- Konu Sahibi papatya_kartal
-
acı yok. ssk okmeydanı eğitim araştırma hastanesinde tedavi oluyorum.devlet karşılıyor doktorum çok şeker Allah razı olsun sayesinde rahatım seher karafaki çizmeci.
bende tedavi oldum ama sonra kahverente lekeler kaldı sende de var mı geç ti mi
evet tatlım yaptırdım ama Ankara da...Cengiz Bey var.Cengiz Bolcal.ihtiyacı olan herkes Cengiz Bey i bulsun...
Bende yaptırmak istiyorum . Acaba çok ağırlığı oluyor muuygulama ? Sonrasında morluklar çabuk geçiyormu?birde özel hastanede yaptırmak istiyorum ücretleri nasıldırki?
öncelikle geçmiş olsun benım son 1 2 ayda şiddetle fazlalaşan kılcal damarlarım oluştu siz yaptıktrıdıktan sonra tamamen yok oldu mu yanı ilaç verilen kılcal damarlar tşkler
doktor 10 seans dedi
evet farkediyor iğne uyguladığı damarın kaybolduğunu görmek bacaklarımı rahatlatıyor
Meraba tedavinin sonucundan memnunmusun
doktor 10 seans dedi
evet farkediyor iğne uyguladığı damarın kaybolduğunu görmek bacaklarımı rahatlatıyor
evet tatlım yaptırdım ama Ankara da...Cengiz Bey var.Cengiz Bolcal.ihtiyacı olan herkes Cengiz Bey i bulsun...
bu tedavi zormu acaba arkadaşlar ben 8 sene önce ameliyat oldum ama şimdi tekrarladı ve çok fazla. yaptırmam gerek yaz geldi böyle dışarı çıkılmaz acaba acılı bir yöntemmi?
Selamlar,
Ben de geçen Nisan ayında yaptırmıştım, havalar ısındığı için 2. kez gitmek istemedim. Şimdiyse kısmetse bu hafta son kalan bir kaç ince damara da yaptırmaya niyetliyim, iğnenin yapıldığı yere göre biraz can acıtıyor ancak yapılan uygulamadan çok memnun kaldım, onun için değer bence... Yapıldığı günün gecesi biraz sızlama oldu, ancak ertesi güne bir şeyim kalmamıştı..
Kılcal damarlar için lazer tedavisi uygulatmıştım, ancak sanırım bu sefer doktorumla konuşup kalan son kılcal kümelerini de (bende biraz fazlalardı da) iğne tedavisiyle şu Ocak ve Şubat aylarında yoketmeyi planlıyorum. :) Sorusu olan varsa iki yöntemi de denemiş biri olarak memnuniyetle yanıtlarım..
uzun bir süre geçti tedaviden sonra bir bacağımda iğne yapılan bölgede misket şeklinde olan morluklar oluştu ve gitmedi.
dr. ye tekrar gittim ve doppler istedi sonucunda konuşalım dedi
bakalım randevu bekliyorum ne denecek.
geçen sene iğne tedavisi oldum 4 seansbende yenı yaptırdım Üsküdar devlet hastanesinde 3 gün oldu bakalım sonuç ne olck
Msjı yeni gördüm 4 seans yaptırdım geçen sene bu yıl başka yerlerden çıktı iğne tedavisi uzun sürüyor 1 hafta önce köpük ve radyofrekanss tedavisi için randevu aldım 800 tl tutar dedileryok canım ya geçmiyor geri geliyor tekrar....
yok canım ya geçmiyor geri geliyor tekrar....
morlukların gitmeme sebebi artık iç damarın iyice genişlemesindenmiş dışarı veriyormuş artık
dr. dedi bir hastane araştır ve bir an önce ameliyatını ol dedi
bacakların şişmeden çapı genişlemeden olmam gerekirmiş
araştırma içindeyim bakalım
Geçmiş olsun sizin tedaviniz anladığım kadarıyla sondan başa doğru gitmiş bana deniz beyi öneren arkadaşım önce ameliyat oldu sonra iğne tedavisi ile devam etti. Şimdi çok rahat varislerinde tekrarlama olmadı ondan sonra da ben gittim zaten bana sadece iğne tedavisi Yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?