• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vasi dosya birlestirme cok acil

Wakemeupp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
644
465
18
29
Ben yakınımı yanıma almak için vaşi olmam söylendi x adliyede dilekçe yazdırdım mevcut vası var vası değişikliği dendi x adliyede yinedilekçe yazdırdı dosya kabul oldu vasi oldum bulundunuz şehire gelip x adlıyesinde burda yaşayacak dosya burda olucak diye dilekce verdim ek karar aldim karar yeniledim 2 yıl içinde. Geçen uyaptan sms geldi dosya karıştı sanırım dedim x adlıyesine gittim 2007 de yakınının vasisi olmuş mu 11 yıl sonra karar kesinlesmis bende dedim vasiydim başkası nasıl vasi oldu butun dilekçelerini bursa yazdırdım 1.sulh bura 2.sulh memur saçma sapan konuştu cimere şikayet ettim dosyalar birleşecek dendi dilekçemi yazdım hala 1 aydan fazla oldu dosya birleşmesi yok 2.sulh 1.sulta hala dosya yolamamis. Vasisi oldugum yakinimin hissedar oldugu yer kentsel dönüşüm olucak ek karar almam lazim hem 1 sulh hem 2.sulh hukuktan mi alicagim yoksa dosya birlesmesini mi bekliycegim? Avukatla verecek param yok olur yardım edin

Back