Varmı bunun bir çözümü yardımmmmmmmm

Doktor hic birşey demiyo kaç doktora gittim zorlama diyo ya tamam da zorlamasam gün boyu emmez
gastroentoloğa götür lütfen, bebeklerde ilkbi kaç ay bağırsaklarda enzim eksikliğine bağlı, karın ağrısı,gaz , meme emmek istememe olabiliyo, gaitadan belli oluyo, benim kızıma da çok bakıldı bunlar, o da 3. ayda başlamıştı böyle memeyi görünce kıvranmaya, bidamlası var düzeliyo kolayca ama doğru dr.a gitmen şart[/QUOTE]

Sutunuzun tadini degistirecek bir sey tuketiyo olabilirmisiniz. Sut agzina degdigi an agliyo demissiniz cunku. Bide eger sut gogsunuzde cok beklerse tadi acirmis. O yuzden emmedigi zamanlarda saginki tadi degismesin.belkide bu yuzden emmiyordur. Artik daha uzun sure ac kalabilirler. 3 saat emmeden durabilir 4 aylik bi bebek. Endiselenmeyin.

gastroentoloğa götür lütfen, bebeklerde ilkbi kaç ay bağırsaklarda enzim eksikliğine bağlı, karın ağrısı,gaz , meme emmek istememe olabiliyo, gaitadan belli oluyo, benim kızıma da çok bakıldı bunlar, o da 3. ayda başlamıştı böyle memeyi görünce kıvranmaya, bidamlası var düzeliyo kolayca ama doğru dr.a gitmen şart
[/QUOTE]
Hangi bölüme gitmem gerekiyor ne olur cevap verin

Sutunuzun tadini degistirecek bir sey tuketiyo olabilirmisiniz. Sut agzina degdigi an agliyo demissiniz cunku. Bide eger sut gogsunuzde cok beklerse tadi acirmis. O yuzden emmedigi zamanlarda saginki tadi degismesin.belkide bu yuzden emmiyordur. Artik daha uzun sure ac kalabilirler. 3 saat emmeden durabilir 4 aylik bi bebek. Endiselenmeyin.
İnanın göğsüm dolu olmadığındada aynı

Hangi bölüme gitmem gerekiyor ne olur cevap verin[/QUOTE]
gastroentoloji bölümü mide ve bağırsağa bakan bölüm yani

Hangi bölüme gitmem gerekiyor ne olur cevap verin
gastroentoloji bölümü mide ve bağırsağa bakan bölüm yani[/QUOTE]
Bu damla gaz damlasi değil degilmi mesela zinko gibi yani bu hastalık içinmi bu damla bide çocuk için ayrı bölümü varmı yoksa çocukla yetişkinin ki aynı mı

gastroentoloji bölümü mide ve bağırsağa bakan bölüm yani
Bu damla gaz damlasi değil degilmi mesela zinko gibi yani bu hastalık içinmi bu damla bide çocuk için ayrı bölümü varmı yoksa çocukla yetişkinin ki aynı mı[/QUOTE]
hayır enzimle ilgili bu gaz damlası değil, ben bebekler için ayrı bi yere götürdüm özel bi kliniğe, sen gittiğin hastaneye bi sor bebekler için ayrı bi bölümleri var mı ? bebeklerin ki ayrı oluyo

Bu damla gaz damlasi değil degilmi mesela zinko gibi yani bu hastalık içinmi bu damla bide çocuk için ayrı bölümü varmı yoksa çocukla yetişkinin ki aynı mı
hayır enzimle ilgili bu gaz damlası değil, ben bebekler için ayrı bi yere götürdüm özel bi kliniğe, sen gittiğin hastaneye bi sor bebekler için ayrı bi bölümleri var mı ? bebeklerin ki ayrı oluyo[/QUOTE]
Çocuk gastroentoloji yani degilmi

hayır enzimle ilgili bu gaz damlası değil, ben bebekler için ayrı bi yere götürdüm özel bi kliniğe, sen gittiğin hastaneye bi sor bebekler için ayrı bi bölümleri var mı ? bebeklerin ki ayrı oluyo
Çocuk gastroentoloji yani degilmi[/QUOTE]
evet canım, kakadan örnek alıyolar, alerjik mi enzim mi başka bişey mi, anca orda öğrenirsin sıkıntının ne olduğunu
kimi bebek inek sütüne alerjik oluyo, anne ineksütü ya da peyniri yediği için bebek emmek istemiyo, o da olabilir, mutlaka bi test yaptırn, daha sonra kilokaybı başlıyo çünkü

Çocuk gastroentoloji yani degilmi
evet canım, kakadan örnek alıyolar, alerjik mi enzim mi başka bişey mi, anca orda öğrenirsin sıkıntının ne olduğunu
kimi bebek inek sütüne alerjik oluyo, anne ineksütü ya da peyniri yediği için bebek emmek istemiyo, o da olabilir, mutlaka bi test yaptırn, daha sonra kilokaybı başlıyo çünkü[/QUOTE]
Tmm canım yarın ilk işim bu olacak eğer bundansa bir ömür sana dua ederim allahım sana ve bebeğine sağlık versin çok teşekkür ederim ilgilendiğin için

kimi bebek inek sütüne alerjik oluyo, anne ineksütü ya da peyniri yediği için bebek emmek istemiyo, o da olabilir, mutlaka bi test yaptırn, daha sonra kilokaybı başlıyo çünkü
Tmm canım yarın ilk işim bu olacak eğer bundansa bir ömür sana dua ederim allahım sana ve bebeğine sağlık versin çok teşekkür ederim ilgilendiğin için[/QUOTE]
Rica ederim canım inşallah hiç bişey çıkmasın

Bakalım doktor buldumyarın ilk işim götürmekinşallah bi çözümbulurum yarın buraya yazarım gelişmeleri belki benim gibi birileri vardirda onlara da çare olur

Back
X