- 24 Mart 2020
- 10.013
- 36.158
- 598
- 32
- Konu Sahibi birkusolsam
Egosunu sizin üzerinizden tavan yaptıran her fırsatta size yetersiz olduğunuz hissini aşılamaya çalışan saçma kurallar koyup buna uymanız için direten rahatsız olduğu konuları son derece itici bir üslupla dile getiren bir insan gördüm karşınızda. Bebeği planlı mı yaptınız bilmiyorum ama size saygı duymayan biriyle bir ömrü nasıl geçireceksiniz bilemedim. Ve üzücü olan yetersiz olduğunuza hatalı olduğunuza tüm bunları hak ettiğinize inandırılmışsınız ve kendinizi ezdiriyorsunuz.
Yumurta kabuğunun tezgahta olmasından rahatsız olabilir bebeğinizle ilgilenirken orda unutmuşsunuzdur kibarca sizi uyarıp kendisi tezgahtan alıp çöpe atmalı
Tuvalet olayı zaten şaka gibi ortak kullanmak istemeyebilir ama acil sıkıştım girebilir miyim diye izin isteyecek durumda olmanız üzücü o zaman temizlik zamanı gelince herkes kendi kullandığı wc yi temizlemeli
Ailesini arayıp şikayet ediyor beni demissiniz hele bu kısım iyice trajikomik
Hamileyken kustuğunuzda halıyı sarıp yıkamaya yollatması sizin sağlığınızla ilgilenmesi gerekirken ne yapmış
Yani daha yazacak çok şey var da size bunların hepsi normal geliyor ve kendinizi suçlu görüyorsunuz aslında boşuna yazıyorum
Yumurta kabuğunun tezgahta olmasından rahatsız olabilir bebeğinizle ilgilenirken orda unutmuşsunuzdur kibarca sizi uyarıp kendisi tezgahtan alıp çöpe atmalı
Tuvalet olayı zaten şaka gibi ortak kullanmak istemeyebilir ama acil sıkıştım girebilir miyim diye izin isteyecek durumda olmanız üzücü o zaman temizlik zamanı gelince herkes kendi kullandığı wc yi temizlemeli
Ailesini arayıp şikayet ediyor beni demissiniz hele bu kısım iyice trajikomik
Hamileyken kustuğunuzda halıyı sarıp yıkamaya yollatması sizin sağlığınızla ilgilenmesi gerekirken ne yapmış
Yani daha yazacak çok şey var da size bunların hepsi normal geliyor ve kendinizi suçlu görüyorsunuz aslında boşuna yazıyorum