Vavien

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
Yapım:2009 ~ Türkiye Tür:Dram, Gerilim, Gizem,

Komedi Yönetmen:Yağmur Taylan, Durul Taylan

Senaryo:Engin Günaydın

Yapımcı:Müge Kolat

Görüntü Yönetmeni:Gökhan Tiryaki

Müzik:Atilla Özdemiroğlu

Oyuncular :Engin Günaydın , Binnur Kaya , ılker Aksum , Serra Yılmaz , Settar tanrıöver

Filmin Özeti

Celal, karısı ve çocuğuyla mutsuz hayat sürmektedir. Abisi Cemal’le birlikte ortak oldukları elektrik dükkânında da işler pek parlak değildir. Abisiyle tek eğlencesi Samsun’da pavyona gitmektir. Pavyonda çalışan Sibel Ceylan’a olan aşkı Celal’in başına dert açacaktır. Celal’in karısı Sevilay, Almanya’da yaşayan babasının gönderdiği paraları biriktirerek saklamaktadır. Bu paranın kurtuluşu olduğunu düşünerek bir plân yapan Celal’i sürprizler beklemektedir.

vavien.jpg

Son düzenleme:
Engin Günaydına bayılırım livo ama bu filmi izlemedim
çokta merak ediyprum aslında
sen begendinmii

Engin Günaydına bayılırım livo ama bu filmi izlemedim
çokta merak ediyprum aslında
sen begendinmii

engin benim kaptırmam kimseye guclubacismile

filminde eksiklikler vardı ama genel olarak bakıldıgında vasatın üstünde bir film ...yorumlama pek yapıyorum izlemeyenler için =) ama şunu soyleyim avrupa yakasındaki komık engini filmide görmek isteyenler izlemesinler çünkü filmdeki karakter ile çok zıt

engin benim kaptırmam kimseye guclubacismile

filminde eksiklikler vardı ama genel olarak bakıldıgında vasatın üstünde bir film ...yorumlama pek yapıyorum izlemeyenler için =) ama şunu soyleyim avrupa yakasındaki komık engini filmide görmek isteyenler izlemesinler çünkü filmdeki karakter ile çok zıt

iştesel reklamındada bayılıyorum adama
neden bittiyse bu avrupa yakası
çarşambalarımı dolduramadı hiçbirşey
enginciğin senin olsun kızz
kaydirigubbakcemile3

slm kızlar.. engın gunaydın benım memleketlım hatta babamın kuzenizemuszemus gelgelelım fılme tabıkı ılk cıktıgında hemen ızledım fılm bence guzel dramatık hıc komedı yok... ama memleketımızı hıc tanıtmadıgı uzuldum acıkcası okadar guzelkı bızım burası o yonunu fılmde hıc gostermemıs...oyuzden cok kızgınım ınsan tanıtım yapar yav bıraz.. neyse sız fılmı ızleyın karaı sız verın...

vavien oldukça başarılı bir film. oyunculuk açısından da konu bakımından da çok zengin. ayrıca orta karadeniz insanını tanıyan kişiler için daha anlaşılır olabileceğini düşünüyorum

bu konuyu yeni gördüm, tavsiyeleriniz kısmına bu filmle ilgili yorumumu yazmıştım. ben çok beğendim açıkçası. her iki oyuncu da sadece birer komedi sanatçıcı olmadıklarını göstermişler, senaryoyu da biraz tekdüze olsa da beğendim, enin günaydın bu konuda da başarılı bence. ayrıca film durağan olduğu halde hep merak uyandırıyor, ki bu sıkılmadan izlemek açısından çok büyük bir artı.

Film beklentimin çok çok üstündeydi , gerek anlatımı, gerek konusuyla türk sineması için büyük bir gelişim gösteriyor, hep böyle filmler yapalım bravo diyorum :) ama diyebilirim ki sanat filmi sevmeyen ve türk filmlerinde yeniliklere açık olmayanlar bu filmi sevmeyeceklerdir malesef...

liv
eşimle dün gece cep tel.izledik bu filmi gülmekten kırıldıkkaydirigubbakcemile3
aslında film komedi değil ama bazı dramatik de olsa mizahi ayrıntılar var ister istemez kopuyorsundelikafadulden
yalnız karısının geldiği, köylünün topladığı salyangozlardan sonrası yüklenmemişohaoldumsmile
merakta kaldım hemen aklıma sen geldin ama burda da devamı yok meraktan çatlıycamdelikafadulden
filmi çok beğendim özellikle herşeyin vaviyen biçimde anlatılmasınısempatiksalakcinni

Back
X