varmi benim durumumda olan ? :)

kimbuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
260
36
68
35
İstanbul
Selam kizlar :)
Direk konuya girmek istiyorum.
Simdi birisi var. Ben sahsen cok seviyorum onu. Henuz 2bucuk 3ay felan olcak tanisali. Ortak arkadaslar araciligiyla tanistirildik. Azcok biliyorum taniyorum. Cok iyi bi cocuk ve nedense onu ciddi anlamda dahada yakindan tanimak istiyorum.
Ama suda varki, bu cocuk bundan 3yil once aldatilmis. Ve o olaydan sonrada kizlara olan guven gitmis. Bunu bana soyledi en basinda... ve ben buna ragmen askimi kalbimi kendimi ona inandirip bana guvenmesini saglamak istiyorum. Tum pozitifligimle ona yaklasiyorum. Ki genelde oda bende mutluyuz birbirimizle konusurken... Yani kisacasi hayatimda o olsun istiyorum ben.
Boyle adamlada ugrasilirmi birak baskasimi yok demeyin. Biraktim..... en fazla 1hafta sonra geri dondum ve suan yaklasik bi haftadir tekrar gorusuyoruz. Kalbim soz dinlemiyo.
Kisacasi diyecegim o ki; varmi baslarda benim gibi olupta, sonrasinda kendine guvenilmesini saglayan arkadaslar :)
Bana yardimci olurmusunuz :)

Allah yardımcın olsun şimdiden zor öyle birini ikna etmek ne kadar mutlu görünse de altında hep bi şüphe vardır böylelerin ama belki bu kişi farklıdır...

Allah yardımcın olsun şimdiden zor öyle birini ikna etmek ne kadar mutlu görünse de altında hep bi şüphe vardır böylelerin ama belki bu kişi farklıdır...
Evet bazen her dedigimin altinda biseyler aradiginin farkindayim :) guvenene kadar baya ugrasacagim kesin... ama onu kazanmayi cok istiyorum ya :(

Evet bazen her dedigimin altinda biseyler aradiginin farkindayim :) guvenene kadar baya ugrasacagim kesin... ama onu kazanmayi cok istiyorum ya :KK43:

Kazzanmak için yaptığın her fedakarlığı hak eder inş cnm ;)

Eskiden hos olmayan bir sey yasamis.
Ama herkesi ayni kefeye koyacagini sanmiyorum.
Siz kendiniz olun onun yaninda, dusunduklerinizi, dogrularinizi anlatin yeri geldikce.
Boyle boyle zaman icinde taniyacaksiniz birbirinizi,hic aceleye luzum yok.

Ben 24 o 25canim :)
hmm tamam bazen 17-18 yaşında çocuklar yazıyorda böyle konularda ondan sordum :D
aldatılan erkeklerin güven konusunda çok sıkıntı çektiğini biliyorum. yani hepsi değildir tabi ama hastalık derecesinde olabiliyor bazen. ona güven vermen lazım. buda zamanla olacak şey tabiki.
var mı böyle benim gibi demişsin evet var. ve mutlular :)

Eskiden hos olmayan bir sey yasamis.
Ama herkesi ayni kefeye koyacagini sanmiyorum.
Siz kendiniz olun onun yaninda, dusunduklerinizi, dogrularinizi anlatin yeri geldikce.
Boyle boyle zaman icinde taniyacaksiniz birbirinizi,hic aceleye luzum yok.
Bende boyle dusunuyorum tam olarak... herkesi ayni kefeye koymaktan cok, o yasadigi seyler bugun biseylere karar verirken 2kere dusunmesine neden oluyo gibi... aslinda anlayabiliyorumda onun yasadiklarini. O yuzden ona karsi oldugum gibi dogal davraniyorum. Yapmaciliktan yalan dolandan kaciyorum ki buda onun hosuna gidiyodur diye dusunuyorum. Dusunceleriniz fikirleriniz gercekten cok onemliydi benim icin... cok tesekkur ediyorum :))

hmm tamam bazen 17-18 yaşında çocuklar yazıyorda böyle konularda ondan sordum :D
aldatılan erkeklerin güven konusunda çok sıkıntı çektiğini biliyorum. yani hepsi değildir tabi ama hastalık derecesinde olabiliyor bazen. ona güven vermen lazım. buda zamanla olacak şey tabiki.
var mı böyle benim gibi demişsin evet var. ve mutlular :)
Anliyorum canim :)) ona guven vermem lazim evet ama bunu simdilik sadece kendim olmakla yapabiliyorum... elimden baska bisey gelmiyo sanirim..
Soruma cevap vermissin evet var diye.. Yoksa sendemi benim gibi basladin bi iliskiye ? :))

Anliyorum canim :)) ona guven vermem lazim evet ama bunu simdilik sadece kendim olmakla yapabiliyorum... elimden baska bisey gelmiyo sanirim..
Soruma cevap vermissin evet var diye.. Yoksa sendemi benim gibi basladin bi iliskiye ? :))
yok canım ben değilim. ben o kadar sabırlı biri değilim. :)
tanıdğım biri var. görüşmeye başladıklarında çocuğun aldatılmış olduğunu öğrendi. bütün şüphe duymalarına falan sabretti, ona güven verdi... (hastalık derecesinde demiştim ya işte o derece bu derece oluyor :D ) ve son durum Mutlular :)

yok canım ben değilim. ben o kadar sabırlı biri değilim. :)
tanıdğım biri var. görüşmeye başladıklarında çocuğun aldatılmış olduğunu öğrendi. bütün şüphe duymalarına falan sabretti, ona güven verdi... (hastalık derecesinde demiştim ya işte o derece bu derece oluyor :D ) ve son durum Mutlular :)
Yaaaa cok sevindim :)) darisi basima insallaah :)) peki ne kadar sure sonra oldular sevgili. Kiz nasil verdi o guveni cocugaa.bana yardimci olurmusun arkadasinin yaptiklari hakkinda :)) bende o yolda ilerleyeyiim :))

O tip insanlar gerçekten zor. 24 saat beraber de olsanız her an aldatıcakmışsın gibi davranır sana. Benim sözlümde öyleydi güvenim yok diyordu her dakika sanki onu aldatıcakmışım gibi imalarda bulunurdu zamanla birbirinizi tanıdıkça bu durum köreliyor. Ama sanada biraz iş düşüyor, gerçekten seviyorsanız zaman ver derim. Tamamen geçmesede köreliyor.

O tip insanlar gerçekten zor. 24 saat beraber de olsanız her an aldatıcakmışsın gibi davranır sana. Benim sözlümde öyleydi güvenim yok diyordu her dakika sanki onu aldatıcakmışım gibi imalarda bulunurdu zamanla birbirinizi tanıdıkça bu durum köreliyor. Ama sanada biraz iş düşüyor, gerçekten seviyorsanız zaman ver derim. Tamamen geçmesede köreliyor.
Kendiside iliskiye basladigimizda asiri kiskanc biri olacaginin imasinda bulundu zaten. Peki sen nasil kazandin guvenini.onu sevdiginisurekli gosterdin mi ona ? Yoksa ondanda bekledin mi adimlar... ne guzel basarmissin sen sözlenmissiniz... Allah daim etsin tamamina erdirsin insallah canim benim :)

Back
X