• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

varsa farklı bakış açınız,alırım hanımlar

Canım sana söyleyebileceğim tek şey var evlenirken asla ama asla bu adamın huyu şöyle ama ben değiştiririm, evlenince değişir diye sakın beklentin olmasın. Eğer senin katlanabileceğin ve üzülmeyeceğin fikir ayrılıklarınız varsa ok, ama senin yaşamak istediğin hayat ile onun yaşama bakışı farklı ise bir düşün derim. Örnek olarak senin için tatil gezmek eğlenmek ise ama onun için tatil evde dinlenmekse zor olur ortayı bulmak.

Şu nedenle sordum
ortada fol yok yumurta yokken erkeklerin yüzük taktırmak istemesi bence bir takım üstünlük kurma çabası
İçinize sinmeyen şeyler varsa iç huzurunuz kalmadıysa hatır gönül işiyle ilişki yürütülmemeli

Helede uzun bir ilişkiden sonra bunun mantıklı olduğuna karar vermek için biraz kendi fikirlerimi destekletmek istedim sanırım,haklısınız :)

Canım sana söyleyebileceğim tek şey var evlenirken asla ama asla bu adamın huyu şöyle ama ben değiştiririm, evlenince değişir diye sakın beklentin olmasın. Eğer senin katlanabileceğin ve üzülmeyeceğin fikir ayrılıklarınız varsa ok, ama senin yaşamak istediğin hayat ile onun yaşama bakışı farklı ise bir düşün derim. Örnek olarak senin için tatil gezmek eğlenmek ise ama onun için tatil evde dinlenmekse zor olur ortayı bulmak.

İşte o yüzden yaşıtlarımdansa biraz daha yaşayan bilen insanlardan fikir almak istedim haklısınız teşekkür ederim

Back
X