- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi istanbulameftun
Olay zaten senin kontrolünden çıkmış. Kız görüşmek istemiyor yapacak birşey yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba :)
Liseden beri görüştüğüm bir arkadaşım var.
O üniversite bitince 1 yıl çalıştı , sonra evlendi ve işi bıraktı.
Eşinin kendi dükkanı var, kendi evleri var (evler derken gerçekten 3 tane evi var) , ayda 10bine yakın alıyor eşi.
Gelelim soruna ;
Biz toplandığımızda sadece çay içer , şunu yiyelim dediğimizde hemen fiyatına bakar , 10 lira veremem buna der , yemez.
Ayakkabı bakar . Buna 30 lira veremem der , almaz.
Eşi para harcamasını acayip kısıtlıyor.
Kendisi de hafif cimri aslında.
Buluştuğumuz zamanlarda daha gençsin , part time çalış , hem okuduğun boşa gitmez , hem harçlık olur diyoruz.
Bir dedik , iki dedik ; şimdi bizimle buluşmaktan kaçıyor :)
Ya eşi istemiyor , para harcama diyor.
Ya kendisi çalış dememizden sıkıldı , bilmiyorum.
Biz napalım , biz de mi ipleri koparalım ?
Ne kadar uzadı bilmiyorum ama , özür dilerim sıkıcı olduysa.
Sizce ne yapalım ?
GÜNCEL : YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER , ARKADAŞIMIN UZAK DURMA KARARINA SAYGI DUYUYORUZ ARTIK.
Bu insanlar rahatsız olabilir. Aşırı cimrilik bir rahatsızlık.
Bir tanıdığımız vardı. Trilyonerler bunlar ama nasıl...
Evleri yıkık dökük, pislik içinde, kokuşmuş.
Çeşmeden su akıtmazlar camiden doldururlar. Komşulardan evlerini sildikleri suyu isterler ki ziyan olmasın onla evlerini temizlesinler. Üstleri başları yırtık pırtık acır ellerine para verirsin o şekilde. Hiç bişey almazlar yemezler doğru düzgün. Kadın sokağa çıkıyor yerde para bulurum belki diye. Offf..
Ama sayısız ev, rezidans, dükkan anlatamam size. Hepsinin kirası da bankaya gidiyor. Tek zevkleri orda artan parayı görmek. Anlatılmaz arkadaşlar.. Çok değişik kafalar bunlar anlayamazsınız.
Arkadaşlara katılıyorum her buluşmanızda hesabı size bırakmıyorsa,sizin üstünüzden geçinmiyorsa sorun olmamalı siz kahve içersiniz o çay içer,tercih meselesi.Herkese merhaba :)
Eşinin kendi dükkanı var, kendi evleri var (evler derken gerçekten 3 tane evi var) , ayda 10bine yakın alıyor eşi.
Gelelim soruna ;
Biz toplandığımızda sadece çay içer , şunu yiyelim dediğimizde hemen fiyatına bakar , 10 lira veremem buna der , yemez.
Buluştuğumuz zamanlarda daha gençsin , part time çalış , hem okuduğun boşa gitmez , hem harçlık olur diyoruz.
Sizce ne yapalım ?
GÜNCEL : YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER , ARKADAŞIMIN UZAK DURMA KARARINA SAYGI DUYUYORUZ ARTIK.
Size ne ki?Herkese merhaba :)
Gelelim soruna ;
Sizce ne yapalım ?
Sizin soylediklerinizin arkadasinizin iyiligi icin oldugundan emin misiniz? Kendisinden daha mi fazla dusunuyorsunuz onun iyiligini.Yüzüne onun iyiliği için söylüyoruz ama sanırım çok söylediğimiz için bunaldı. Kendisi 10 yıllık arkadaşım , dedikodusunu yapmam ; tam tersi yüz yüze konuşup çözüm bulurum.
Ama bu konuta cidden çözüm bulamadım. Eşini değiştiremem sonuçta.