Vatan Şaşmaz baba olmak istiyor

rahım fılmı cektırdım hamıle kaldım hemen ama cektırdıgımde tuplerım açıktı bı sorun yoktu bana da asılama yapmadılar hepsı klomen çatlatma ıgnesıyle oldu pkos var bende senın de gercekten vaktını beklıo cunku bole hıc sorun olmayan cıftlerde ole oluyo arkadasım var tup bebek yapttırcaktı artık bı bakmıs hamıle

bende bu ekim ayında çektireyim diyorum..kısmet bakalım..inşallah çok dua ediyorum..hayırlı ve sağlıklı diye...

bende bu ekim ayında çektireyim diyorum..kısmet bakalım..inşallah çok dua ediyorum..hayırlı ve sağlıklı diye...
Rahim filminden sonra oluyo insallah senin de olucak hayirlisiyla saglikla

inşallah canım ya ekim ayında adet olduktan sonra rahim filmi isticem..biraz ağrılı bir operasyonmuş ama benimde 13 ay oldu...geç bile kaldım..
Bi sorun yoksa bile içeriyi temizlio oluyo bebis insallah gelir bu ay melek

Bi sorun yoksa bile içeriyi temizlio oluyo bebis insallah gelir bu ay melek
inşallah canım benim...bu ay olmaz sanmam yumurtlama dönemi falan hikaye oldu...ekim ayında adet olduğumda hemen gitmem gerekir mi rahim filmi için...inşallah herşeyin hayırlısı olur.........

inşallah canım benim...bu ay olmaz sanmam yumurtlama dönemi falan hikaye oldu...ekim ayında adet olduğumda hemen gitmem gerekir mi rahim filmi için...inşallah herşeyin hayırlısı olur.........
adetın bıter bıtmez gıtmelısın olası bı gebelık ıhtımalı olmamalı fılm cekılırken ayyy gel beraber bekleyelım ben kımınle bekledıysem hamıle kaldı ınsallah senınle bekleyınce senın de gelır melegın

hiiiiiii kesinlikle beraber bekleyelim ozaman...Rabbim inşallah banada nasip eder...adetten hemen sonra gidicem..çok canın acıdı mı..

hiiiiiii kesinlikle beraber bekleyelim ozaman...Rabbim inşallah banada nasip eder...adetten hemen sonra gidicem..çok canın acıdı mı..
yhaa acıdı ama dayanılmıycak gıbı degıldı ama ben 2012 de cektırdım sımdı acısız yontemlerı de cıkmıs ayy hadı ınsallahh yhaa bak kızım da dönmeye basladı tepkı verdı ınsallah gelıcek senın melek de

inşallah canım...inşallah.....kzına selam söyle benden koklayarak öpüyorum onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…