Erkek İnfertilitesi Varikosel teşhisi hatalı olabilir mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
B
Bize de doktor eşimin varikosel ameliyatı olması gerektiğini söyledi elle muayene ve doppler sonucu. Spermiogram sonuçları da iyi değildi o dönem. Geri kalan testler hormon vs normal çıktı hep. Eşim nette araştırdı, doppler sonuçları 2,5 üstü genişlemelerde ameliyat tavsiye eidliyormuş, 1.8 çıkmış o değer. olmadı ameliyat, başka doktora gitti o da besin takviyesi verdi ameliyat son çare dedi. 2 ay sonra spermiogram sonuçları normal geldi. bundan 1 ay sonra da hamile kaldım zaten. şimdi düşününce ilk başta ol denilince o ameliyatı olsak şu an hala spermlerin normale dönmesini bekliyor, gereksiz riske girmiş olacaktık. hatta sperm sonuçları da düzeldi sanacaktık, oysa onla alakası da olmayacaktı gerçekte.

tavsiyem bu konuda başka doktora gitmeden acele etmeyin.
Verdiğiniz bilgi çok değerli benim için peki dr da o dönem eşinizin araştırmasına paralel tespitlerde mi bulunmuştu? Bir de ne gibi takviyeler oldu? Hemen gidip varikosel derecesine bakayım çok teşekkür ederim

B

Verdiğiniz bilgi çok değerli benim için peki dr da o dönem eşinizin araştırmasına paralel tespitlerde mi bulunmuştu? Bir de ne gibi takviyeler oldu? Hemen gidip varikosel derecesine bakayım çok teşekkür ederim
Bir de o gittiğiniz dr adı neydi acaba

hamileliginiz hayirli olsun insallah saglikla huzurla kucaginiza alirsinuz. eşiniz ameliyat oldu mu? kac ay denediniz? varikiseli kacinci dereceydi?
tesekkur ederim canim . surecimiz soyle kisaca bahsedeyim . 5 aydir deniyoruz . gecen ay kimyasal oldu. bu ay yeniden hamile kaldim benim prolaktinim yuksekmis gecen ay ilac kullandim . esimin varikosel derecesini bilmiyorum kagitta yazmiyor kac derece oldugu . sayi 55 milyon ileri hiz 47 morfoloji yuzde 3 tu

Bizimde sayi 65 milyon hiz 32 morfoloji 6 ama 15 aydir gebe kalamadim esim varikosal ameliyatı oldu
tesekkur ederim canim . surecimiz soyle kisaca bahsedeyim . 5 aydir deniyoruz . gecen ay kimyasal oldu. bu ay yeniden hamile kaldim benim prolaktinim yuksekmis gecen ay ilac kullandim . esimin varikosel derecesini bilmiyorum kagitta yazmiyor kac derece oldugu . sayi 55 milyon ileri hiz 47 morfoloji yuzde 3 tu

Öncesi canım ileri hız 28 di 3 ay ilaç ve kürler yaptık sadece değişen ileri hız 32 oldu ve ameliyat olduk varikosal a mi bağlı olmaması bilmiyoruz bende bir sorun cikmadi
sonuclar iyiymis aslinda . hayirlisi olsun en kisa zamanda hamile kalirsin umarim . prolaktin kac cikti

tesekkur ederim. benim esimde 3. derece var henuz spermiogram yaptirmadi. insallah yaptirmadan hamilelik haberi aliriz. henuz 2 aydir deniyoruz...

Back
X