- Konu Sahibi gulseren4434
-
selam arkadaşlar, ben daha önce varikosel ile ilgili sorlar sormuştum, eşimde 4.varikosel vardı ameliyat olmak için çok araştırdık doktora gittik vs. vs ama ameliyat olmadan 11 ayda normal yollarla hamile kaldım şimdi 8 haftalık hamileyim, bu mesjı umutsuzluğa kapılmamanız için yazıyorum, eşimin sperm degerli hareketli 17. milyondu yani bu degerlerle hamile kaldım, inşallah bebek isteyen herkese Rabbim bebek verir, en büyük desteğiniz dua, ve sabır....
canım gözünüz aydın olsun.çok sevindim.gerçekten bi umut oldun.aynı sorun bizdede var eşimde varikosel var ama dr ameliyata gerek yok dedi sayı 32 mil.di.hep denemeye devam ettik ama olmadı tekrar dra gittik eşimin spermiogramı yapıldı.25 düşmüştü.ilaç verildi tekrar düzeldi.düzeldi derken şişlik falan azaldı bide ağrısı oluyodu.biz tüp bebek denemye karar verdik.eşimde bu arada çok fazla sigara içiyodu.tüp bebeğe başlar başlamaz sigarayı bıraktı ve inanaılmaz bi şekilde mucize gibi varikoselin iyileştiğini gördük ve sperm sayısı arttı .doktorda varikosel sadece fiziksel bişi diil yada sadece ameliyat yada ilaçla düzelmesi şart olan bişi diil. dedi.yani canım sözün kısası bu dönemde çok üzüldüm.ve ilk tüp bebek denemem olumsuz sonuçalndı.ama yazını okuyunca umut doldum neden olmasın dedim.bir sigara fedakarlığı yapan eşimin değerleri yoluna girdiğine göre rabbim isterse mutlaka olucaktır.senin adına okadar çok sevindimki.yine sölüyorum umut oldun bana.sevgiler.allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın kucağına almayı nasip etsi.
Bu sayfa epey gerilerde kalmış, belki geçen zaman içinde güzel şeyler olmuştur.Yok mu müjdeli haberi olan?Eşim çift taraflı varikosel ameliyatı olucak, umut olun bana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?