Varlığı bir dert !

her bi halta hemen sinirlenmesi ve illallah dedirticek kadar kıskanç olması:bbo:

asabiii ve kıskançç...lmaz:

ben artık onun yalanlarından bıktım kızlar..

daha gecen hafta kavga ettik ve kapıma kadar geldi özürler diledi,seni çok seviyorumlar ve birsürü şeyler fln fln..

ama aradan 2 gun gecti, facebookta bir parkta tek tek çekilmiş resimleri var..
ve park o kadar guzel ki, bi insanın özellikle bir erkegin oraya tek gitmesi imkansız.. ki arabanın resimleri de var,arabanın sureklı iki kapısı da acık.. yani biriyle gitmiş ve resimler çekmiş.. ve bunu da facebook a koymuş..

soruyorum,kuzenlerle gittik diyo..
ama ne hikmetse hiçbir kuzenin resmi yok.. degil kuzen,etrafta insan yok resimlerde...

bıktım artık ya..

napcam ben

çok bencil çoooklmaz:
işkolik
bide duyarsız
1,5 yıllık evliyiz ne doğum günü kutladık ne yılbaşı

ben cok tez canliyimdir esimse ince eler SIK dokur yavas yapar islerini bayiltir insani... bir de inadi tutar arada bir

Son düzenleme:
kendini bana layık görmemesi ... mafoldumben

ve

inatçılığı ...
mafoldumben

bıktımmm 6 yılımı verdim ona sevgili olarak herdefasında ayrıldık bitti dedim tam toparlandım yine kandırdı.
ve son bomba bitti.sebebi yok söyleme gereği bile duymadı . neden bu erkekler böyle ya bunlar adammı ???? biz istemezken onlar gelir kabul ederiz ama onlarda bitmişse bitmiştir.ne istiyorlar.bigün seni seviyorum diyen adam 2. gün hayatınızda olmuyo . dengesizmi hepsiii.üzülmeden aşk olmuyormuuuu

sinir oldugum çok huyu var hangisini sayayım her şeyi ben bilirim havası çabuk sinirlenmesi kin tutması say say bitmez dagınık olması kıskanç olmasıbitmiyor

sinirli ve her şeyi ben bilirim

ay yarabbim telefonuma ulaşamadı diye nede tafra yaptı bugün.az kalsın kaza yapıyorduk bir deli sürüyorki arabayı.ama bunun 2. raunduda var demi ama Şeniz

bi dediği bi dediğini tutmaz ders çalış der iki dk snrada msj at bni ynlz bırkma der hangisni yapıym deyncede kızar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…