Erkek İnfertilitesi varikosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
esimde varikosel var derecesini bilmiyorum benim spiralim var arti esimde korunuyor ve ben hamileyim ...:KK43:varmi varikosel olup hamile kalan iki cocugum var baska dusunmuyodum

benim eşimde 3.derece varikosel vardı doktor bu değerlerle hamile kalabilirsin dedi ve ALLAH a şükür kaldım ama 4 aylıkken düşük yaşadım sonra eşim keçiboynuzu kürü ve proteexplus kullandı yanınada zeytinyağlı incir değerler daha iyi oldu ve şimdi 13+5 hamileyim ALLAH a şükür RABBİM herkese sağlıkı çocuklar nasip etsin

• Beğen
Reactions: gve
kesin olmamakla beraber erkek dedi doktor :) RABBİM hepimize tüm bebek isteyenlere şu mübarek günler hürmetine sağlıklı bebekler nasip etsin

arkadaşlar bizim de tahlil sonucuna göre 2,7 diğeri de 2,3 mm olarak çıkmış değerlerimiz fakat varikosel teşhisi konulmamış yorumlarınızı bekliyorum.....bebiş istiyoruz ama olmuyor :KK12::KK12:rabbim hayırlısı şu güzel mürarek günlerde herkesin yardımcısı olsun

arkadaşlar bizim de tahlil sonucuna göre 2,7 diğeri de 2,3 mm olarak çıkmış değerlerimiz fakat varikosel teşhisi konulmamış yorumlarınızı bekliyorum.....bebiş istiyoruz ama olmuyor :KK12::KK12:rabbim hayırlısı şu güzel mürarek günlerde herkesin yardımcısı olsun
esimin 2.5mm varikosel teshisi konmus esim eksta korundu bende spiral var ve kesin olmamakla birlikte ikiz:) iki kizim daha var yani allah yazdiktan sonra her sekilde olur arkadasim korma sadece allaha sigin...

esimin 2.5mm varikosel teshisi konmus esim eksta korundu bende spiral var ve kesin olmamakla birlikte ikiz:) iki kizim daha var yani allah yazdiktan sonra her sekilde olur arkadasim korma sadece allaha sigin...
evet okudum tebrik ederim allah yardımcınız olsun...:) maşallah çok güzel ikiz bende çok seviyorum ikiz...bizim hiç gebelik oluşmadı hayırlısı bakalım bayramdan sonra kısmetse tedaviye başlamayı düşünüyoruz kısmet tabi rabbim hayırlısını versin...

miktar 2cc
görünüm: opak gri-sarı
viskozite:normal
ph:7,5
agglütinasyon:görülmedi
hareketlilik %:63
hareket değerlendirmesi 0.saatte a grubu(ileri hareketlilik)%14 b grubu(ileri doğru yavaş hareketli)%22 c grubu yerinde titrek %27 hareketsiz %37
1.saatte a grubu %13, b grubu %21 c grubu %25 d grubu %41
6.saatte a grubu %11 b grubu %19 c grubu %22 d grubu %48
canlı oranı%63 ölü oranı %41
sperm sayısı 1 ml de 36.800.000
özel boyama yöntemi ile ile;
normal morfoloji %66 total motile funectional sperm 15.301.440
total motile funevtional sperm %42
baş anormalisi %17
kuyruk anormalisi %8
baş -kuyruk anormalisi %8
immatür %1

değerlerin çoğu iyi yalnız toplam sperm sayısı biraz normal değerin altında gibi ama sperm sayısı besin takviyeleriyle artar keçiboynuzu kürü çakşır otu suyu ve vitaminler vs

değerlerin çoğu iyi yalnız toplam sperm sayısı biraz normal değerin altında gibi ama sperm sayısı besin takviyeleriyle artar keçiboynuzu kürü çakşır otu suyu ve vitaminler vs
8 aydır istiyoruz fakat sonuç negatif... 2.5 yıllık evliyim. Eşim 32 yasinda ben 31 hayırlısı yaklaşık 1 senedir istiyoruz Rabbim hayırlısını versin ☺

8 aydır istiyoruz fakat sonuç negatif... 2.5 yıllık evliyim. Eşim 32 yasinda ben 31 hayırlısı yaklaşık 1 senedir istiyoruz Rabbim hayırlısını versin ☺
RABBİM hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evladları şu mübarek günler hürmetine çocuk isteyen herkese nasip etsin

RABBİM hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evladları şu mübarek günler hürmetine çocuk isteyen herkese nasip etsin
Aminnnnn....kismetse ramazandan sonra tedaviye başlayalım diyoruz..Eşim hala tedavi için erken olduğunu ve benim acele ettiğimi düşünüyor... Doktorum öncelik klomen çatlama iğnesi ve yumurta takibi diyor. Bize 3 ay süre verdi gebelik olusmadi knt altindayiz esimle sürekli tetkiklerimizi falan yaptırıyoruz kismet artık hiç gebelik oluşmayinca acaba olmayacak mı diyor insan..cevaplarınız için herkese teşekkür ederim

Aminnnnn....kismetse ramazandan sonra tedaviye başlayalım diyoruz..Eşim hala tedavi için erken olduğunu ve benim acele ettiğimi düşünüyor... Doktorum öncelik klomen çatlama iğnesi ve yumurta takibi diyor. Bize 3 ay süre verdi gebelik olusmadi knt altindayiz esimle sürekli tetkiklerimizi falan yaptırıyoruz kismet artık hiç gebelik oluşmayinca acaba olmayacak mı diyor insan..cevaplarınız için herkese teşekkür ederim
rica ederim ama inanın hiç düşünmediğiniz bir ay hamile kaldığınızı öğreniyorsunuz ALLAH ın izniyle

cnm ben ikinci bebes icin calismalara basladigimda 6ay olmadi herseyin zamani var 8ay cok diil bence canini sikma ucuncu bebesi hic dusunmedik esim fitik icin hastanrye gittigide varikoseli ogrendi ve doktor cocugumuzun olup olmadigini sormus ve bir daha cocugunuz olmaz demis gordugun gibi oldu 1yil dolmadan hamilelik haberlerini aliriz allahin izniyle

X