- 11 Mart 2022
- 71
- 10
- 8
- 35
- Konu Sahibi Zinnure1957
-
Özür dilerim bayanlar yine ben geldim ben sıkıldınız farkındayım ama ne olur beni maruz görün heyacan bastı beni varmı yokmu
Eki Görüntüle 3046595
İlk bakınca var gibi ama biraz daha fazla bakınca yok gibi. Emin olamadım. Kaç gün geçti adetiniz?Özür dilerim bayanlar yine ben geldim ben sıkıldınız farkındayım ama ne olur beni maruz görün heyacan bastı beni varmı yokmu
Eki Görüntüle 3046595
İki gün var daha adetimeİlk bakınca var gibi ama biraz daha fazla bakınca yok gibi. Emin olamadım. Kaç gün geçti adetiniz?
Fotoda az belirgin ama net belli oluyorSilik gördüm, var gibi, kan verin
Kaç dakika içinde çıktı bence de var gibiÖzür dilerim bayanlar yine ben geldim ben sıkıldınız farkındayım ama ne olur beni maruz görün heyacan bastı beni varmı yokmu
Eki Görüntüle 3046595
Hemen çıktıKaç dakika içinde çıktı bence de var gibi
İns vardır beni çok mutlu ettiniz yorumlarınız icinBende gordum ikinci cizgiyi. Bugün de sürekli bunu yaziyormus gibi oldum
Mazur*Özür dilerim bayanlar yine ben geldim ben sıkıldınız farkındayım ama ne olur beni maruz görün heyacan bastı beni varmı yokmu
Eki Görüntüle 3046595
Benimde 6 gün kala iki dk içinde çıkmıştı sonra günüme bir gün kala kaset test yaptım bir kaç gün bekleyip tekrar edin yada kan verin benceHemen çıktı
Tşkr edrimBenimde 6 gün kala iki dk içinde çıkmıştı sonra günüme bir gün kala kaset test yaptım bir kaç gün bekleyip tekrar edin yada kan verin bence
Sizce bu testte var mıO testin kendi çizgisi bence. Hamilelerde farklı oluyo. Geçen aylarda bana da aynısı oldu, baya bi moda girdim, sonra hayal kırıklığı oldu
Hemen belirdiyse var gibi duruyorSizce bu testte var mı
Evet hemen ancak bir test daha aldım onda da bozuktu galiba hiçbir şey çıkmadı ne c ne t çıkmadı bu teste de güvenmeyin diyorlarHemen belirdiyse var gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?