• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlık seviyesindesin diyor...

Hahahahahhaaha yaaa cidden diyecek bır sey bulamıyorum bu kadına neden hala evlıymıs gibi konular açıp sorular soruyor :olamaz:
Kafadan biraz problemli çünkü.
İnşallah anlattığı çoğu şey gibi öğretmen olduğu da gerçek dışıdır. Kim çocuğunu böyle takıntılı,hayali gerçeği ayırt edemeyen bir kadının egitmesini ister ki?

İnşallah anlattığı çoğu şey gibi öğretmen olduğu da gerçek dışıdır. Kim çocuğunu böyle takıntılı,hayali gerçeği ayırt edemeyen bir kadının egitmesini ister ki?
Ben hiç bir zaman boşandığını düşünmüyorum
Adamın yaptıklarına biz burada kriz geçirirken konu sahibi çok sakindi
Tepki almamak adına boşandım demiş olabilir

pepperony pepperony inde dediği gibi bence de boşanmamıs olması cok yuksek ihtimal. Belki öğretmende değildir. Saygı duyulan bir meslek diye öğretmenim demiş olabilir. Ama burayı okuyor sonucta. Gercekten eşi ayrılmak ıstemekte haklı. Boyle bir kadınla da erkekle de ömur gecmez. Ayrıca psikologdan yardım alıyorum demişti ona da inanmıyorum.

Ben hiç bir zaman boşandığını düşünmüyorum
Adamın yaptıklarına biz burada kriz geçirirken konu sahibi çok sakindi
Tepki almamak adına boşandım demiş olabilir
Bence boşanmış ya. Yoksa neden 'iki kere boşanmış iki çocuklu adamla kim evlenir' diye konu açıyor ki?
Gerçi nabız yokluyor da olabilir. 'kimse evlenmez,parası için anca evlenirler' laflarını duyup mutlu oluyordur.
pepperony pepperony inde dediği gibi bence de boşanmamıs olması cok yuksek ihtimal. Belki öğretmende değildir. Saygı duyulan bir meslek diye öğretmenim demiş olabilir. Ama burayı okuyor sonucta. Gercekten eşi ayrılmak ıstemekte haklı. Boyle bir kadınla da erkekle de ömur gecmez. Ayrıca psikologdan yardım alıyorum demişti ona da inanmıyorum.
Ve evet LaraPars LaraPars . İnsalah ogretmen değildir.
Ama konu sahibi ayrılmak istemiyor ki. Tam tersi ayrıldığına çoook pişman (ayrılmadiysa da ayrılma ihtimalinden korkuyor)
Ben eşine hak vereceğim biraz . Buraya anlattıklarından biz bile deliriyoruz takıntılarindan, eski olaylara saplantiladindan.. her gun bu muhabbetleri çekmek,her gece aynı yataga girmek zorunda olan kocasınin da işi zor
İlk Kim kimi delirtti bilmiyorum ama ben adama da acıyorum

Bence boşanmış ya. Yoksa neden 'iki kere boşanmış iki çocuklu adamla kim evlenir' diye konu açıyor ki?
Gerçi nabız yokluyor da olabilir. 'kimse evlenmez,parası için anca evlenirler' laflarını duyup mutlu oluyordur.

Ve evet LaraPars LaraPars . İnsalah ogretmen değildir.
Ama konu sahibi ayrılmak istemiyor ki. Tam tersi ayrıldığına çoook pişman (ayrılmadiysa da ayrılma ihtimalinden korkuyor)
Ben eşine hak vereceğim biraz . Buraya anlattıklarından biz bile deliriyoruz takıntılarindan, eski olaylara saplantiladindan.. her gun bu muhabbetleri çekmek,her gece aynı yataga girmek zorunda olan kocasınin da işi zor
İlk Kim kimi delirtti bilmiyorum ama ben adama da acıyorum

Evet bende hep bosandıgını dusunuyordum ama buraya sureklı bosanmamıs gibi konular açınca dediğin gibi içini rahatlatmak istiyor olabilir. Bunları 22 23 yaslarında bir kız yazsa tamam derdım cunku bende o yaslarımda çok agır depresyon geçirdim anlarım ama kendisi hem eğitimci oldugunu hemde 35 36 yaşında oldugunu söyluyor o nedenle kendisinden olgunluk bekliyor insan. Eşinin 2. evliliği de oldugu için hem orta yasta hemde olgun olmayan aşırı takıntılı birinden soguması cok normal. Eşinde de problem olabilir ama bu kadın ciddi derece de söylenenleri anlamakta güçlük çeken ve dogruları da kabul etmeyen birisi. Herkes evlilik ya da ilişki insanı değildir. Bu uye de oyle bence.
Söylediği gibi kucuk cocugu varsa onun için iyi bir psikologa gider umarım.

Back
X