• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vay emek vay zahmet

keyfiminkahyasimisin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
6
-1
1
27
herkese merhaba 2 teyzem var biri evlenmemiş biri boşanmış bana göre evlenmek kadar boşanmakta normaldir ama akrabaların zihniyeti öyle değil boşanan teyzeme karşı bir güvensizlik psikolojik şiddet var. Sokağa dahi çıkmıyorlar günlerce,aylardır. öyle insanlık dışı olmuşlar
annem ameliyat oldu bakmaları için teyzelerimi çağırdı onlar da dediki biz senin evine gelemeyiz sen bize gel bizim evimizde rahat edemiyorlarmışşş falan da filan bahaneler silsilesi. Annem çok kızdı /kırıldı yani Allah aşkına sen mi hastanın ayağına gidersin hasta mı sein ayağına gelir nerde görülmüş bir şey bu? Hem suçlu hem güçlüler daha da aramıyorlar sizce kim haklı insanın 2 kız kardeşi olacak ve bakmaya gelmeyecekler de sen ayaklarına gideceksin? Hem evleri ne derece temiz enfeksiyon kapsa kim hesabını verecek
NOT: annem çok ağır bir ameliyat geçirdi çok şükür şu an iyi ama bir de işin kötü tarafı da var ölebilirdi ,sakat kalabilirdi bu risklere rağmen gelmediler
Not: annem kızkardeşlerine düşkündür işleri olduğunda hep önlerine düşer vay emekk vay zahmettt
not: Bizim evde kalmamak için o kadarrr çok bahane ürettiler ki gelmemek için insan takmayayım diyor ama takıyor bir yol gösterin kim haklı kim haksiz fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Annenize çok geçmiş olsun
Kızkardeşleri bakmak zorunda degiller
Siz annenizle kalmiyormusunuz?
ben annemle kalıyorum ve seve seve bakıyorum zaten ben baktım bakmaktan kaçınan bir insan da değilim ama gelmemeleri zoruma gitti açıkçası insan dar günde başını uzatıpta gelmez mi?

ben annemle kalıyorum ve seve seve bakıyorum zaten ben baktım bakmaktan kaçınan bir insan da değilim ama gelmemeleri zoruma gitti açıkçası insan dar günde başını uzatıpta gelmez mi?
Hanımefendi hastalık var.
Teyzeleriniz ya covit ise ?
Bakmaya geldiklerinde hastalık kaparsa bu haliyle hesabını nasıl vereceksiniz ki ?
Ziyarete suan için gelmemeleri mantıklı olanı zaten.
Siz varmışsınız başında.
Sizin bakmanız makbul olanı.
Tümden vefasızlık etmişlerse ve arayıp sormamışlarsa o zaman kızabilirsiniz ama su durumda kimse gelmedi, kalmadı, bakmadı diye kızamazsınız.

Teyzelerin durumuna gore degisecek bir durum bu
Mesela benim iki cocugum var , biri kucuk , kardesim hastalansa abla gel bana bak dese gidemem , kardesim de gönül koymaz bana cunku bilir durumumu
Herkes her an bir hastaya bakmaya hazir olamayabilir , herkesin bir hayati var sonucta
Annenize gecmis olsun

Bekar diye kimseye bakmak zorunda değil ki kimse. Ayrıca çok mantıklı bir şey demişler, onların ev daha boş,annenize oda bile verirler belki. Ama onlar size gelse baban var,çocuklar var... Tuvalete bile giremezler rahat rahat. Akşam saatinde kumanda babanizda durur,saçma dizilerini izleyemezler, koltuk köşesinde kalırlar. Ne gerek var ki?
Hem iyilik istiyorsunuz hem istediklerine karşı çıkıyorsunuz. Ortamda suçlu ve güçlü birini ben göremedim.
Ayrıca anneye bakmak kızına yanaşır,madem öyle siz yıllık izninizi kullanın,bakın annenize

Hanımefendi hastalık var.
Teyzeleriniz ya covit ise ?
Bakmaya geldiklerinde hastalık kaparsa bu haliyle hesabını nasıl vereceksiniz ki ?
Ziyarete suan için gelmemeleri mantıklı olanı zaten.
Siz varmışsınız başında.
Sizin bakmanız makbul olanı.
Tümden vefasızlık etmişlerse ve arayıp sormamışlarsa o zaman kızabilirsiniz ama su durumda kimse gelmedi, kalmadı, bakmadı diye kızamazsınız.
hastalık var evet ama tedbirleri de var değil mi maske dezenfaktan gibi kaldı ki aylardır dışarı çıkmıyorlar covid değiller ama bu sizin fikriniz saygı duyuyorum

hastalık var evet ama tedbirleri de var değil mi maske dezenfaktan gibi kaldı ki aylardır dışarı çıkmıyorlar covid değiller ama bu sizin fikriniz saygı duyuyorum
Benim fikrim diye saygı duymayın.
Durum bu olduğu için açıklama yaptım.
Arkadaşımızın babası c.tesi günü vefat etti.
O da ameliyat olan babasını ziyarete gittigi için hastalıgı kaptıgını düşünüyorlar.
Üstelik bu adam da hiç evden çıkmamıştı.
Ameliyat olan adamın babası da hiç evden çıkmamıştı.
Maske dezenfektan olayı değil.
Sanki onlarda yok muydu da hastalandılar ?
İnsanlar dışarı çıkıyor
Kim kendini 7 ay boyunca eve hapseder. ?
Muhakkak dışarı çıktılar.
Ayrıca size getirin bakalım demişler.
Tümden asla asla olmaz dememişler.

Son düzenleme:
aylardır dışarı çıkmıyorlarsa size de gelmek istememişlerdir
açıkçası ben annemin başında iken kimse bakmaya gelsin istemem ben bakarım anneme
arayıp sormadılar bile iseler o konuda haklısınız

Başlık ne mana?
Teyzelerin bekar olmasının konuyla ilgisi ne? Bekar diye bakmak zorunda mı?
Evet babanız evdeyse rahat edemezler. Size de zaten demişler getirin burada bakalım diye. Öyle dediklerine göre sanırım evleri buna müsait. Hastaneden çıkınca kendi eviniz yerine onların evine götürebilirdiniz bu kadar istiyorsanız.
Ayrıca siz varsınız zaten annenizin yanında, başkalarına neden ihtiyaç duyuyorsunuz?

Başlık ne mana?
Teyzelerin bekar olmasının konuyla ilgisi ne? Bekar diye bakmak zorunda mı?
Evet babanız evdeyse rahat edemezler. Size de zaten demişler getirin burada bakalım diye. Öyle dediklerine göre sanırım evleri buna müsait. Hastaneden çıkınca kendi eviniz yerine onların evine götürebilirdiniz bu kadar istiyorsanız.
Ayrıca siz varsınız zaten annenizin yanında, başkalarına neden ihtiyaç duyuyorsunuz?
aslında mesajı yazmaktan vazgeçtimsildim ama size kayıtsız kalamayacağım benim gibi düşünmeyen insanların hepsine de saygı duydum ama size duyamayacağım başlık şu mana ki annem çok sevsin bir dediklerini ikiletmesin işleri olduğunda önlerinde düşsün hastalandıklarında hiçbir işleri olmadığı halde gelmesinler:D bizim buralarda vay emek vay zahmet denir teyzelerin bekar olmasıyla da alakası şu evli olsalar anlarım çocuktur,ev işidir vs. ama bekar ve hiçbir işte çalışmıyor müsait bakmaması onun vicdani problemi zorunda olmayabilir ama dediğim gibi vicdani problem
rahat etmesi gereken kişi annem? bir 4-5 gün bizim için çekebilirlerdi
ben zaten seve seve baktım ama bu bir gönül hoşluğudur size normal gelmiş olabilir ama benim için anormal bu da son mesajım

aslında mesajı yazmaktan vazgeçtimsildim ama size kayıtsız kalamayacağım benim gibi düşünmeyen insanların hepsine de saygı duydum ama size duyamayacağım başlık şu mana ki annem çok sevsin bir dediklerini ikiletmesin işleri olduğunda önlerinde düşsün hastalandıklarında hiçbir işleri olmadığı halde gelmesinler:D bizim buralarda vay emek vay zahmet denir teyzelerin bekar olmasıyla da alakası şu evli olsalar anlarım çocuktur,ev işidir vs. ama bekar ve hiçbir işte çalışmıyor müsait bakmaması onun vicdani problemi zorunda olmayabilir ama dediğim gibi vicdani problem
rahat etmesi gereken kişi annem? bir 4-5 gün bizim için çekebilirlerdi
ben zaten seve seve baktım ama bu bir gönül hoşluğudur size normal gelmiş olabilir ama benim için anormal bu da son mesajım
Bekar insanların da kendi hayatı, düzeni, işi olabilir. Anneniz de bu sayede bundan sonra onlara nasıl davranması gerektiğini bilir.

Ya bişey soruvam madem yorum kaldıramıyorsunuz niye konu açıyorsunuz, niye siliyorsunuz. Sinir oluyprum bu tavra. Geldim yorumları okudum bi şey anlamadım çünlü ortada konu yok.

Kızlar biriniz mune u etiketleyin de arkadaş bi uçurulsun.

Back
X