• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ve pcos acillllll!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

damlahanim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
297
102
18
27
Merhaba arkadaşlar eşimde varikosel çıktı sperm hareketi yavaşmış bide, bende de pcos var sadece ultrason da kanda yok. Varikosel ameliyatsız gider mi? Keçiboynuzu pekmezi ve öz keçiboynuzu tüketiyor e vitamini de beraberinde. Faydası olur mu? Böyle bir durumu yaşayan var mı😔

Varikosel için ultrason ile bakılacak. Grade 2 yada 3 için genelde operasyon öneriliyor. Ultrason ve sperm değerleri sonrası Dr karar verir.

Merhaba arkadaşlar eşimde varikosel çıktı sperm hareketi yavaşmış bide, bende de pcos var sadece ultrason da kanda yok. Varikosel ameliyatsız gider mi? Keçiboynuzu pekmezi ve öz keçiboynuzu tüketiyor e vitamini de beraberinde. Faydası olur mu? Böyle bir durumu yaşayan var mı😔
Eğer spermin sayısında, hızında, morfolojisinde başka nedenden kaynaklı bir sorun yoksa eşinizin varikoseli hangi seviyede olursa olsun etki edebilir bu spermle ilgili olan sorunlara.

Eşinizin varikosel rahatsızlığı hangi seviyede bunu belirtmediğiniz için bir fikir verememekle birlikte başka bir doktora daha görünmenizi tavsiye ederim. Böyle konularda tek bir doktora bağlı kalmak mantıklı değil bana göre. Çünkü varikosel testislerdeki sıcaklığı arttırdığı için spermler kaliteli oluşmuyor malesef.

merhaba aynı durum mevcut eşimde varikosel
var bende de pkos mevcut eşim hep keçi boynuzu pekmezi yedi vitaminler kullandı bende aynı şekilde Haziran ayında rahim filmi çektirdim temiz çıktı temmuz ayında klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım şimdi 3 buçuk aylık olduk

Spermi etkilememişse doktorlar ameliyat önermiyor canım eşimde de vardı aşılama ile hamile kaldım

Eğer spermin sayısında, hızında, morfolojisinde başka nedenden kaynaklı bir sorun yoksa eşinizin varikoseli hangi seviyede olursa olsun etki edebilir bu spermle ilgili olan sorunlara.

Eşinizin varikosel rahatsızlığı hangi seviyede bunu belirtmediğiniz için bir fikir verememekle birlikte başka bir doktora daha görünmenizi tavsiye ederim. Böyle konularda tek bir doktora bağlı kalmak mantıklı değil bana göre. Çünkü varikosel testislerdeki sıcaklığı arttırdığı için spermler kaliteli oluşmuyor malesef.
3mm sadece sperm azlığı ve varikosel çıktı. Ameliyatlık bir durum yok dedi bize

merhaba aynı durum mevcut eşimde varikosel
var bende de pkos mevcut eşim hep keçi boynuzu pekmezi yedi vitaminler kullandı bende aynı şekilde Haziran ayında rahim filmi çektirdim temiz çıktı temmuz ayında klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım şimdi 3 buçuk aylık olduk
Ayyyy cidden mi ne güzel sağlıkla alın kucağınıza inşallah🫂🥰darısı başıma inşallah. Kullandığı vitamin neydi?

Eşime varikosel teşhisi konulmuştu. Doktorumuz ameliyat olması gerektiğini sperm sonuçlarının düşük çıkmasının varikosel sebebiyle olduğunu söylemişti. Gel gelelim ki Ameliyattan sonra değişen hiç bir şey olmadı maalesef :(

Eşime varikosel teşhisi konulmuştu. Doktorumuz ameliyat olması gerektiğini sperm sonuçlarının düşük çıkmasının varikosel sebebiyle olduğunu söylemişti. Gel gelelim ki Ameliyattan sonra değişen hiç bir şey olmadı maalesef :KK43:
Eşim kesinlikle olmam dedi. Uzman kendisi tetikler beni dedi olmuyorsa da olmasın diye cümle kurdu

Back
X