- 13 Haziran 2015
- 53
- 22
- 39
- Konu Sahibi Bilibili123
arkadaslar esi varikosel olup tedavi olmadan hamile kalan varmi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esimin 2.5mm varikosel teshisi konmus esim eksta korundu bende spiral var ve kesin olmamakla birlikte ikiz:) iki kizim daha var yani allah yazdiktan sonra her sekilde olur arkadasim korma sadece allaha sigin...arkadaşlar bizim de tahlil sonucuna göre 2,7 diğeri de 2,3 mm olarak çıkmış değerlerimiz fakat varikosel teşhisi konulmamış yorumlarınızı bekliyorum.....bebiş istiyoruz ama olmuyor rabbim hayırlısı şu güzel mürarek günlerde herkesin yardımcısı olsun
semen sonuçlarını mı?değerlerin tamamını yazarmısın
evet okudum tebrik ederim allah yardımcınız olsun...:) maşallah çok güzel ikiz bende çok seviyorum ikiz...bizim hiç gebelik oluşmadı hayırlısı bakalım bayramdan sonra kısmetse tedaviye başlamayı düşünüyoruz kısmet tabi rabbim hayırlısını versin...esimin 2.5mm varikosel teshisi konmus esim eksta korundu bende spiral var ve kesin olmamakla birlikte ikiz:) iki kizim daha var yani allah yazdiktan sonra her sekilde olur arkadasim korma sadece allaha sigin...
8 aydır istiyoruz fakat sonuç negatif... 2.5 yıllık evliyim. Eşim 32 yasinda ben 31 hayırlısı yaklaşık 1 senedir istiyoruz Rabbim hayırlısını versin ☺değerlerin çoğu iyi yalnız toplam sperm sayısı biraz normal değerin altında gibi ama sperm sayısı besin takviyeleriyle artar keçiboynuzu kürü çakşır otu suyu ve vitaminler vs
RABBİM hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evladları şu mübarek günler hürmetine çocuk isteyen herkese nasip etsin8 aydır istiyoruz fakat sonuç negatif... 2.5 yıllık evliyim. Eşim 32 yasinda ben 31 hayırlısı yaklaşık 1 senedir istiyoruz Rabbim hayırlısını versin ☺
Aminnnnn....kismetse ramazandan sonra tedaviye başlayalım diyoruz..Eşim hala tedavi için erken olduğunu ve benim acele ettiğimi düşünüyor... Doktorum öncelik klomen çatlama iğnesi ve yumurta takibi diyor. Bize 3 ay süre verdi gebelik olusmadi knt altindayiz esimle sürekli tetkiklerimizi falan yaptırıyoruz kismet artık hiç gebelik oluşmayinca acaba olmayacak mı diyor insan..cevaplarınız için herkese teşekkür ederimRABBİM hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evladları şu mübarek günler hürmetine çocuk isteyen herkese nasip etsin
rica ederim ama inanın hiç düşünmediğiniz bir ay hamile kaldığınızı öğreniyorsunuz ALLAH ın izniyleAminnnnn....kismetse ramazandan sonra tedaviye başlayalım diyoruz..Eşim hala tedavi için erken olduğunu ve benim acele ettiğimi düşünüyor... Doktorum öncelik klomen çatlama iğnesi ve yumurta takibi diyor. Bize 3 ay süre verdi gebelik olusmadi knt altindayiz esimle sürekli tetkiklerimizi falan yaptırıyoruz kismet artık hiç gebelik oluşmayinca acaba olmayacak mı diyor insan..cevaplarınız için herkese teşekkür ederim
inş. hayırlısı bakalım ama bazen çok çaresiz kalıyorum her ay acaba dyorum ama malesef kırmızılıklarrica ederim ama inanın hiç düşünmediğiniz bir ay hamile kaldığınızı öğreniyorsunuz ALLAH ın izniyle