- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
rahım fılmı cektırdım hamıle kaldım hemen ama cektırdıgımde tuplerım açıktı bı sorun yoktu bana da asılama yapmadılar hepsı klomen çatlatma ıgnesıyle oldu pkos var bende senın de gercekten vaktını beklıo cunku bole hıc sorun olmayan cıftlerde ole oluyo arkadasım var tup bebek yapttırcaktı artık bı bakmıs hamıleher şerde bir hayır vardır..demekki senin için hayırlı olan buymuş...
rahim filmi çektirdinmi..ben çektirmeyi düşünüyorum..bu arada aşılama falan hiç bir şey yapılmadı..doktor gerek yok vakti zamanını bekliyor diyor..
rahım fılmı cektırdım hamıle kaldım hemen ama cektırdıgımde tuplerım açıktı bı sorun yoktu bana da asılama yapmadılar hepsı klomen çatlatma ıgnesıyle oldu pkos var bende senın de gercekten vaktını beklıo cunku bole hıc sorun olmayan cıftlerde ole oluyo arkadasım var tup bebek yapttırcaktı artık bı bakmıs hamıle
Rahim filminden sonra oluyo insallah senin de olucak hayirlisiyla sagliklabende bu ekim ayında çektireyim diyorum..kısmet bakalım..inşallah çok dua ediyorum..hayırlı ve sağlıklı diye...
Rahim filminden sonra oluyo insallah senin de olucak hayirlisiyla saglikla
aynı ay oldu oncsınde 7 ay olmamıstı o ay hemen olduinşallah canım ya...rahim filminden hemen sonra mı oldu...yani aynı ay mı oldu...
aynı ay oldu oncsınde 7 ay olmamıstı o ay hemen oldu
Bi sorun yoksa bile içeriyi temizlio oluyo bebis insallah gelir bu ay melekinşallah canım ya ekim ayında adet olduktan sonra rahim filmi isticem..biraz ağrılı bir operasyonmuş ama benimde 13 ay oldu...geç bile kaldım..
inşallah canım benim...bu ay olmaz sanmam yumurtlama dönemi falan hikaye oldu...ekim ayında adet olduğumda hemen gitmem gerekir mi rahim filmi için...inşallah herşeyin hayırlısı olur.........Bi sorun yoksa bile içeriyi temizlio oluyo bebis insallah gelir bu ay melek
adetın bıter bıtmez gıtmelısın olası bı gebelık ıhtımalı olmamalı fılm cekılırken ayyy gel beraber bekleyelım ben kımınle bekledıysem hamıle kaldı ınsallah senınle bekleyınce senın de gelır melegıninşallah canım benim...bu ay olmaz sanmam yumurtlama dönemi falan hikaye oldu...ekim ayında adet olduğumda hemen gitmem gerekir mi rahim filmi için...inşallah herşeyin hayırlısı olur.........
hiiiiiii kesinlikle beraber bekleyelim ozaman...Rabbim inşallah banada nasip eder...adetten hemen sonra gidicem..çok canın acıdı mı..adetın bıter bıtmez gıtmelısın olası bı gebelık ıhtımalı olmamalı fılm cekılırken ayyy gel beraber bekleyelım ben kımınle bekledıysem hamıle kaldı ınsallah senınle bekleyınce senın de gelır melegın
yhaa acıdı ama dayanılmıycak gıbı degıldı ama ben 2012 de cektırdım sımdı acısız yontemlerı de cıkmıs ayy hadı ınsallahh yhaa bak kızım da dönmeye basladı tepkı verdı ınsallah gelıcek senın melek dehiiiiiii kesinlikle beraber bekleyelim ozaman...Rabbim inşallah banada nasip eder...adetten hemen sonra gidicem..çok canın acıdı mı..
yhaa acıdı ama dayanılmıycak gıbı degıldı ama ben 2012 de cektırdım sımdı acısız yontemlerı de cıkmıs ayy hadı ınsallahh yhaa bak kızım da dönmeye basladı tepkı verdı ınsallah gelıcek senın melek de
as teyzemizzzzzz :) yıne vurdu haa bugu7n çok hareketliiiinşallah canım...inşallah.....kzına selam söyle benden koklayarak öpüyorum onu...
as teyzemizzzzzz :) yıne vurdu haa bugu7n çok hareketliii
Insallahh en yakin zamanda gelicek bebisimizzzcanım meleğim benimmm...harika bir his değil mi...inşallah bende tadarım bu duyguları...bu ay kesin olmaz ama birdahaki ay inşallah...:)
inşallah canım...Allahım sanada hayırlı kolay doğum nasip etsin...Insallahh en yakin zamanda gelicek bebisimizzz
ayyy ınsalllahhh normal dogum ederımminşallah canım...Allahım sanada hayırlı kolay doğum nasip etsin...
ayyy ınsalllahhh normal dogum ederımm
sezaryandan korkuom ben bakalım hayırlısıinşallahh canım...benim arkadaşım normal doğurdu çok memnun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?