Tüp Bebek Merkezleri Varikosel

Paltan28

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
21
21
18
34
Merhabalar bebek sahibi olmak için 3 aydır deniyorduk. Daha sonra rutin bir kontrole gitmek istedik eşimle. bende bir sıkıntı çıkmadı ama eşimde 3. Derece varikosel çıktı. daha sonra sperm testi yaptırdı doktor spermde 1.4 milyon spermi oldugunu öğrendik. Ve Olan sipermlerininde hepsinde morfolojisinin bozuk oldugu sonucu çıktı. Moralimiz çok bozuldu. doktor 2. Siperm testi istedi emin olmak için. Eşim aynı zamanda hiper troidi hastası ve troid sperm morfolojisini bozuyordur. bir yandanda varikosel. Daha yeni karar almıştık ama şuan ne yapacağımızı bilmiyorum :( bu durumda aşılamamı yapılması gerekiyor tüp bebek mi hiç birşey söylemedi doktor ikinci sperm testini görmeden. Doğal yollarla hamile kalmam çok zor. Aynı durumda olup nasıl bir süreç izlediniz😔

iyi günler. öncelikle eşinizin ameliyat olması daha iyi olur diye düşünüyorum. cunku bnm esimdede vardi varikosel 3 ameliyat oldu 11 ay sonra sağlıklı bir gebelik oldu suandada 2.gebeliğim insalh sizinde olur en kısa zamanda . ama eşime doktoru sadece cocuk icin degil sağlığın icin gene bu ameliyatı olman gerek demisti.

iyi günler. öncelikle eşinizin ameliyat olması daha iyi olur diye düşünüyorum. cunku bnm esimdede vardi varikosel 3 ameliyat oldu 11 ay sonra sağlıklı bir gebelik oldu suandada 2.gebeliğim insalh sizinde olur en kısa zamanda . ama eşime doktoru sadece cocuk icin degil sağlığın icin gene bu ameliyatı olman gerek demisti.
peki bu kadar düşük müydü eşinizin

Merhabalar bebek sahibi olmak için 3 aydır deniyorduk. Daha sonra rutin bir kontrole gitmek istedik eşimle. bende bir sıkıntı çıkmadı ama eşimde 3. Derece varikosel çıktı. daha sonra sperm testi yaptırdı doktor spermde 1.4 milyon spermi oldugunu öğrendik. Ve Olan sipermlerininde hepsinde morfolojisinin bozuk oldugu sonucu çıktı. Moralimiz çok bozuldu. doktor 2. Siperm testi istedi emin olmak için. Eşim aynı zamanda hiper troidi hastası ve troid sperm morfolojisini bozuyordur. bir yandanda varikosel. Daha yeni karar almıştık ama şuan ne yapacağımızı bilmiyorum :KK43: bu durumda aşılamamı yapılması gerekiyor tüp bebek mi hiç birşey söylemedi doktor ikinci sperm testini görmeden. Doğal yollarla hamile kalmam çok zor. Aynı durumda olup nasıl bir süreç izlediniz😔
gecmis oksun. zor bir ameliyat değil benim esimde yeni ameliyat oldu. vakit kaybetmeden islerinizi hizlandirin. zaten 3. derece en yüksek varikosel seviyesi.

Çok şükür bende hamıleyım varıkosel ameliyatından sonra 6 ay habetı aldık🥰

Çok şükür bende hamıleyım varıkosel ameliyatından sonra 6 ay habetı aldık🥰
cok sevindim canm seni hatırlıyorum ama hangi konudan onu unuttum 😊 hayirli olsun inslh sağ saglim kucağına alirsin. benmde bebegim doğdu cok şükür:) Allah isteyen tum kullanlarinanasip etsin

cok sevindim canm seni hatırlıyorum ama hangi konudan onu unuttum 😊 hayirli olsun inslh sağ saglim kucağına alirsin. benmde bebegim doğdu cok şükür:) Allah isteyen tum kullanlarinanasip etsin
Bana her sordugum soruda cok yardımcı olmuştun çok tşkederim Rabbim bebişine sana uzun ömürler nasıp etsın inşAllah saglıkla buyut 💐❤️

Back
X