Vaser lipo yaptıranlar bilgi lütfen

Serciotrant

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
5
0
1
43
Selam arkadaşlar vaser lipo yaptırdım yaklaşık 2 ay oldu ve karnımda dalgalanma(ödem) kırışıklık oldu.Eski halini arar oldum şuan karnım yaşlı karnı gibi dıruyor doktor geçecek diyor çok normalmiş sabret diyor ama şüpheliyim geçecek gibi değil yaptıranlar lütfen tecrübelerini paylaşabilirmi?düzelecek mi bu halim?

Selam arkadaşlar vaser lipo yaptırdım yaklaşık 2 ay oldu ve karnımda dalgalanma(ödem) kırışıklık oldu.Eski halini arar oldum şuan karnım yaşlı karnı gibi dıruyor doktor geçecek diyor çok normalmiş sabret diyor ama şüpheliyim geçecek gibi değil yaptıranlar lütfen tecrübelerini paylaşabilirmi?düzelecek mi bu halim?
merhaba, bende lipomatik yaptirdim 25gun önce benimde dalgalanmalar kırışıklık var baslarda biraz daha fazlaydı azalmaya başladı hala korse giyiyorum ama sonuç bekledigim gibi degil vazer de lipomatikte sözde deriyi sikilastiriyor benimde korkularım var boyle kalacak diye ama nette gerçek sonuç için 6 ay gerekiyor yazıyor insallah 6 ay içinde düzelir de biz sabrederiz 😒

merhaba, bende lipomatik yaptirdim 25gun önce benimde dalgalanmalar kırışıklık var baslarda biraz daha fazlaydı azalmaya başladı hala korse giyiyorum ama sonuç bekledigim gibi degil vazer de lipomatikte sözde deriyi sikilastiriyor benimde korkularım var boyle kalacak diye ama nette gerçek sonuç için 6 ay gerekiyor yazıyor insallah 6 ay içinde düzelir de biz sabrederiz 😒
İnşallah doktorum bugün mesaj attı nasıl oldu diye bende aynı dedim eylülün 10.unda 3 ay olacak halledicez merak etme dedi bakalım paylaşalım lütfen gelişmeleri 😞

Merhabalar, nerde oldunuz ve gecti mi kirisiklar? BEnde olucamda korktum simdi:-(

Merhabalar, nerde oldunuz ve gecti mi kirisiklar? BEnde olucamda korktum simdi:-(

Hayır maalesef geçmedi😞 şuan nişantaşında Naci Çelik belki duymuşsunuzdur onda radyofrekans+lazer işlemi görüyorum 2 seans yaptı daha da çok yapacağa benziyor çünkü çok minik minik iyileşiyor hala mutsuzum bence doktor beceremedi ben öyle düşünüyorum iyice araştırın Hüseyin kandulu(doğrumu yazdım bilmiyorum)var çok iyi bir doktor keşke ona yaptırsaydım.

Selam merak ettim karnınız düzeldimi?Benimki düzelmedi tedavi görüyorum radyofrekans.

cok gecmis olsun kizlar korkutmayin beni bende pazartesi günü olcam nasipse sürec nasil gecti kizlar cok merak ediyorum bilgi verirmisiniz? ilk gün ertesi gün neler oldu hemen kalktiniz mi? ne bilim yazin bana herseyi ;)

Back
X