F
fasl
Ziyaretçi
- Konu Sahibi fasl
-
bende uyanirim bi bakarim ki ezan sesi duyuluyor ama yok aslinda öyle birsey. annemi kardeslerimi görüyorum odamda ama aslinda odam da degiller. birileri khkaha atiyor, lambalar acilip sönüyor...yurtdisindayken de oldu birden annemi gördüm ama aslinda o tatile gelmemisti ki. canli canli gömüldügümü gördüm. olmayan birileri sesleniyor bana ama evde kimse yok..soktora gördündüm sizofren olma ihtimalimin yüksek oldugunu söyledi. bide halüsinasyonlari gördükten sonraki gün o kadar bitkin yorgun sinirli olyurum ki..karabasan da görüyorum ve bana dokundugu yerlerim cok aciyor. hayatinda böle seyler yasamamis insanlar gelip te aa o uyku canim aslinda rüya görüyorsun diyo ya ona cok sinir olyuorum. uyku degil. cünki ben onlari gördükten sorna zaten uyuyamiyorum ki tüm gün. uyanigim. ayaktayken bile görüyorum, sesler duyyorum. anlamyior kimse
bende uyanirim bi bakarim ki ezan sesi duyuluyor ama yok aslinda öyle birsey. annemi kardeslerimi görüyorum odamda ama aslinda odam da degiller. birileri khkaha atiyor, lambalar acilip sönüyor...yurtdisindayken de oldu birden annemi gördüm ama aslinda o tatile gelmemisti ki. canli canli gömüldügümü gördüm. olmayan birileri sesleniyor bana ama evde kimse yok..soktora gördündüm sizofren olma ihtimalimin yüksek oldugunu söyledi. bide halüsinasyonlari gördükten sonraki gün o kadar bitkin yorgun sinirli olyurum ki..karabasan da görüyorum ve bana dokundugu yerlerim cok aciyor. hayatinda böle seyler yasamamis insanlar gelip te aa o uyku canim aslinda rüya görüyorsun diyo ya ona cok sinir olyuorum. uyku degil. cünki ben onlari gördükten sorna zaten uyuyamiyorum ki tüm gün. uyanigim. ayaktayken bile görüyorum, sesler duyyorum. anlamyior kimse
gerçek ortamda belirli bir duyuma neden olabilecek hiçbir uyarı yokken kişinin bunu duyumsadığına inanmasıdır
sorunum şu her zmn üstümde sanki böcek gibi şeyler geziyo bakıyorum ama göremiyorum bazen galipten sesler duyuyorum. biris cagırıyo gidiyorum yanına bn cagırmadım diyor.şüphelendim acaba ne yapmalıyım?
kizlar üniverste son sinavlarimi yaziodum bu stres halüsinasyonlari tetikledi ama üni bitdi. cok sükür artik hic biseyim kalmadi..halüsinasyon felan görmüyorum ve rahat uyyuyorum...ev doktorum beni pskriatiste yolladi ama ben gitmedim cünki ilac tedavisinin agir oldugunu bilyiorum, acikcasi korktum....aylardir görmüyorum artik hic bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?