Varis fazla kilo ve gebelik

neffin

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
422
210
303
Kizlar ben 5 haftalik hamileyim. Fazla kilom var 90 ustu ayaklarimda damar morluklari vardi ince varis sanirim ama agri filan yoktu hic.. Simdi agri yapiyor ve ben nette arastirma yaptim akcigere pihti atma vs gibi bir cok tehlikesi varmis ben bu durumda ne yapmam gerek. Ayaginda varis olan bu sekilde hamilelik geciren var mi kalp damara mi gitmem gerek benim

Merhaba, benim de bacaklarım öyle varis oldu ki bir haftadır yürüyemiyorum bile, çocuğumu da ayakta sallayıp uyutmam gerekiyor öyle canım yanıyor ki anlatamam doktora mı gitsem bilmiyorum ayaktayım evde iş yapıyorum sürekli, çocuğun işi bitmiyor ki sonuçta, hamilelikte olmamıştı ama şimdi çıktı ortaya akcigere pıhtı mı atıyormuş ben de okudum da ihtimal vermedim tüh allah. Ne yapıcaz biz, dün okudum baharatlı yemeyin alkol içmeyin yazıyor baharatlı yiyordum günlerdir onu kestim, suyu artttırdım bugün, umarım geçer sizinki de benimki de.

Merhaba varis tedavisi icin Lr da krem ve icecek mevcut. Tum urunler saglik bakanlığı onaylidir. Kremlerimizi hamiellerde rahatlikla kullanabilir. Bir de sivera isirganli icecegimiz mevcut cok fayda saglar damarlari acar. Yanliz iceceklerimizi kani incelttigi icin hamile ve emziren annelere onermiyoruz. Detayli bilgi icin saniyekilic_ela@hotmail.com bana ulasabilirsiniz

Merhaba benimde ikinci gebeligim ilkinde az vardı varislerim bu hamileligimde daha çok arttı ve hatta vajinal varis bile oldum.varis çorabı çok giydim ama faydası olmuyor.doguma iki ay var bakalım ne yapıcaz :KK43: dogumdan sonra tedavi olmayı istiyorum

Merhaba, benim de bacaklarım öyle varis oldu ki bir haftadır yürüyemiyorum bile, çocuğumu da ayakta sallayıp uyutmam gerekiyor öyle canım yanıyor ki anlatamam doktora mı gitsem bilmiyorum ayaktayım evde iş yapıyorum sürekli, çocuğun işi bitmiyor ki sonuçta, hamilelikte olmamıştı ama şimdi çıktı ortaya akcigere pıhtı mı atıyormuş ben de okudum da ihtimal vermedim tüh allah. Ne yapıcaz biz, dün okudum baharatlı yemeyin alkol içmeyin yazıyor baharatlı yiyordum günlerdir onu kestim, suyu artttırdım bugün, umarım geçer sizinki de benimki de.

Eklentiler

• 11112558_1485908968298282_6890583009541671455_n (2).webp
    11112558_1485908968298282_6890583009541671455_n (2).webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 74
Ankarada kimseyi tanımıyorum. Ancak sağ bacağımdaki kılcal varislerden çok şikayetçiydim. İstanbulda Dr. Emir de ocak ayında skleoterapi tedavisi oldum. VE ASLA ÖNERMİYORUM

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X