• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vaz mı geçmeli?

Asaara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
162
32
28
Evet daha önce de konu açmıştım birisinden çok ama çok hoşlanıyorum. Hatta hoslanmanin ötesinde. Bu şahıs çalıştığım yere geliyordu ama aramızda hiç bi sohbet olmadı. geçenlerde kendisini buldum ekledim o da beni ekledi 2 defa konuştuk ve ikisinde de ben yazdım gayet güzel cevaplar verdi. Ama konuşma bittikten sonra yazmadı hiç bende yazamam daha fazla . Bu durumda bana ilgisi yok deyip vaz mi geçmeliyim? konuşmalarda hiç bi şekilde hoslandigim belli etmedim. Ve cok kısa tuttum ve o da yeni konular açtı surekli ama yazması gerekmez miydi tekrardan. ya da ben hoslandigimi belli mi etmeliydim? gerçekten çok istiyorum kendisini ama su an ne yapmalıyım bilmiyorum ? Sizce vaz mi geçmeli?

akışına bırak...bekle bakalım ses çıkmazsa arada selam yazarsın ama erkekler daha arsız olur bu konuda o sana yazacaktır

Eminim
Hoşlansaydı kendisi de yazardı
İş yerine gelince yine en azından bir yeri sorardı
Bence vazgeç :(

Yazma yazma üstüne düşme. Böyle üstüne düşünce sonra kendilerini bi halt sanıyorlar. Zamana bırak boşver yazarsa yaz . Sen yazma

Back
X