gözlerim doldu bu bölümü okurken!!! Bu sayfayi acan arkadasimiza allah sabir versin diyorum..........
allah hepimize sabir ve güc versin kimimiz evlat acisi kimimiz evlat hasreti icindeyiz!!!!
Kızlar hastaneyi aradım eşimin sonuçları için. Görevli kişi bir sorun çıkmış Ankara'da yapılmıştı tahliller oradan arayacaklar dediler. Aradı bayan bir doktor. Eşimin hücrelerinin yarısı 46 hücre, yarısı 47 hücre çıkmış. Çok üzüldüm. Bu testi Cemil Bey istedi dedim. Cemil Bey'i aramak için telefonunu aldı. Şimdi daha ileri tetkikler yapmamız gerekiyor dedi, maliyetli tetkiklermiş. Bu arada çok soru sordu tüm gebeliklerimi, eşimin ve benim tüm kardeşlerimi vs... Daha da kötüsü korunmadık dedim. Bir problem olduğu anlaşılır mı dedim. Amniyosentezle anlaşılır dedi. Benim en çok korktuğum şey hamileliğimi kendi isteğimle sonlandırma kararıyla bırakılmak... İnşallah buralara gitmez sonuç. Çok üzgünüm kızlar çok...
canım benimmm hayat bazen hepimize böyle davranıyor ve inan yaşadıklarını hepimiz zaman zaman yaşıyoruz....buda bir sınav ki sen benden daha iyi biliyosun bunu...sabır...
bebek konusuna gelince,sen bebek işini bence düşünme ve bırak...mevlam neylerse güzel eyler...
chnb içini ferah tut canım rabbim inşallah en güzelini verir...
Bu mesajı hiç beğenmedim
Hani nerde dua ederken bile korkuyorum, dikkat ediyorum diyen nkob?
Ölesi varmış duydunuz mu? Herkes çıkarsın merdanesinide nkob görsün gününü :))
Canım benim içime doğdu sanki şu kızla ne zamandır yazışmıyorum dedim sabah işe gelirken ama ramazan dolayısı ile vaktin bulamıyor herhalde diye düşündüm ve gelir gelmez senin topiğe baktım kıyamam ben sana...çok normal haller bunlar insanız neticede etkileniyoruz, tepki koymamız gereken yerde koyamayıncada boğuşup duruyoruz kendi içimizdeki dalgalarda çok iyi anlıyorum seni..hayat anlamsızlaştı bizler için hep başka anlamlar yüklemeye çalışıyoruz ama senin anlam yüklemen daha kolay , hayata tutunman daha kolay bak bir kızın var Allah bağışlasın en azından onunla teselli buluyorsun birde bana baksana benim halim daha zor .ölmeyi bende çok istedim ama hiç bir şey bizim isteğimizle olmuyor biliyorsun.Sen çok güçlü bir kadınsın geçecek bu hallerin rabbimden hayırlısını dileyelim göreceksin bak ne günler göreceğiz hep beraber...öptüm seni..
Canım benim içime doğdu sanki şu kızla ne zamandır yazışmıyorum dedim sabah işe gelirken ama ramazan dolayısı ile vaktin bulamıyor herhalde diye düşündüm ve gelir gelmez senin topiğe baktım kıyamam ben sana...çok normal haller bunlar insanız neticede etkileniyoruz, tepki koymamız gereken yerde koyamayıncada boğuşup duruyoruz kendi içimizdeki dalgalarda çok iyi anlıyorum seni..hayat anlamsızlaştı bizler için hep başka anlamlar yüklemeye çalışıyoruz ama senin anlam yüklemen daha kolay , hayata tutunman daha kolay bak bir kızın var Allah bağışlasın en azından onunla teselli buluyorsun birde bana baksana benim halim daha zor .ölmeyi bende çok istedim ama hiç bir şey bizim isteğimizle olmuyor biliyorsun.Sen çok güçlü bir kadınsın geçecek bu hallerin rabbimden hayırlısını dileyelim göreceksin bak ne günler göreceğiz hep beraber...öptüm seni..
Doktordan ve ilaçlardan fazla şey beklediğimi farkettim.Bu ara kendime çeki düzen veriyorum,eskiye göre çok daha iyiyim:))
Beklediğim haberde özel değil zaten okulla ilgili,olursa pek memnun olacağım:)
İlgin için çooook teşekkür ederim
Canımsın ya
Çok teşekkür ederim.İnşallah düzeleceğim...Ben niyet ettim en azından:))
iyi akşamlar canlarım sizlere işim düştü benim bebeklerim düştügü için yasin topluyorum 500 tane allah rızası için ne olur okuyan olursa sayılarınızı bildirin hacda dualanacak ne olur beni geri çevirmeyin düşük olmamaı için saglıklı bir gebelik geçirmek için la ilahe illallah çeken olursada kabulum onuda dualıcaz benim özelime iletsinler okuyanlar çünkü sayılıcak bayrama kadar okunması lazım dualanacak şimdiden teşekkeür ederiz bu iyiligi yaparsanız paşanız size minnettar olucak bir daha canımın yanmasını istemiyorum dile kolay 3 kayıp bende istiyorum anne olmayı herkeze şimdiden iyi akşamlar
iyi akşamlar canlarım sizlere işim düştü benim bebeklerim düştügü için yasin topluyorum 500 tane allah rızası için ne olur okuyan olursa sayılarınızı bildirin hacda dualanacak ne olur beni geri çevirmeyin düşük olmamaı için saglıklı bir gebelik geçirmek için la ilahe illallah çeken olursada kabulum onuda dualıcaz benim özelime iletsinler okuyanlar çünkü sayılıcak bayrama kadar okunması lazım dualanacak şimdiden teşekkeür ederiz bu iyiligi yaparsanız paşanız size minnettar olucak bir daha canımın yanmasını istemiyorum dile kolay 3 kayıp bende istiyorum anne olmayı herkeze şimdiden iyi akşamlar
gerekeni konuştuk seninle zaten...
senin için, hepimiz için herrrşeyin en iyisini en güzelini nasip etsin dualarındayız bizi annelerimizden bile çok seven, merhametinden rahmetinden şefkatinden medet umduğumuz Rabbimize.
çok geçmiş olsun. bizde daha yeni yaşadık bu acıyı. ablamın1. doğumu 7 aylık karnında öldü, bebeği ölü doğurdu. ne acıdır nasıl bir histir cansız doğurmak anne olmayan anlayamaz tabi. sonra gene ahmile kaldı ve gene 7 aylıkken 2 gün önce karnında öldü, gene normal doğurdu. ilki kızdı bu erkekti. nedenini bulamadılar, ama şimdi bazı araştırmalar yapıyorlar bakalım ne çıkacak, kan falan aldılar genetik falan bakılacakmış...... şimdi hala hastanede tansiyon yüksek diye taburcu etmyorlar, yan odada bebeği olanlar var ablam nasıl o yatakta yatııyor bebek sesleriyle gerçekten çokk acı. bebekleri defnettik, tek dileğimiz bir daha ki sefere anne olması 32 yaşında henüz
Yerim bn seni yaaa...Maşallah çok güzel ilerlemeler başladı.
Başlamak bitirmenin yarısıdır
demek ki noldu? çoğu gitti azı kaldııııııı.... olacağına inanıyorum bn, kendin iraden çok büyük güçle başedecek bu sorunla..
Hz haticeyle ilgili yazın için de eline sağlık. Düşünmüşsün, uğraşmışsın, okumuşsun, bize ulaştırmışsın. Bana da daha derli toplu davranmak kaldı bu durumda:78:
sağol meleemmmmm
çok geçmiş olsun. bizde daha yeni yaşadık bu acıyı. ablamın1. doğumu 7 aylık karnında öldü, bebeği ölü doğurdu. ne acıdır nasıl bir histir cansız doğurmak anne olmayan anlayamaz tabi. sonra gene ahmile kaldı ve gene 7 aylıkken 2 gün önce karnında öldü, gene normal doğurdu. ilki kızdı bu erkekti. nedenini bulamadılar, ama şimdi bazı araştırmalar yapıyorlar bakalım ne çıkacak, kan falan aldılar genetik falan bakılacakmış...... şimdi hala hastanede tansiyon yüksek diye taburcu etmyorlar, yan odada bebeği olanlar var ablam nasıl o yatakta yatııyor bebek sesleriyle gerçekten çokk acı. bebekleri defnettik, tek dileğimiz bir daha ki sefere anne olması 32 yaşında henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?