mrb cnm valla durum su bende sen gibiydim coook fena korkum vardi ama inan bana bunu gönül rahtligiyla söylibilirim hic korkma :) kisaca anlatim
bi gece hastanede yattim ic ve dis bacak alt ve üst karin vaser liposuctin oldum, full narkoz veriyorlar neyse sanirim üc saat vln toplamda sürdü hani anca uykudan uyanmani vln bekliyorlar ja odaya cikarmadan.... gözlerimi odada actim ve üzerimde zaten korse vardi ilk cok üsüdüm onu hatirliyorum ama oda normal cünkü ameliyat yeri buz dolabi gibi bisey sanirim:)
sora neyse esim vardi zaten yanimda hemisre vln geldi bi saat icinde hersey normale döndü sora aya kalktim yürümem gerekti sanci diyemem aslinda jaaa ne bilim bi cocuk anesiyim dogum ona bakarsan benim icin fenda bi durumdu :))
öyle bi kac dakika yürüdük wc vln gittim..... daha sora bi corba geldi beyenmidim esimde disarda biseyler getirdi onu yedim gece iyi uydum tek sikinti iste mesbur sirt üstü yatmam gerek ben onda zorlandim cünkü asla sirt üstü yatamam normalde de neyse ertesi gün doktor vln geldi zaten bol yürü dedi bol bol su ic dedi dikkat et vln vilan ben hemen o gün ikinci bi korse siparis verdim hastaneden öglenden sora ciktik.... simdi ben yurt disinda kaldigim icin mesbur önce hotele gittik sora hotelde biseyler yedik ve anyi aksam taksime gittik :))) bol bol yürüdüm yani ama ilk üc gün yavas yavas yapiyorusun herseyi korse odlugu icin dedigim gibi sanci diyemem sanki söyle güzelce dayak yersin ja onun gibi biseydi sanirim... sora 4 gün sora gene kontrolle gittik... sade bakti etti vln ... toplamda on gün türkiyede kaldik bol bol yürüdük ve alis veris yaptik .... hergün dusumu aldim zaten ikinci korse oldugu rahat ettim o konuda... su an 20 günüm deyim dört gün önce dikislerim kendi düstü zaten ilk basta heryerim sisiti tabi bacak dis tarafim baya bi morardi orasida zaten baya bi sorunluydu oda bi hafta sora gecti.... su anki durum bacak tarafimda sislik var hiss olayi yavas yavas geliyo.... yedigime ictigime dikkat ediyorum bol bol su iciyorum zaten isede basladim iyim yani iki ay korse kullancam gece gündüz dedi doktor su an zaten korsesis bi hayat düsünemiyorum :)
161 cm 57 kg 41 yasindayim evet kilo olarak fazla degil ama mutlu degildim öyle sarkma vln yoktu karnimda ama ne kadar sporda yapsam bir tütlü gitmiyordu görünüs güzel degildi bacak ic tarafim bir birine deyiyordu vln...
su an evet karinim düz diyebilirim bacaklarim sis olmasina ragmen güzel yani aslinda heryerim sis yani ödem var iki ay bekle demisti doktor sora yavas yavas otutur yerine demisti valla bekliyoruz iste :))
sana dicem su mutsuzum diyorsan git yaptir su an tam zamani yaza kadar anca düzelir zaten :) dokturunu iyi sec icin rahat olsun simdilik bunlar geldi aklima:) aklina takilan ne varsa sor elimden geldigi kadar yardim ederim :))