• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlık seviyesindesin diyor...

Egosunu sizin üzerinizden tavan yaptıran her fırsatta size yetersiz olduğunuz hissini aşılamaya çalışan saçma kurallar koyup buna uymanız için direten rahatsız olduğu konuları son derece itici bir üslupla dile getiren bir insan gördüm karşınızda. Bebeği planlı mı yaptınız bilmiyorum ama size saygı duymayan biriyle bir ömrü nasıl geçireceksiniz bilemedim. Ve üzücü olan yetersiz olduğunuza hatalı olduğunuza tüm bunları hak ettiğinize inandırılmışsınız ve kendinizi ezdiriyorsunuz.
Yumurta kabuğunun tezgahta olmasından rahatsız olabilir bebeğinizle ilgilenirken orda unutmuşsunuzdur kibarca sizi uyarıp kendisi tezgahtan alıp çöpe atmalı
Tuvalet olayı zaten şaka gibi ortak kullanmak istemeyebilir ama acil sıkıştım girebilir miyim diye izin isteyecek durumda olmanız üzücü o zaman temizlik zamanı gelince herkes kendi kullandığı wc yi temizlemeli
Ailesini arayıp şikayet ediyor beni demissiniz hele bu kısım iyice trajikomik
Hamileyken kustuğunuzda halıyı sarıp yıkamaya yollatması sizin sağlığınızla ilgilenmesi gerekirken ne yapmış
Yani daha yazacak çok şey var da size bunların hepsi normal geliyor ve kendinizi suçlu görüyorsunuz aslında boşuna yazıyorum 🙂

Suçu kendinizde buluyor her konuda eşinizi haklı buluyorsanız size çok üzüldüm hatta fake hesap mı ya diye düşündüm içimden cevaplarınızı okudukça ne yalan söyleyim
Canım işte düzenli olmamam ev işlerinden anlamamam vss adam haklı mı diye düşünüyorum ister istemez çünkü bana taş çıkartacak hanımlar vardır

Egosunu sizin üzerinizden tavan yaptıran her fırsatta size yetersiz olduğunuz hissini aşılamaya çalışan saçma kurallar koyup buna uymanız için direten rahatsız olduğu konuları son derece itici bir üslupla dile getiren bir insan gördüm karşınızda. Bebeği planlı mı yaptınız bilmiyorum ama size saygı duymayan biriyle bir ömrü nasıl geçireceksiniz bilemedim. Ve üzücü olan yetersiz olduğunuza hatalı olduğunuza tüm bunları hak ettiğinize inandırılmışsınız ve kendinizi ezdiriyorsunuz.
Yumurta kabuğunun tezgahta olmasından rahatsız olabilir bebeğinizle ilgilenirken orda unutmuşsunuzdur kibarca sizi uyarıp kendisi tezgahtan alıp çöpe atmalı
Tuvalet olayı zaten şaka gibi ortak kullanmak istemeyebilir ama acil sıkıştım girebilir miyim diye izin isteyecek durumda olmanız üzücü o zaman temizlik zamanı gelince herkes kendi kullandığı wc yi temizlemeli
Ailesini arayıp şikayet ediyor beni demissiniz hele bu kısım iyice trajikomik
Hamileyken kustuğunuzda halıyı sarıp yıkamaya yollatması sizin sağlığınızla ilgilenmesi gerekirken ne yapmış
Yani daha yazacak çok şey var da size bunların hepsi normal geliyor ve kendinizi suçlu görüyorsunuz aslında boşuna yazıyorum 🙂
Çünkü evliliği devam ettirmek istiyorum ben severek evlendim ama bu şekilde gitmeyecek gibi

Canım bunu kızarak mı dedin anlayamadım.ya ben hatalı olabilirim ama onun üslubu çok kırıcı aşağılayıcı saygısızca.haklı olabilir ama haksız duruma düşüyor
Bizde bunu anlatmaya çalıştık nihayet... haklı falan da değil

Canım işte düzenli olmamam ev işlerinden anlamamam vss adam haklı mı diye düşünüyorum ister istemez çünkü bana taş çıkartacak hanımlar vardır

Adamın ilk evliliği mi ? Sizin yaş 38 ama cevaplarınız sanki 20 yaş gibi. Sizin meslek ne?

Yumurta kabuğu olayında haklisiniz ama kimsenin kusmuğunu eş bile olsa temizlemek zorunda değil.
Geçen sene ramazan ayında eşim çok rahatsızlanmıştı. İftar sonrası koşa koşa banyoya yetişmeye çalışmış ama başaramamıştı. İstifra etti yarı yolda. Öyle böyle değil ama . Ben onun haline dayanamazken o suçlu kedi gibi karşımda durup neyle temizliyim hayatım buraları demişti. Ben onun üstünü başını orda çıkartıp yatağa yatırmış midesi deli gibi hassas bi insan olmama rağmen kocamın kusmuğunu ZEVKLE temizlemiştim. Kocam da insan ama işte defalarca kez helallik almıştı benden. Gebelikte bi özür halidir. Şefkat ve merhameti celbeden bi dönemdir. Ve evet insan olan herkes mecburdur o kusmuğu temizlemeye sadece koca değil. İnsani bir mecburiyet..

Evlenirken bir insan yerine varlik sectigine göre sende zeka gelişimini tamamlayamamış irktansin deseydin.Yumurta kabuğunun 2dkda koktugunu ondan duydum ayrıca ilk defa.Çok titizse işleri ona bırak hiç oralı olma.
Bende çok titizim ama insanlık hali olabiliyor bazen. Genelde yumurta kabuğunu çöpe atarım ama o an atamadıysam tezgahın üzerine asla koymam, tezgahın içine koyarım bulaşık yıkanan yere. Sonra her yeri domestos un yeşilini kullanıyorum onunla yıkarım. Ya o bu değil de geçen gün eşim geldi Bissunicole Bissunicole ayakkabısını ayakkabılık da yer kalmadı gerekçesiyle içeri terliğiyle bastığım her zaman tepelediğim yere öylece koymuş 😂😂 bu arada ayakkabılıkta yer var uğraşamamış 😂😂 ayy nasıl sinir oldum sil sil sil içim anca rahatladı. Allah bilir o ayakkabı ile nereleri tepeledi tuvalete filan girdi ıyyyyy 🙄🙄🙄

Yine herkes ne kadar temiz ve mikemmel olduğunu anlatmış :KK45:
Konu sahibi arkadaşım o sana ter kokuyordun koltuğuma oturma dediğinde seninde g.tun kokuyor yıkamıyor musun ağzın kokuyor leş gibisin diye gömsene susup ağlamakla zor adam edersin onu iyice eziklemeden anlayamaz seni

Ya arkadaşlar çok sinirliyim.ben ev işlerinde iyi değilimdir.eşim de iyi değil ama titiz benden titiz bendrn düzenli.bir tane bebeğim var ya ben yetiştiremiyorum.bana hiç yardım etmez ama sürekli eleştirir.o niye öyle bu niye böyle ay çıldıracam.en son tezgahta yumurta kırmıştım kabuğunu tezgahın üzerine bırakıverdim ama 2dk sonra silecem yani orayı.ay bana bir kızdı.sen nasıl insansın yumurta kabuğu oraya mı koyulur? Koku yapacak.ben de ona kızdığımda sen varlık seviyesindesin insan seviyesinde değilsin ben seni eleştirerek doğruya yöneltiyorum seni insanlık seviyesine çıkarmaya çalışıyorum dedi.mesela bulaşık makinesinden tabak falan çıktığında bu yumurta kokuyor der.ben çok terlerim banyodan çıkayım 1 saate hiç banyo yapmamış gibi olurum. ay bana leş gibi korkuyorsun der.benim yattığım kanepeye yatma demişti birinde de.terim çıkıyormuş.ya ben ev işleri konusunda iyi değilim ama idare de ettiğimi düşünüyorum.o hiçbirşeye elini sürmez.birinde de 8 aylık hamileyim koridora kustum diye bana kızdı neden banyoya yetişemedin diye kızdı.kustuğum yerleri de başımda durup şurayı da temizle burayı da sil diye bana yaptırmıştı.ya ben napıcam bu adamla sinirden ağlıyorum şu anda.kendisi de diğer odada ıslık çalıyor.

Allah yardmciniz olsun oncelikle ter kokusu icin dusatn cikinca kol altiniza elinzu islatip karbonat surun kol altiniza islak sekilde koku kalmaz her banyo sonrasinda yapin

Yine herkes ne kadar temiz ve mikemmel olduğunu anlatmış :KK45:
Konu sahibi arkadaşım o sana ter kokuyordun koltuğuma oturma dediğinde seninde g.tun kokuyor yıkamıyor musun ağzın kokuyor leş gibisin diye gömsene susup ağlamakla zor adam edersin onu iyice eziklemeden anlayamaz seni
Çok tikli biriyle yaşamak çok zor ya kendimden biliyorum 😂😂 ama bu bir hastalık tamamen psikolojik bir durum. Ben kendi kendime atlatmaya çalışıyorum bazen bilerek ellemiyorum yazık eşime de o da belki beni şikayet eder ama saldım bu ara sırf bu hastalıktan kurtulmak için. Bayanın eşi de bile isteye kendini tabiricaizse salmalı boşvermeli. Yoksa ikisi içinde çok zor olur 🙄

Herkesinde bu klasik lafı yani evlenmeden önce bilmiyor muydun sanki siz aynı eve girmeden önce adamları dört dörtlük %100 tanıyabildiniz mi acaba çok merak ediyorum.

Konu sahibinin anlattığı davranışlar sonradan oluşacan cinsten değil. Birlikte olduğunuz adamın hastalık derecesinde titiz, çok eleştirel olduğunu anlayamıyorsanız o da sizin probleminiz.

Konu sahibinin anlattığı davranışlar sonradan oluşacan cinsten değil. Birlikte olduğunuz adamın hastalık derecesinde titiz, çok eleştirel olduğunu anlayamıyorsanız o da sizin probleminiz.
Evet evet aynen öyle.çok eleştirel.bu yüzdenok kavga da ediyoruz.sinirleniyorum dayanamıyorum.

Çocuğu tutuş şeklimi bile eleştirir çocuk öyle mi tutulur.tuvalete sabah mı s....maya gidilir akşam yatmadan s.....lırmış çok afedersiniz.tırnakları kestikten sonra makası kolonyayla yıkamalı imişim.hızlı yemek yiyormuşum.çok uyuyormuşum hamileyken.ele alınacak bir tane huyum yokmuş.ebesinin damı

Back
X