varlığında yokluğunda her birşeyin bana zarar..

mesrubat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
266
27
33
Merhabalar.. Buraya bana sürekli hakaret eden,sürekli kavga ettiğimiz ve değiştiğini düşündüğüm 8 aylık ilişkimle ilgili konu açmıştım.Bir çoğunuz bitmiş bu ilişki demiştiniz. Ben yinede çok sevdiğimden son bir şans vermiştim. Ama o 1 ayı öyle kötü kullandı ki..O kadar incitti ki beni. Dedim sorunları var ondan. Ama yok bu onunla ilgili değildi bu tamamen benimle ilgiliydi. Ve birkaç gün önce ayrıldık.Sürekli tartıştığım insanla yine tartışarak bitirdik.Ve ona uzun bir mesaj attım.Artık hayatımda yeni bir sayfa var.Ve ben artık gözüm arkada kalsın istemiyorum.Sana hakkımı helal,kırgınlığım çok affedemiyorum seni.Bundan sonra sakın dönme. Cevap felanda beklemiyorum içinden hakkım helal desen yeter bana yazdım.. Okudu mesajımı ve dediğim gibi cevap atmadı..
Mantıklı bir hamle yapmıştım.Olmaması gereken şeyler olmuş,düzelmez bir ilişkiydi.Kafam rahattı.Arkadaşlarımla çıktım dışarı hergün. Güldüm eğlendim.Aklıma gelmedi bile yada ben gelmemesi gerektiğini düşündüğümden sürekli zihnimi meşgul ettim.
Şimdi mi? Deli gibi özlüyorum.Seni asla bırakmam diyen insan bana neler yaptı. Çok kızgınım,düzelmez biliyorum.Ne o adım atar ne de ben.Ama deli gibi özlüyorum.Burnumda tütüyor. Ve en acısı da eminimki o oh be diyordur. Acısını bile yaşamıyordur ayrılığın.
Ben nasıl unutucam bunu? Nasıl geçecek zaman.

Bize o an ne kadar bitmeyecek gibi gelsede zaman dursada acilar kalbimizi paramparca etsede bir gercek varki gececek . Belki tamamen unutulmayacak ama acilar azalacak eskisi kadar yaralamayacak.cok yenisin daha cok taze .sabret lutfen .eger olmayacak iliskiyse birgun mutlaka bitecek .en azindan hayatina daha erken yön verirsin .arkana dön bak bitmez gecmez dedigin bircok aci gecmistir .buda gececek..

İlk birkaç gün önemsemedim.Bitti iyiki dedim. Şimdi neden böyleyim.Oysaki çok güçlüydüm ben.. Çok özlüyorum.

Bence çok doğru bir karar vermişsin, biten ilişkiler için üzülüyorum kurtarılabilme ihtimalinden yanayım herzaman ama sen zaten yapabileceğin herşeyi yapmışsın. Daha fazla sürdürmen yanlış olur kendine yazık ederdin. Sabretmelisin ve iradene sahip olmalısın. Kendini sürekli başka şeylerle meşgul et, hobin olsun bol bol temizlik yap iyi geliyor kitap okuyorsn konularında seçici ol, aşk, ayrılık,dram falan olmasın. Dinlediğin müziklerde de aynı şelilde seçim yapmalısın. Zamanla geçecek elbette insan herşeya alışıyor,herşeyi gögüslüyor. Hayat çok uzun ve bu seçimi yapmasaydın bu hayat hep kederle geçecekti bunu unutma.. Bazı şeyleri hallet insanın kendinde bitiyor biz ne dersek diyelim.

canım en "kötü" ilişki bile bitince insan maalesef "iyi" şeyleri hatırlamaya başlıyor hep.. sanki o hakaretler o kavgalar o yanlışlar hiç olmamış gibi özlem başlıyor.. kolay değil duygular çabuk bitemiyor, ona o kadar mesaj atmanız bile hala önemsediğinizin göstergesi.. hala var duygular.. ama bence neden ayrıldığınızı düşünün.. "hakaretleri" düşünün.. sizi nasıl incittiğini.. iyi tarafına bakmayın artık.. olan oldu diyin.. tabi hepsine zaman gerek.. ayrılığın acısını yaşamıyor demişsiniz.. siz başkasınız o başka.. sizden ayrı iken "oh be" diyen birini niye özleyesiniz??? ben de benzer şeyler yaşadım.. "özledim ama" dediğimde bi arkadaşım "dur biraz kalbini kırayım senin biraz da hakaret edeyim özlemin diner mi" demişti.. neyi özlediniz???
unutmayın iyi doğru güzel mutlu olan ilişki bitmez.. sevgi saygı varsa hakaret olmaz.. yalnızlık sizi etkiliyor.. onun eksikliği değil..

Teşekkür ederim.İnsan ne kadar yanlış olduğunu bilse de vazgeçemiyor. Doğru olanı yaptım ama şimdi acısı var. Sanırım bunu da yaşamam gerek.

Ben onun şimdi nerde ne yaptığını bilmiyorum. Ama bana cevap bile atmamasından oh be diyordur diyorum. Çok haklısınız.Hakaretler,aşağılamalar.. Hiç bitmezdi. Şimdi gelse yine aynısı olur. Ne olurdu biraz değişse dedim.Başlardaki gibi olsa.
Dönsün istiyorum,bana yaşattıklarına pişman olsun.Bir daha birlikte olmam onunla ama özlüyorum iyi şeyleri.Hakaretlerini hatırladıkça özlememden nefret ediyorum.Bu kadar aciz değilim ben. Ama aklımda bir köşede.Yokluğu bile üzüyor. Gururumu kırdı,kimseden duymadığım hakaretler söyledi ama ben kimsenin yanında o kadar mutlu olmadım. Galiba iyi şeyleri unutmak en iyisi.

Teşekkür ederim.İnsan ne kadar yanlış olduğunu bilse de vazgeçemiyor. Doğru olanı yaptım ama şimdi acısı var. Sanırım bunu da yaşamam gerek.

Hayatta acı olmadan birşeyler olmuyor ne yazıkki,ya fedarlık yaparsın ya acı çekersin ya da zor yollardan geçersin bu hep kısır döngüdür.

İlk birkac gun hala sinirli oluyorsun oh beee artik ozgurum diyorsun.ama gunler gecip senin sinirin yatisinca ve herseyi paylastigin insanin artik olmadigini anladigin an bosluga düşüyorsun simdi özlemen cok normal.bir iki hafta daha surer bu durumun ama zamanla alisirsin. Slow muzikler dinleme guzel anilari dusunmemeye calis .gicik oldugun seni sinir eden yanlarini dusunmeye calis kendini motive et.

Son mesajlarını okuyorum.Hepsi hakaret dolu. Bir tane bile iyi şey yok. Onları okudukça uzaklaşıyorum sanki ondan. Kabullenemiyorum ben aslında.

aşk acısına yorum getirmeyi sevmem.. çok içsel birşey.. anlıyorum seni hem de çok.. nefretle karışık özlemeyi de yaşadım ama çok pis bişey canım.. iyi olanı özlemeyi bırakıyoruz ama kötüye özlem hastalık gibi peşini bırakmaz.. birgün gelir kötü olan şeyleri hatırlayamaz olursun özlemden.. çok tehlikeli bir yol.. ondan yol yakınken bence bu duruma düşme.. sonuçta alışkanlık da var.. evde bi biblo kırılınca yerinde eksiklik oluyor bakıp duruyorsun o boşluğa.. böyle düşün.. pişman olsun değişsin değil aslında sen onun "senin istediğin" gibi olacağı günü hayal ediyorsun.. ondan iyi olan parçaları toplayıp evirip çevirip değiştirip sonucu istiyorsun.. canım üretemezsin ondan yeni birini.. kimse değişmiyor.. bugün farklı gelse pişman olsa ilerde bin beter eskiye döner.. sen değişebilir misin? o niye değişsin.. bırak her tencere kapağını bulsun.. sen de.. onun iyi yanlarına sahip binlerce insan var sokakta.. sakın iyi anılara takılıp savrulma.. ay çok konuştum.. ne bilim çok benzer şeyler yaşadım sonrasında hayatımı öyle etkiledi ve üzüldüm ki.. sana kıyamadım..

Çok teşekkür ederim.Ona ulaşmayacağım o ulaşsa da konuşmayacağım.Zaten zannetmiyorum da. Gerektiğince üzülür yolum bakarım.En azından üzülecek kadar büyüklük gösterdim ben.
Çok çok teşekkür ederim.İlk ayrılığım,ilk hüsranım.Hepsiyle ilk tanışmam.O nedenle nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

Zamanla unutursun canım. Neler unutulmuyor ki şu hayatta. Sonra bir bakıyorsun geçmişe sanki sen değil de başkası yaşamış gibi geliyor. Zaman sadece birazcık zaman. Sabırlı ol. Geçecek.

şimdi eşimin kıymetini 1000kez biliyorsam biraz da geçmişte tanıdığım "hatalara" borçluyum bunu:)

üzül ağla düşün taşın.. ilerde daha mutlu olmak için bazen yaşamak lazım bunları..

allah seni de hep iyilerle karşılaştırsın, karşılaştırmazsa da onlardan hızla koşup kaçma fırsatı versin.. öptüm..

Zamanla unutursun canım. Neler unutulmuyor ki şu hayatta. Sonra bir bakıyorsun geçmişe sanki sen değil de başkası yaşamış gibi geliyor. Zaman sadece birazcık zaman. Sabırlı ol. Geçecek.

Diyorum sabır lazım.Zaman geçmesi lazım..Şuan özlemem de kızmam da çok normal.İleride bu üzüldüğüm günler için bile kızacağım kendime.
Geçsin bir an önce zaman..Unutayım onu hemencecik istiyorum.

Sakın pişman olma canım...
Ben her affettiğimde bana yapmam diye söz verdiklerini tekrar yapmıştı..
3-5 gün sonra aynı olacaksınız.cevap bile yazmamış düşüncesiz işte..Hayatında ne işi var böylesinin..

Bir zaman sonra kötü şeyler siliniyor. Sana söylrdikleri değil de gözlerinin içine bakması geliyor aklına. O düşünceyi kafandan at. Ayrılma nedenlerinizi düşün. Düşündükçe soğursun zaten. Yeni arkadaşlıklar, uğraşlar bul. Geri dönmeyi düşünme...

Çok geçtik o yolları.Bana dediki herşey benim yüzümden düzelteceğim kendimi,affettiricem dedi defalarca. Sonra da hep senin yüzünden böyle olduk diye üzerime yıktı hepsini.Aslında bunları düşündükçe,kandırmalarını düşündükçe nefret ediyorum ondan.Ama bazen bana gülüşü geliyor özlüyorum,çok özlüyorum. Ve en çokta bi veda bile edemeyişi koydu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…