• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

varla yok arası

feelfree

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
155
84
323
Ben birinden hoşlanıyorum ve işim sebebiyle nerdeyse her gün görüşüyoruz. Kaç aydan beri dışarı çıkıyorduk belki başlarda onun da hoşlantısı vardı ama nedense özellikle son bir aydır hiç görüşmüyoruz. Ortada hiçbir sebep bulamıyorum. Açık açık neden diye soramıyorum ama geçen hafta yazdı işte hiç görüşemedik kendimi suçlu hissediyorum. Sana küçük bir hediyem var ben de yazdım benim de var-ki gerçekten ben de almıştım. Ancak önümüzdeki hafta bir programım olduğunu -ki gerçekten vardı ama başka bir gün görüşebileğimizi söyledim. Özet olarak yaklaşık haziran-temmuzdan beri hoşlanıyordum ve zamanla sık sık görüşmeye başladık hatta bana yemek bile yaptı o derece. Yılbaşı tatilinden sonra buz kesti.
Sonuç olarak şöyle düşünüyorum bu kadar uzun zamandan beri bir şey olmadığına göre aramızda hiçbir şey yaşanmayacak ona karşı soğuk bir tavır sergilemek istemiyorum ama biraz zaman geçip dışarı çıkarsak ona sormayı düşünüyorum neden uzun süredir görüşmüyoruz diye. Gerçekten üzgünüm bu konuyu nasıl kabullenebilirim umutlanmayı nasıl bırakabilirim, ona sadece nasıl arkadaş gözüyle bakabilirim... Hoşlanmıyorum gözümde değerini yitirmedi ancak kırıldım beğenilmediğim için. Ben napıcamm?
 
Bence erkekler bir şekilde istiyorlarsa belli ediyorlar
Görüşme kesildiyse sizde soğuk davranın mecbur kaldığınızda
Kaçan kovalanır hesabı
Deneyin bakalım
 
Back