varmı böyle bir eş?

sadece annenlerin yanında yapmıyomuş demek ki, kendi ailesinin yanında da sapıtıyo, ne zaman başladı bu huy

her zaman yapmaz ama arada yapıyor benim sinirimi bozuyor.

Ben yerinizde olsam ilk söyleminde
Ailem gittikten sonra uyarırım
Bu tarz düşünceleri varsa bile başbaşayken bana söylemesini , başkalarının yanında küçük düşürmeye çalışmasına anlam veremediğimi söylerdim...

İstesem bende senin gibi yaparım ama ben yapıyor muyum hiç :34: biz eşiz birbirimizin açıklarını bulmaya çalışan kıskanç arkadaşlardan değiliz derim..

daha öncede konuştum ama sanırım bu kötü bir huyu vazgeçmiyor.

Bir iki kez ben de eşime yapmışım bunu kendi ailemin yanında.Ki asla farkında değilim, küçük düşürmek değilde benzer bir konuda eksiğini dile getirmişim.
Bunu yaptığım akşam eşim ellerimden tutup bir bir anlattı (detaycıdır)
Çok utandım onu o duruma düşürdüğüm için.:17:
Ve bir daha da asla yapmadım,

Belki sizde eşinizle, eşimin benimle konuştuğu gibi tartışmadan konuşsanız farklı olabilir.
Tabi ben eşime hak vermek için başlamıştım o konuşmaya, eşiniz bu inceliği gösterir mi bilemiyorum!

:ssz:

eşim onlar gittikten sonra hiç bişey olmamış gibi geldi uzandı koltuğa maç vardı belki istemedi o anda ailemin olmasını ama ben böyle bir şeyi kaldıramam banane onun maçından çok sinir oldum çok.

Sizle takılmak istemiş benim eşimde ara sıra yapar annemin yanında ama aramızda şakalaşırız yani,baska akrabaların(samimi olmadığımız)insanların yanında yapmaz.
Bence büyütmüşsünüz sanırım biraz da alıngansınız,dönem dönem böyle olabiliyor..

canım şaka olsa anlardım şaka yapmadı gayet ciddiydi normalde kızımı ayağımda uyutmam annemler geldi saati geçiyordu kızımı ayağımda salladım uyudu eşime dedim ki hayatım çocuğun yatağını açarmısın dedim ilkinde bakmadı ikincide aman demez olaydım bana döndü geldi sert şekilde çocuğu aldı sen otur kalkma dedi ne var bunda ben o an bişey diyemedim yani tutuluyorum diyemiyorum.

:))))))) ilahi erkekler böyledir.hep dalga modunda.hiç takılır mı böylr şeyler

boyle bırsey esımden hıc duymadım hep over benı.arada sakalasırız aramızda gulerız.annenın evındede gordunmu der bende gordum ya fazlasını goster yada anneme gıdıyorum derım.oda cocugu annendenmı getırdın der.evet derım aaa dogru bak der yarılırız gulmekten ama bırı varken demeyız tabıkı cok yanlıs.esım yurt dısındaydı 7 ay bende anneme gıtmıstım kızım 39 gunluktu.halıyle kızım annemın evınden geldı.ya karsınıza alın konusun yada cevabını yapıstırın baska cozumu yok.

Böyle durumlarda neden cevap vermiyorsun ki? Sen de yapıştır cevabını kalsın yerinde.. o zaman daha komik duruma düşer.
neden diyemiyorum bilmiyorum ama o an diyemiyorum benimde huyum bu ama yok ailesinin yanında rezil edicem ki anlasın başka şekilde anlamıcak sanırım.

kendi kendine erkeklik yapmaya çalışıyor
uyuz oldum gene ya:47:

aynen annesi geldiğinde böyle bir farklı insan oluyor ki sormayın sus pus hiç konuşmayan bir tip oluyor

benimki de ara sıra şaka yollu bunu yapar güya bana takılacak:19: ben umursamıyorum canım annem de gülüp geçer hiç üstünde durmaz herkes herkesi biliyor sonuçta konuşsun dursun:19:
ama her zaman yapsa ciddi ciddi söylese bende bozulurum tabii:31:

Aman kendi ailesinin yanında baş tacı etsin de
benim ailemin yanında yapsın böyle saçmalıklar razı olurum..:ssz:
Tabi iki tarafta da baştacı edilme seçeneği olsa ahh ahh onu kim istemez
Benimki kötünün iyisi
:30:

Erkeklerin bazıları ailelerinin yanında şımarıyorlar. Benim babam da annesi gelince çok değişir, sürekli eleştirir annemi.
O yüzden hiç istemem babaannemin bizde kalmasını falan

Erkeklerin bazıları ailelerinin yanında şımarıyorlar. Benim babam da annesi gelince çok değişir, sürekli eleştirir annemi.
O yüzden hiç istemem babaannemin bizde kalmasını falan

bende bunu anlıyamıyorum neden ya neden yaparlar ki böyle bişeyi biz neden yapmıyoruz.yok ben yapıcam pazar günü bakalım ne olucak

benimki sürekli takılır bazen dozunu kaçırır şımarır beni yerin dibine sokar yüz ifademden anlar bu sefer yüceltmeye çalışır sonra yine saçmalar derken rezil rüsva oluruz herkese baktım hala susmuyo tekmeyi atarım susar

benimki sürekli takılır bazen dozunu kaçırır şımarır beni yerin dibine sokar yüz ifademden anlar bu sefer yüceltmeye çalışır sonra yine saçmalar derken rezil rüsva oluruz herkese baktım hala susmuyo tekmeyi atarım susar

tekme mi :)) anca onlardan anlarlar zaten ben sessiz kaldıkça devam eder gibi

tekme mi :)) anca onlardan anlarlar zaten ben sessiz kaldıkça devam eder gibi

olabilir :) benimki de genelde benim ailemin yanında yapar sürekli saçmalr, ara sıra arkadaşların yanında da yapıyor hatta sık sık , erkeklerin genelinde var sanırım patavatsızlık babamda böyleydi ağzında bakla ıslanmazdı, geçmişte ne kavgalar etmişlerdi annemle, yani ben tekme atmaktan yoruldum ama eşim bu saçma huyundan vazgeçmedi , bakalım elbet bıkacak

Bunu neden yaparlar?
Arada sevgilimde yapar, bir şey düşünürüm hee sen yaparsın der, böyle diyerek yıldırmaya çalışır beni..
Bir kaç kez ailesinin yanında da aynısını yaptı, hatta yanyanalığı bırakın telefonda konuşurken, yengesi yanındaymış bana sen çeneni tutamıyorsun, sinirlenince ağzından ne çıktığını bilmiyorsun diyor suçlar gibi, ayıplar gibi..

Halbuki kendisi daha beteri, ama hiç umurunda değil, varsa yoksa benim eksikliklerim.. :ssz:

Son düzenleme:
Bunu neden yaparlar?
Arada sevgilimde yapar, bir şey düşünürüm hee sen yaparsın der, böyle diyerek yıldırmaya çalışır beni..
Bir kaç kez ailesinin yanında da aynısını yaptı, hatta yanyanalığı bırakın telefonda konuşurken, yengesi yanındaymış bana sen çeneni tutamıyorsun, sinirlenince ağzından ne çıktığını bilmiyorsun diyor suçlar gibi, ayıplar gibi..

Halbuki kendisi daha beteri, ama hiç umurunda değil, varsa yoksa benim eksikliklerim.. :ssz:

canım evliliği düşünüyorsan 2-3 kez düşün derim ben bekarken anlasaydım belki evlenmezdim bile bu huyu için çünkü küçük düşürülüyosun .

Sizde eşinize aynı şekilde cevap vermeyin,aynı şekilde cevap verdiğiniz taktirde iyice yüzgöz olmuş bir ilişki başlar aranızda ve saygı bitmeye başlar.
Karşınıza alın,tartışmadan,söylediklerine ne kadar üzüldüğünüzü anlatın.''Ben senin hayat arkadaşınım,namusunum,bir ömrü beraber geçirmek için evet dediğin kişiyim,senin gözündeki değerim bu mu?Hiç bir işi beceremeyen,hiç bir işi yapamayan'' gibi bir konuşma yapıp,duygusal olarak ne kadar incindiğinizi gösterebilirsiniz.

erkeklerin arada böyle patavatsızlığı tutuyor çok takılma bence.önce uyar bir dahaki görüşmemizde ailelerle senin bana yaptığının aynısını yapıcam bak gör nasıl oluyomuş diyin.ve rahatsız olduklarınızı anlatın.ama birde bir anlayamayabiliyorlar.
:52::52::52:
eşimle birgün anneannesine gittik.giderkende yelek aldık.anneannesi ne gerek var oğlum diyince bizimki zaten uygun fiyata aldık diyip beni kendimden aldı....
tabi sonra hesabını sordum napıyon böyle denirmi diye.hala aman ne var bunda ki diyo???:47::47::47:

benim nişanlımda yapıyor :47:
o bana yapınca bende onu bozuyorum laf sokuyorum
ayrıca bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim özür diledi ama sanırım yaparken farkında olmuyor birden öyle çıkıyor ağzından. :50:

Back
X