- 23 Ekim 2015
- 365
- 213
- 33
- Konu Sahibi Defneminenes
Doktor hic birşey demiyo kaç doktora gittim zorlama diyo ya tamam da zorlamasam gün boyu emmezdoktor ne diyo ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor hic birşey demiyo kaç doktora gittim zorlama diyo ya tamam da zorlamasam gün boyu emmezdoktor ne diyo ?
Gittik inanın en az 4 doktora gittik hiç biri birşey demediDoyuyor olabilir o zaman işte. .ama siz emerken ağlıyor demişsiniz o dikkatimi çekti. .Bir yeri aciyor olabilir bir Dr ye götürüp baktırdınız iyi olur
gastroentoloğa götür lütfen, bebeklerde ilkbi kaç ay bağırsaklarda enzim eksikliğine bağlı, karın ağrısı,gaz , meme emmek istememe olabiliyo, gaitadan belli oluyo, benim kızıma da çok bakıldı bunlar, o da 3. ayda başlamıştı böyle memeyi görünce kıvranmaya, bidamlası var düzeliyo kolayca ama doğru dr.a gitmen şart[/QUOTE]Doktor hic birşey demiyo kaç doktora gittim zorlama diyo ya tamam da zorlamasam gün boyu emmez
Yo nane yemiyorumNane mi yiyorsunuz? Sütün tadı çok kötü oluyormuş.
[/QUOTE]gastroentoloğa götür lütfen, bebeklerde ilkbi kaç ay bağırsaklarda enzim eksikliğine bağlı, karın ağrısı,gaz , meme emmek istememe olabiliyo, gaitadan belli oluyo, benim kızıma da çok bakıldı bunlar, o da 3. ayda başlamıştı böyle memeyi görünce kıvranmaya, bidamlası var düzeliyo kolayca ama doğru dr.a gitmen şart
İnanın göğsüm dolu olmadığındada aynıSutunuzun tadini degistirecek bir sey tuketiyo olabilirmisiniz. Sut agzina degdigi an agliyo demissiniz cunku. Bide eger sut gogsunuzde cok beklerse tadi acirmis. O yuzden emmedigi zamanlarda saginki tadi degismesin.belkide bu yuzden emmiyordur. Artik daha uzun sure ac kalabilirler. 3 saat emmeden durabilir 4 aylik bi bebek. Endiselenmeyin.
Uykuda emzir kuzuyuYo kilo kaybı yok ama ben zorlayıp emzirmesem eminim olur
Demekki sizde zor bi bebekmişsinizUykuda emzir kuzuyu
Beni annem oyle buyutmus
AynenDemekki sizde zor bi bebekmişsiniz
gastroentoloji bölümü mide ve bağırsağa bakan bölüm yani[/QUOTE]Hangi bölüme gitmem gerekiyor ne olur cevap verin
Bu damla gaz damlasi değil degilmi mesela zinko gibi yani bu hastalık içinmi bu damla bide çocuk için ayrı bölümü varmı yoksa çocukla yetişkinin ki aynı mı[/QUOTE]gastroentoloji bölümü mide ve bağırsağa bakan bölüm yani
hayır enzimle ilgili bu gaz damlası değil, ben bebekler için ayrı bi yere götürdüm özel bi kliniğe, sen gittiğin hastaneye bi sor bebekler için ayrı bi bölümleri var mı ? bebeklerin ki ayrı oluyo[/QUOTE]Bu damla gaz damlasi değil degilmi mesela zinko gibi yani bu hastalık içinmi bu damla bide çocuk için ayrı bölümü varmı yoksa çocukla yetişkinin ki aynı mı
Çocuk gastroentoloji yani degilmi[/QUOTE]hayır enzimle ilgili bu gaz damlası değil, ben bebekler için ayrı bi yere götürdüm özel bi kliniğe, sen gittiğin hastaneye bi sor bebekler için ayrı bi bölümleri var mı ? bebeklerin ki ayrı oluyo
evet canım, kakadan örnek alıyolar, alerjik mi enzim mi başka bişey mi, anca orda öğrenirsin sıkıntının ne olduğunuÇocuk gastroentoloji yani degilmi
Tmm canım yarın ilk işim bu olacak eğer bundansa bir ömür sana dua ederim allahım sana ve bebeğine sağlık versin çok teşekkür ederim ilgilendiğin için[/QUOTE]evet canım, kakadan örnek alıyolar, alerjik mi enzim mi başka bişey mi, anca orda öğrenirsin sıkıntının ne olduğunu
kimi bebek inek sütüne alerjik oluyo, anne ineksütü ya da peyniri yediği için bebek emmek istemiyo, o da olabilir, mutlaka bi test yaptırn, daha sonra kilokaybı başlıyo çünkü