Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
37+5 günlük hamileyim;iyice sıkılmaya başladım artık kızlar.bir an önce bebeğimi kucaklamak istiyorum ve laf aramızda bunun içinde hergün 2 tane yediğim hurmayı biraz fazlalaştırdım.doğru yapıyormuyum sizce?
allah yardımcın olsun ben 37 haftalıkken bebegi aldılar çok güzel bir duygu sezeryan oldum çok acılar çektim ama anne olmak herşeye deger umarım saglıklı dogum yaparsın
ben de mi aynı şeyi yapsam acaba boshayallersmile ama ben hiç hurma bile yemiyom kiii. ben de sabırsızlanıyorum artık. bebişte de tık yok. hiç gelesi yok sanki :umursamaz: artık biran önce gelsin istiyorum. bari ben de başlıyim bu hurma işine biran önce kaydirigubbakcemile3
hamileiğim buyunca hurmadır doğumu kolaylaştıran bişey yemedim ama 37 haftanın sonunda doğum yaptım aniden ve çok kolay allaha şükür çok güzel geçti herşey ama şu anki bir dk bile doğumdan sonra aroıyacaksın. normal mi düşünüyosun sezeryan mı
allah bağışlasın canım,epiduralsiz normal düşünüyorum inşallah seninki gibi kolay olur bizimkide.doğumdan sonra 1-2 ay önceyi çok ararım ama son 2 ay hakkaten çok zorlanıyor insan aranmaz bence :))günde kaç tane yedin sen?
emin ol bu zamanlarıda arasın canım.
ben erken doğum için hiç bişey yemedim sadece 36 hafatanın sonunda dolaba uzanırken tabure kaydı düştüm onun etkileridğini söylediler.
ben epuduralle yaptım çok güzeldi. şimdi olsa yine doğururum.
normal doğum düşünüyosan başla derim bi an önce;kolaylaştırdığını yine burdaki arkadaşlardan okumuştum.son haftalar hakikaten geçmiyomuş ya:sinifsinif: