabuk toparlar spermler tense biraz daha zaman alır benin eşimde nisan ayında amilyat oldu 20 gün sonra hamile kaldım 7 haftada mecburi kürtaj oldum şimdi yine hamileyim inşallah sağlıkla kucağıma alicam

labellevie labellevie ben de bi sorun yok canim sadece esimde sorun cikti ama zaman kaybetmek istemedigim icin asilamayi dusunuyorum. Esim zaten ameliyat olacak ama ondan once sansimizi asilama ile denemek istiyoruz
Bence yaşlarınız genç, zaten bekleyeceğiniz 3-4 ay neden aşılama yaptırıyorsunuz ki? Ameliyat olun doğal yolla hamile kalabilirsin.

Zeybltaslan Zeybltaslan oncelikle hayirli olsun cnm😊 darisi basima...cift tarafli ve degerler cokta yuksek diil birisi 2.8 digeri 3.4 normali 2 nin altinda olmasi gerekiyomus ameliyat dedi ama zaman kaybi omasini istemedigim icin sansimi asilama ile denemek istiyorum 😓

labellevie labellevie oyle diyosun da canim inanki o 3-4 ay bana gore su an 3-4 yil gibi... su anki psikolimi anlatamam... cewremdeki herkes hamile (arkadaslarim..eltim bile..) aetik bu haberleri duymaktan o kadar cok yoruldum ki.. ben de bi an once hamile kalmak istiyorum artik😔

Zeybltaslan Zeybltaslan oncelikle hayirli olsun cnm😊 darisi basima...cift tarafli ve degerler cokta yuksek diil birisi 2.8 digeri 3.4 normali 2 nin altinda olmasi gerekiyomus ameliyat dedi ama zaman kaybi omasini istemedigim icin sansimi asilama ile denemek istiyorum 😓

Aşılama deneme bence orda sağlıklı spermi seçme gibi sanslari olmuyor hamile kalsan 6 veya 7 haftada sonlandırmak zorunda kalabilirsiniz bunu yaşamak istemiyorsan ilk önce amilyat ol derim amilyattan sonra 3 ay veriyorlar ondan sonra olmazsa aşılama dene boşuna paranı hiybe etme derim ama sen bilirsin

Amilyat öncesi değerler

Eklentiler

• 20191118_192719.webp
    20191118_192719.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 35
Amilyat sonrası emin ol çift taraflı olduğu için çabuk toparlar doktor takviye vermemişti macun kullanabilirmiyim demistim olur dedi macunhane sayfasından hem eşime hem kendime macun sipariş ettim 20 günde hamile.kaldim ama eşim o dönemde hiç sigara içmedi tabi kürtaj olunca başladı ama az içti baya azalttı

Eklentiler

• 20191118_173052.webp
    20191118_173052.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 36
Amilyat sonrası emin ol çift taraflı olduğu için çabuk toparlar doktor takviye vermemişti macun kullanabilirmiyim demistim olur dedi macunhane sayfasından hem eşime hem kendime macun sipariş ettim 20 günde hamile.kaldim ama eşim o dönemde hiç sigara içmedi tabi kürtaj olunca başladı ama az içti baya azalttı
Canim bilmiyorum o kadar kararsiz kaldimki su an bilmiyorum... degerler cok iyi masallah cok yukselmis insallah darisi bize🤗 dun adet oldum yarin da doktora gidicm asilama tedavisine baslamak icin ama hala da cok kararsizim ne yapacagimi bilmiyorum bi yandan da hemen hamile kalmak istiyorum artik cok yoruldum cunki en azindan ameliyat oncesi 1 kere de olsa sansimizi asilama ile denemek istiyoruz... ne bileyim kafam cok karisik doktora bile gidesim hic yok su an :110:

Kullandiginiz macun neydi canim ben de alayim ondan en azindan olmazsa ameliyat sonrasi onu denerim bende

Back
X