Varlığı bir dert !

bende o na kızarken ébak bak dillere bak sen elerde bilirmişé deyip beni ciddiye almamasına sinirleniyorum

Ben bu anketi hiç beğenmedim Sevgilisizler düşünülmemiş yaaaa ..Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

o kadar çok nefret ettiğim yönü varki hangisini sayacağımı bilmiyorum herşeye karışması, bencilliği, gamsızlığı, ilgisizliği, herşeye bağarması, kabalığı kısaca sevilcek hiç bi yönü yok ahh ahhhhhhhhhh....

dünyada herseyi en iyi ben bilirim tavirlari,bazen oluyor ki bilim adamlarinin acikladigi bi seye bile kafa tutuyor,bir gün cok aci cekmesinden korkuyorumm ve bu beni deli ediyor...

çok çabuk kırılıyor, kırıldığında ise kırgınlığı çenesine vuruyor, sürekli sürekli aralıksız şikayet ederek konuşuyor. offffffffffffffffffffffffffffffffffff

bi konu hakkın da haklı olduğum zaman susup konuşmaması beni çileden çıkartıyor

sevgilimin nette kız arkadaş bulup konuşmasından nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmKötü Kazen

beni hiç umursamıyo deliriyorum valla.ama elimden bişey gelmıyo üzülmekle kalıyorum:1no2:

bir sey yokken bağırmasından ve sonra defalarca özür dileyip pesimden kosmasından

çok rahat oluşu beni deli ediyo ben sinirimden ölüyorum o çok rahat bi şekilde davranabiliyor

çok rahatlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…