- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
- Konu Sahibi cicikizsinem
sadece annenlerin yanında yapmıyomuş demek ki, kendi ailesinin yanında da sapıtıyo, ne zaman başladı bu huy
her zaman yapmaz ama arada yapıyor benim sinirimi bozuyor.
Ben yerinizde olsam ilk söyleminde
Ailem gittikten sonra uyarırım
Bu tarz düşünceleri varsa bile başbaşayken bana söylemesini , başkalarının yanında küçük düşürmeye çalışmasına anlam veremediğimi söylerdim...
İstesem bende senin gibi yaparım ama ben yapıyor muyum hiçbiz eşiz birbirimizin açıklarını bulmaya çalışan kıskanç arkadaşlardan değiliz derim..
daha öncede konuştum ama sanırım bu kötü bir huyu vazgeçmiyor.
Bir iki kez ben de eşime yapmışım bunu kendi ailemin yanında.Ki asla farkında değilim, küçük düşürmek değilde benzer bir konuda eksiğini dile getirmişim.
Bunu yaptığım akşam eşim ellerimden tutup bir bir anlattı (detaycıdır)
Çok utandım onu o duruma düşürdüğüm için.
Ve bir daha da asla yapmadım,
Belki sizde eşinizle, eşimin benimle konuştuğu gibi tartışmadan konuşsanız farklı olabilir.
Tabi ben eşime hak vermek için başlamıştım o konuşmaya, eşiniz bu inceliği gösterir mi bilemiyorum!
![]()
eşim onlar gittikten sonra hiç bişey olmamış gibi geldi uzandı koltuğa maç vardı belki istemedi o anda ailemin olmasını ama ben böyle bir şeyi kaldıramam banane onun maçından çok sinir oldum çok.
Sizle takılmak istemiş benim eşimde ara sıra yapar annemin yanında ama aramızda şakalaşırız yani,baska akrabaların(samimi olmadığımız)insanların yanında yapmaz.
Bence büyütmüşsünüz sanırım biraz da alıngansınız,dönem dönem böyle olabiliyor..
canım şaka olsa anlardım şaka yapmadı gayet ciddiydi normalde kızımı ayağımda uyutmam annemler geldi saati geçiyordu kızımı ayağımda salladım uyudu eşime dedim ki hayatım çocuğun yatağını açarmısın dedim ilkinde bakmadı ikincide aman demez olaydım bana döndü geldi sert şekilde çocuğu aldı sen otur kalkma dedi ne var bunda ben o an bişey diyemedim yani tutuluyorum diyemiyorum.
:))))))) ilahi erkekler böyledir.hep dalga modunda.hiç takılır mı böylr şeyler
boyle bırsey esımden hıc duymadım hep over benı.arada sakalasırız aramızda gulerız.annenın evındede gordunmu der bende gordum ya fazlasını goster yada anneme gıdıyorum derım.oda cocugu annendenmı getırdın der.evet derım aaa dogru bak der yarılırız gulmekten ama bırı varken demeyız tabıkı cok yanlıs.esım yurt dısındaydı 7 ay bende anneme gıtmıstım kızım 39 gunluktu.halıyle kızım annemın evınden geldı.ya karsınıza alın konusun yada cevabını yapıstırın baska cozumu yok.
neden diyemiyorum bilmiyorum ama o an diyemiyorum benimde huyum bu ama yok ailesinin yanında rezil edicem ki anlasın başka şekilde anlamıcak sanırım.Böyle durumlarda neden cevap vermiyorsun ki? Sen de yapıştır cevabını kalsın yerinde.. o zaman daha komik duruma düşer.
kendi kendine erkeklik yapmaya çalışıyor
uyuz oldum gene ya![]()
aynen annesi geldiğinde böyle bir farklı insan oluyor ki sormayın sus pus hiç konuşmayan bir tip oluyor