varmı fikri olan?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pite
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pite

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
24
2
36
Ankara
37+5 günlük hamileyim;iyice sıkılmaya başladım artık kızlar.bir an önce bebeğimi kucaklamak istiyorum ve laf aramızda bunun içinde hergün 2 tane yediğim hurmayı biraz fazlalaştırdım.doğru yapıyormuyum sizce?

allah yardımcın olsun ben 37 haftalıkken bebegi aldılar çok güzel bir duygu sezeryan oldum çok acılar çektim ama anne olmak herşeye deger umarım saglıklı dogum yaparsın

37+5 günlük hamileyim;iyice sıkılmaya başladım artık kızlar.bir an önce bebeğimi kucaklamak istiyorum ve laf aramızda bunun içinde hergün 2 tane yediğim hurmayı biraz fazlalaştırdım.doğru yapıyormuyum sizce?

ben de mi aynı şeyi yapsam acaba boshayallersmile ama ben hiç hurma bile yemiyom kiii. ben de sabırsızlanıyorum artık. bebişte de tık yok. hiç gelesi yok sanki :umursamaz: artık biran önce gelsin istiyorum. bari ben de başlıyim bu hurma işine biran önce kaydirigubbakcemile3

Daha iyisi, fırsatın varsa sabahları orta tempoda 45 dk. yürümek...

hurma sancı hormonu olan oksitosin salgılanmasına yardımcı oluyomuş;dinimizde bile hurmanın doğumu kolaylaştırdığı söylenir.

allah yardımcın olsun ben 37 haftalıkken bebegi aldılar çok güzel bir duygu sezeryan oldum çok acılar çektim ama anne olmak herşeye deger umarım saglıklı dogum yaparsın

teşekkür ederim canım;allahın izniyle normal doğum düşünüyorum tamamen doğalından :3:

ben de mi aynı şeyi yapsam acaba boshayallersmile ama ben hiç hurma bile yemiyom kiii. ben de sabırsızlanıyorum artık. bebişte de tık yok. hiç gelesi yok sanki :umursamaz: artık biran önce gelsin istiyorum. bari ben de başlıyim bu hurma işine biran önce kaydirigubbakcemile3

normal doğum düşünüyosan başla derim bi an önce;kolaylaştırdığını yine burdaki arkadaşlardan okumuştum.son haftalar hakikaten geçmiyomuş ya:sinifsinif:

hamileiğim buyunca hurmadır doğumu kolaylaştıran bişey yemedim ama 37 haftanın sonunda doğum yaptım aniden ve çok kolay allaha şükür çok güzel geçti herşey ama şu anki bir dk bile doğumdan sonra aroıyacaksın. normal mi düşünüyosun sezeryan mı

hamileiğim buyunca hurmadır doğumu kolaylaştıran bişey yemedim ama 37 haftanın sonunda doğum yaptım aniden ve çok kolay allaha şükür çok güzel geçti herşey ama şu anki bir dk bile doğumdan sonra aroıyacaksın. normal mi düşünüyosun sezeryan mı

allah bağışlasın canım,epiduralsiz normal düşünüyorum inşallah seninki gibi kolay olur bizimkide.doğumdan sonra 1-2 ay önceyi çok ararım ama son 2 ay hakkaten çok zorlanıyor insan aranmaz bence :))günde kaç tane yedin sen?

Cnm yapma boyle bebegın erkenden gelıp gelısımını tamamlamadanmı gelmesını ıstıyorsun dualar hep zamanında saglıklı bır sekılde gelsın olsun onun ıcın bır ıkı gun bıle cok onemlı gelısımı ıcın

bılıyorum oyle kolay degıl sabret bu zaman kadar durmussun azıcık kaldı melegını koklaman hıcde uzak degıl

allah bağışlasın canım,epiduralsiz normal düşünüyorum inşallah seninki gibi kolay olur bizimkide.doğumdan sonra 1-2 ay önceyi çok ararım ama son 2 ay hakkaten çok zorlanıyor insan aranmaz bence :))günde kaç tane yedin sen?

emin ol bu zamanlarıda arasın canım.
ben erken doğum için hiç bişey yemedim sadece 36 hafatanın sonunda dolaba uzanırken tabure kaydı düştüm onun etkileridğini söylediler.

çok doğru söylüyosun,gerçi doğum ve ölüm allahın elinde;vakti ne zamansa mutlakaki o zaman gelicek ama sabretmek zor işbilmiyorumkismile

emin ol bu zamanlarıda arasın canım.
ben erken doğum için hiç bişey yemedim sadece 36 hafatanın sonunda dolaba uzanırken tabure kaydı düştüm onun etkileridğini söylediler.

oooo allah korumuş seni ya;düşmenin mutlaka vardır etkisi

ben epuduralle yaptım çok güzeldi. şimdi olsa yine doğururum.

canım hayırlı olsun bebeğin bende normal epidural istiyorum bize doğumunu anlatırmısın lütfen çok işimize yarıyo okuduklarımız..
tecrübeleri dinlemek çok fayda getiricek bilinçleniyoruz çünkü..

arkadaşlar siz ne yaparsanız yapın onun bir zamanı var o dolmadan gelmiyor. ben 41. haftadayım, süper bir hamilelik geçirdim, çok hareketliydim (bu yüzden bana hep sen erken doğurursun derlerdi), hurma da yedim, sular da içtim, hergün yürüdüm de, duş da aldım hem de hiç aksatmadan. ama demek daha vakti gelmemiş. 38den sonra hep bekledim ha geldi ha gelecek diye. bu seferde bir sıkıntı yapıyorsun gelmeyince, şimdi o durumdayım ben, hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alsam başka bir şey istemiyorum. hepimize Allah kolaylık versin...

normal doğum düşünüyosan başla derim bi an önce;kolaylaştırdığını yine burdaki arkadaşlardan okumuştum.son haftalar hakikaten geçmiyomuş ya:sinifsinif:

ewet ewet ben de başlıyim biran önce. normal doğum düşünüyorum inşallah. şimdilik engelleyen bi durumum yok bakalım nasip. günde 3 tane falan yesem bi zararı olmaz sanırım.

Back
X