NKOBcum, nasilsin canim benim? birkac gün sonra yavrucuguna kavusuyorsun INSAALLAH

cok sükür bu günlere geldik kazasiz belasiz, darisi basimiza...
biliyorum cok karisik duygular icindesin, ama herseye ragmen artik mutlu bir bekleyise girmelisin, minigimiz de annesini tanimak icin sabirsizlaniyor ve cok mutlu senin oglun oldugu icin....
kendini böyle hissetmen o kadar normal ki.... 3 yildir bir kabusun icindesin, yoruldun, bezdin, ne vücudunun ne de ruhunun hali kalmadi, coookkkk iyi biliyorum, ben de her saniye ölüp ölüp dirilmenin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum... burda, yasadiklarimin hic bir detayina girmedim.. bazen düsünüyorum da bunlari film olarak insanlara göstersem, dayanamayip izleyemezler... ama biz saniye saniye yasadik... onun icin sana söyleyeceklerimi ayni zamanda kendime de söylüyorum aslinda....
keske bu dogumundan önceki haftalarda daha cok yazisabilseydik... ama sen fazla buralara girmeyince "ya yalniz kalmak istiyor, ya da ailesiyle hazirliklar yapiyordur" diye rahatsiz etmek istemedim...
yaklasik 1 yildir tanisiyoruz, cok sey paylastik ve cok sükür Rabbim hepimize yeniden nasip etti hamileligi... hayirlisiyla tamamina ersin insallah...
NKOBum, bak hamilelikte yüzlerce komplikasyon ihtimali var... bu yönüyle düsününce bile cok sükretmemiz gerekir... sen yine diyeceksin ki, ama oglumda da hersey yolundaydi.... bu yüzden sunlari tekrar hatirlamakta yarar var belki de...
kizinda bir enfeksiyon kaptin, anladigim kadariyla Parvovirus B19 du.. büyük bir ihtimal okulda cocuklardan kaptin... yani tamamen dis etki, seninle ve bebeginle ilgisi yok...
oglunda da lotoda büyük ikramiye ihtimali gibi, her kadinda olabilecek kalp anomalisi cikti, benim gibi..... bir insana 2 kere büyük ikramiye cikar mi, cikmaz.....
yani canim , bebeklerini farkli nedenlerle kaybettin, benzer nedenler olsaydi, o zaman tedirgin olabilirdik.... onun icin bu bebeginde korkulacak bir neden yok... zaten senin özel durumundan dolayi, ince ince bakilmistir herseyine... tabi ki yüzde yüz bir garanti yok, ama o da zaten hic kimse de yok....
yani ben bu günleri gördügümüz icin coookkkk sevincliyim, senin o güzel haberini okuyacagim günü bekliyorum... "kizlar oglumuza kavustuk, hersey yolunda" canim arkadasim insallah bu dünyadaki mükafatin da cok yakin, Allahin izniyle...
ben senin yerinde olsam bebise hastane icin giyecek biseyler hazirlardim, bir iki parca bise almaya cik, cantana koy... hem de kafan dagilmis olur, biraz havasina girersin...
sen de daha cok yaz icindekileri, paylasalim burda... cookkk öpüyorum...