- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Saol yaa uyari icin :)
başlıktaki benim yerine bnjm yazmışın o da benjamin gibi olmuş...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol yaa uyari icin :)
canım benim öncelikle bu çocuğu vazgeçilmez görme. hayırlıysa olsun de. bu daha az üzülmeni sağlar.Yaaaa cok sevindim :)) darisi basima insallaah :)) peki ne kadar sure sonra oldular sevgili. Kiz nasil verdi o guveni cocugaa.bana yardimci olurmusun arkadasinin yaptiklari hakkinda :)) bende o yolda ilerleyeyiim :))
Aceleyle yazilmis bi konu basligi arkadasim :) kusuruma bakmayiver. Bu kadar insan dikkat etmemiste sen neden oturdun yazim yanlislarima bakiyosun ? baska isin mi yok yahuu. Hic gulecegim yoktu aksam aksam :)başlıktaki benim yerine bnjm yazmışın o da benjamin gibi olmuş...![]()
Aynen canim en basta hayirlisiysa olsun die dua etmek sart... ben sabirli bi insanim ama benim sabriminda sonu olur... umarim sonunda kazanirim :)) cevaplarin icinde ayriyeten cok tesekkur ediyorum hayatim :)canım benim öncelikle bu çocuğu vazgeçilmez görme. hayırlıysa olsun de. bu daha az üzülmeni sağlar.
onlara gelince. tam olarak bilmiyorum tabi bu durumu nasıl aştıklarını. ama sanırım zaman geçtikçe, her kızın aldatmayacağını gördü. güven duydu.
eğer çok seviyorsan ve karakter olarak çoooook sabırlıysan neden olmasın. çünkü ben aşkımdan ölsemde biri bana her an onu aldatıyormuşum gibi davransaydı dayanamazdım![]()
Aceleyle yazilmis bi konu basligi arkadasim :) kusuruma bakmayiver. Bu kadar insan dikkat etmemiste sen neden oturdun yazim yanlislarima bakiyosun ? baska isin mi yok yahuu. Hic gulecegim yoktu aksam aksam :)
Amin canım darısı başına olsun inşallah :)Kendiside iliskiye basladigimizda asiri kiskanc biri olacaginin imasinda bulundu zaten. Peki sen nasil kazandin guvenini.onu sevdiginisurekli gosterdin mi ona ? Yoksa ondanda bekledin mi adimlar... ne guzel basarmissin sen sözlenmissiniz... Allah daim etsin tamamina erdirsin insallah canim benim :)
Tum bu yeni guncellemelerden haberim yoktu bayadir girmiyodum cunku. Inan tartisma yaratmak icin o sekilde cevap yazmamistim... kirdiysam ozur dilerim... :/ooo çok sert olmuş...bu konuda topikler acıldı ve türkçe ye dikkat edilmesi gerektigiyle ilgili banlar bile var konu bile kapanabiliyor...
tam eksiksiz herşeye dikkat et kalıpları yaz imlaya dikkat et gibi kurallar yok ama en azından dikkat etmemiz gerektigiyle ilgili duyurular yapıldıgı gibi gözümüze çarpan bir yazı oldugu zaman uyarıyoruz dikkatli olunsun diye bunda kötü bir şey yok arkadaşım
oturup bvd de derdi olan arkadaşlara bir şeyler yazıyorum aynen sana da yazmak amaçlı okudum ve başlık dikkatimi çekti
başka işim dolu mesela biraz önce çocuklar halıya kuruyemiş yaymışlar ortalıgı topladım süpürge yaptım.
onun dışında başım agrıyor.
perişan yataklar da yatmayım diye burayla oyalanıyorum
yani benim yaptıgım da kötü bir şey yoktu.ARKADAŞIM...
Amiim canim insallah... Ne guzel... ne kadar zaman sonra basladiniz peki bi iliskiye ? Bide son sorum onu sevdigini ondan hoslandigini falan dile getirdin mi yoksa bunu davranislarinla konusmalarinla mi gosterdin ona :) bana bu konuda ne onerirsin canim :)Amin canım darısı başına olsun inşallah :)
Biraz fedakarlıklar yaptım tabi istemediği arkadaşlarımla pek görüşmedim. Bana ima yaptığında hep açıklamalar yaptım ben seni aldatmam böyle birşey allah bana nasip edicekse canımi alsın bana güven tarzı kobuşmalar yaptım sürekli. Karakterime inandırdım onu :)
Selam kizlar :)
Direk konuya girmek istiyorum.
Simdi birisi var. Ben sahsen cok seviyorum onu. Henuz 2bucuk 3ay felan olcak tanisali. Ortak arkadaslar araciligiyla tanistirildik. Azcok biliyorum taniyorum. Cok iyi bi cocuk ve nedense onu ciddi anlamda dahada yakindan tanimak istiyorum.
Ama suda varki, bu cocuk bundan 3yil once aldatilmis. Ve o olaydan sonrada kizlara olan guven gitmis. Bunu bana soyledi en basinda... ve ben buna ragmen askimi kalbimi kendimi ona inandirip bana guvenmesini saglamak istiyorum. Tum pozitifligimle ona yaklasiyorum. Ki genelde oda bende mutluyuz birbirimizle konusurken... Yani kisacasi hayatimda o olsun istiyorum ben.
Boyle adamlada ugrasilirmi birak baskasimi yok demeyin. Biraktim..... en fazla 1hafta sonra geri dondum ve suan yaklasik bi haftadir tekrar gorusuyoruz. Kalbim soz dinlemiyo.
Kisacasi diyecegim o ki; varmi baslarda benim gibi olupta, sonrasinda kendine guvenilmesini saglayan arkadaslar :)
Bana yardimci olurmusunuz :)
1 ay sonra başladık arkadaş olarak konusuyorduk son son özel ilgiye doğru kaydı. Ben belli ettim arada tabi o da belli etti bi zaman sonra ilişkimiz olucak diye konuşmaya başladık zaten. Tamamen şeffaf oldum ona karşı, çok olgundum, çok ilgiliydim ve hiçbi konuda sıkmadım. Doğal ol canım, ilgini belli et şefkatli ol. Erkeklerin en dayanamadığı şey şefkatti :) Ona karşı hep dürüst olacağını sana yanlış yapmadığı sürece karakterinin yanlış yapacak bir yapıya sahip olmadığını anlat ona hep.Amiim canim insallah... Ne guzel... ne kadar zaman sonra basladiniz peki bi iliskiye ? Bide son sorum onu sevdigini ondan hoslandigini falan dile getirdin mi yoksa bunu davranislarinla konusmalarinla mi gosterdin ona :) bana bu konuda ne onerirsin canim :)
Yazmissin anlatmissin uzun uzun canim benim. Cok saolasin.... senide tekrardan tebrik ederim.insallah daim olur iliskiniz :) darisi benim basima madem. Tekrardan cok tesekkurler canimm :)1 ay sonra başladık arkadaş olarak konusuyorduk son son özel ilgiye doğru kaydı. Ben belli ettim arada tabi o da belli etti bi zaman sonra ilişkimiz olucak diye konuşmaya başladık zaten. Tamamen şeffaf oldum ona karşı, çok olgundum, çok ilgiliydim ve hiçbi konuda sıkmadım. Doğal ol canım, ilgini belli et şefkatli ol. Erkeklerin en dayanamadığı şey şefkatti :) Ona karşı hep dürüst olacağını sana yanlış yapmadığı sürece karakterinin yanlış yapacak bir yapıya sahip olmadığını anlat ona hep.
İnşallah sizinde güzel bir ilişkiniz olur tatlım :)Yazmissin anlatmissin uzun uzun canim benim. Cok saolasin.... senide tekrardan tebrik ederim.insallah daim olur iliskiniz :) darisi benim basima madem. Tekrardan cok tesekkurler canimm :)
Cok tesekkurler canim.. insallah dedigin gibi mutlu biter sonumuz :)İnşallah sizinde güzel bir ilişkiniz olur tatlım :)
Mutluluklar dilerim :)
Benim eski erkek arkadaşım 15 yil önce bir güven sorunu yaşamış bundan o kadar etkilenmiş ki kimseyle düzgün bir ilişki kuramiyor..ufukta evlilik görününce kaçıyor simdilerde 38 yaşinda bu da sana çektirecekse şimdiden kaç..ayrica niye sana güvenmesi için çaba harcıyosun o senin güvenini kaxanmaya çalışsin..böyle durumlar genelde ayrılıkla biter çok çabuk havalara giriyorlar bu durumlarda sana verdiği değer azalıyorSelam kizlar :)
Simdi birisi var. Ben sahsen cok seviyorum onu. Henuz 2bucuk 3ay felan olcak tanisali. Ortak arkadaslar araciligiyla tanistirildik. Azcok biliyorum taniyorum. Cok iyi bi cocuk ve nedense onu ciddi anlamda dahada yakindan tanimak istiyorum.
Ama suda varki, bu cocuk bundan 3yil once aldatilmis. Ve o olaydan sonrada kizlara olan guven gitmis. Bunu bana soyledi en basinda... ve ben buna ragmen askimi kalbimi kendimi ona inandirip bana guvenmesini saglamak istiyorum. Tum pozitifligimle ona yaklasiyorum. Ki genelde oda bende mutluyuz birbirimizle konusurken... Yani kisacasi hayatimda o olsun istiyorum ben.
Boyle adamlada ugrasilirmi birak baskasimi yok demeyin. Biraktim..... en fazla 1hafta sonra geri dondum ve suan yaklasik bi haftadir tekrar gorusuyoruz. Kalbim soz dinlemiyo.
Kisacasi diyecegim o ki; varmi baslarda benim gibi olupta, sonrasinda kendine guvenilmesini saglayan arkadaslar :)
Iste sorunda o yaa... o zincirleri nasil kircam ? O yuzden onceleri benim durumumda olupta basarmis arkadaslardan yarim alayim diye yazdim buraya... simdilik yeterrince dogal yani kendim olmaktan baska bisey gelmiyo elimden. Olan olan hoslantiminda azcok ffarkindadir bence :) acaba farkettirmeden direk simdilik arkadas olarak mi yaklassam sacede bilemiyorum... kafamda karisik. ama iste zaman zaman zaman... herseyin basi zaman :) o yuzden bu surecte sizlerden yardim istiyorum :)Canım bir ilişkide en önemli şey guvendir. O güveni sagladiktan sonra emin ol o sırtı o insana şüphesiz yaslarsin omur boyu. Arkadaş hakli olarak tabiki guvenemicek bi başkasına ama sen zincirlerini kircaksin :) Hic bir şekilde dogrularinii yanlislarinii söylemekten kacinma en önemlisi kendin ol ve asla kucukte olsa yalan soyleme . Zaman herşeyin ilacı bunu da unutma :)
Yok canim evlilikten kacmiyo ki zatan bizi ortak arkadaslar evlilik icin tanistirdilar. Kendisi istemis zaten tanismayi.. ama biseylerin adi konulmadan iyice tanimak istiyo.. ve tanirkende ince eleyip sık dokuyo simdilik... bakalm bu ne kadar surecek. bu surede yardim alayim dedim sizlerden hani nasil davranayim nasil yaklasayim gibisinden.. o yuzden yazdim burayada :)Benim eski erkek arkadaşım 15 yil önce bir güven sorunu yaşamış bundan o kadar etkilenmiş ki kimseyle düzgün bir ilişki kuramiyor..ufukta evlilik görününce kaçıyor simdilerde 38 yaşinda bu da sana çektirecekse şimdiden kaç..ayrica niye sana güvenmesi için çaba harcıyosun o senin güvenini kaxanmaya çalışsin..böyle durumlar genelde ayrılıkla biter çok çabuk havalara giriyorlar bu durumlarda sana verdiği değer azalıyor
Selam kizlar :)