vaylar bana vahlar bana

üzücü bir durum
:6:

Biraz teselli verelim

Öhöm öhöm
Boşver konu sahibi
Eve gidince ( çalışıyo musun bilmiyorum ama ) sıcak yemekler ayağına geliyodur
Annen var çünkü
Öte yandan bulaşık, çamaşır, ütü sana bakmıyodur
Her beğendiğini alabilirsin, geçim derdi sana ait olmadığından
Annen baban düşünüyodur bunları
Bi de kızkıza oturmacalara özgürce gider istediğin kadar kalırsın
En önemlisi kumanda tek sana ait olur odandaki, bi de yanına cips patlatırsan senden iyisi yok :56:

Konu sahibi gercekten evlenememeye mi takmis?sanki soyle az zengin yaz aski da sifahen olurmus gibi geldi bana

ünideki bütün samimi dostlarım evlendi ve hüüüüüü hamileymiş en yakın arkadaslarımdam biri hem cok sevindim minik eda doğacak :):) hemde cok buruldum hepsi beni geçti ben 25 yasındayım 26 olacak koca aday adayım bile yok vaylar banaaaa vahlar banaaa ://

tatilde ne yapsam diye düşünürken bide baktım ne göreyim kızlar ben kimle gitcem tatile :/:/:/hüüüüüü gene evde oturcam arada ucuz günlük 30 tl havuzlara gitcem hüüüü :/:/:/

Deşifre edecektik değil mi ?

kuklemo

fikrifirar

kuklemo ve fikrifirar kesin aynı kişi

muhtelif89

ve assena

bu 4 aklı kıt ya aynı kişi ya da yanı ofiste aynı bilgisayarı kullanıyor.

ünideki bütün samimi dostlarım evlendi ve hüüüüüü hamileymiş en yakın arkadaslarımdam biri hem cok sevindim minik eda doğacak :):) hemde cok buruldum hepsi beni geçti ben 25 yasındayım 26 olacak koca aday adayım bile yok vaylar banaaaa vahlar banaaa ://

tatilde ne yapsam diye düşünürken bide baktım ne göreyim kızlar ben kimle gitcem tatile :/:/:/hüüüüüü gene evde oturcam arada ucuz günlük 30 tl havuzlara gitcem hüüüü :/:/:/

Allah başka dertler vermesin yaşın çokta büyük değil ki neden bu kadar olumsuz konuşuyorsun her şeyin yeri ve zamanı vardır mulaka. Evlenince de herşey güllük gülüstanlık olmuyor unutma. her zaman insanoğlunun bi derdi oluyor mutlaka ben evliyim mesela benimde bebeğim olmuyor. Bekarlığın tadını çıkar derim

Deşifre edecektik değil mi ?

kuklemo

fikrifirar

kuklemo ve fikrifirar kesin aynı kişi

muhtelif89

ve assena

bu 4 aklı kıt ya aynı kişi ya da yanı ofiste aynı bilgisayarı kullanıyor.

Ama bu bana yapılmaz ki, işim gücüm var diye gelemedim, mevzunun en eğlenceli kısmını kaçırmışım:51:

Bir dahakine pcnin alarmını son ses açmam lazım:ssz:

Back
X