Vatandaşlar, AKP'ye EVET basılı hazır oy pusulalarıyla karşılaştı

Özellikle seçim bürolarından aldığınız haberlere güvenmeyin derim ben .

Yılların tecrübesi ile gördüğüm , x partinin önündeki bayram havası , sonuçlar kesinleşince sessizliğe bürünüyor .

İşte o bayram havası sırasında yapılan tüm telefon görüşmelerinde biz öndeyiz diyorlar .

ama büyük şehirlerde hemen belli olmuyo sanki
tahmin ediyosun ama çok yakın olunca bi iki saat beklemek gerekiyo
geçen seçimlerde baya beklemiştik biz
oy oranları yakın olan yerlerde hemen belli olmuyo bence

Son düzenleme:
seçim sonuçları için çok erken.acele etmeyin kızlar.geçen seçimde bizim nurada chp 1 sandık kala 450 oyla kazandığını ilan etmişti.son sandıkta polis okulu oy kullanmış,111 oyla akepe kazandı

an itibariyle yasak olan seçim sonuçları yasak olan twitterdan takip ediliyor güzel ülkem benim..

twitterda biri yazmış tespitin güzelliğine bakarmısınız

ama büyük şehirlerde hemen belli olmuyo sanki
geçen seçimlerde baya beklemiştik biz
oy oranları yakın olan yerlerde hemen belli olmuyo bence

Evet canım oy oranlarının yakın takip ettiği yerlerde elbette gecenin sonuna doğru şekillenecek .

Benim bahsettiğim Türkiye genel yüzdesi idi , o hemen belli oluyor , % 4-5 kadar oynuyor sonra .

Hayırdır weiss sen de mi dinliyorsun bir yerleri ?

şuan için hiç bir habere güvenmemek lazımmış çünkü aa, dha, ve cihan nın söyledikleri arasında çok fark varmış diye bişey okudum ama

Evet canım oy oranlarının yakın takip ettiği yerlerde elbette gecenin sonuna doğru şekillenecek .

Benim bahsettiğim Türkiye genel yüzdesi idi , o hemen belli oluyor , % 4-5 kadar oynuyor sonra .

yok ben sadece büyükşehirleri söyledim aus
tr geneli dediğin gibi belli olur
anketlerde 7-8 puan akp öndeydi ankara ve istanbulda
o açıdan gecenin sonunda belli olacak oralarda
chpnin de yüksek çünkü
şu anda bi tahmin yapmak doğru olmaz bence biraz beklemek lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…