• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeçememek

O zaman bilemem.Kendin düşüncen karar vercen yukarıda bahsettiğim yalnız ilişkiyi yürütebilir misin?Ayrıca bu hep mi böyl olacak yoksa geçici bir sürem mi?Herşeyi gözönüne alıp kararını vermelisin bence
6 aydır yürütüyoruz, geçici de olabilir hep böyle de olabilir emin değilim, vazgeçmem gerektiğini düşünüyorum. Yapma cesaretini bulamıyorum, teşekkür ederim.

Bazen ayda bir görüşüyoruz, raporlar bitmeden hiçbir şey yapmak istemiyor. Birbirimize çok yakınız. Ama uzak ilişki muamelesi yapıyor, evet yalnız hissediyorum

sizi çok iyi anlıyorum. eşimden önceki ilişkimi bu sebeplerle bitirmiştim. ayda bir görüşmek gerçekten çok az.
yakın zamanda evlilik gibi bir planınız var mı ? yani, gelecek planları kuruyor musunuz ? bunlara bakın.
yoksa adam işinden gücünden kafasını kaldırmayıp ayda bir-iki gün size zaman ayırıyorsa ve bu ilişkinin nereye gittiği belirsizse en temizi yolları ayırmak.

Resmen şu aralar aradığım konu, takipteyim.
1 aydır biriyle flört ediyorum. Adam çalışmaya aşık. Belirli hedefleri var ona ulaşmak istiyor bunu da anlıyorum aslında ama iş yüzünden, evde ders çalışmak için vs. bana zaman ayırmıyor. Hayır birlikteykende çok güzel zaman geçirmiştik, yanındayken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum vs. diyordu ama o kadar :) Bu hafta sonu buluşacaktık mesela 2 hafta olmuş görüşmeyeli, hastalığını bahane etti ağzımı yokladı havada kötü olacakmış diye dedim tamam madem buluşmayalım hastasın, yat dinlen adam bi mutlu oldu, süper o zaman hafta sonu bol bol çalışırım, açıklarımı kapamam lazım vs. diye. Ama maşallah bu akşam arkadaşlarıyla buluşmaya gitmiş, hastalığı geçti sanırım birden. Bi moralim bozuldu tabi. Ama kendimi tanıyorum yakında yol veririm bu adama, sabrederim sabrederim bir şey de demem karşımdakine sonra bir anda benden bu kadar derim :D
Ben katlanamam bana zaman ayırmayan adama. Haftada 3-4 saatini dahi ayıramayacak kadar iş kolikse işiyle ilişki yaşasın, benimde sinirlerimle oynamasın. Bir ilişki beni yormamalı, bu kadar düşündürüp üzmemeli diye düşünüyorum. Sizde kendinizi bu durumda kötü hissediyorsanız yol verin gitsin. Değişeceklerini sanmıyorum çünkü. Yapıları öyle, işlerine aşıklar onlar.

Mesai saatleri yok. Evden rapor hazırlıyor. Ara mola diye bir şeyi olmuyor bazen, ben sormasam gün geçiriyor iletişimsiz☹️

Bana bu kadarı bahane gibi geliyor, kusura bakmayın, gerçekten üzülmenizi istemem.
Ama "yoğunum, işim gücüm başımdan aşkın" gibi laflar samimi gelmiyor. İnsan istese 1 dk ayırır bi mesaj atar, mutlaka aklında olduğunu hissettirir. Sevgilin varken kendini yapayalnız hissetmek nasıl bir şey çok iyi biliyorum. Var mı yok mu belli değil... İşkoliklik değil ki bu.

Resmen şu aralar aradığım konu, takipteyim.
1 aydır biriyle flört ediyorum. Adam çalışmaya aşık. Belirli hedefleri var ona ulaşmak istiyor bunu da anlıyorum aslında ama iş yüzünden, evde ders çalışmak için vs. bana zaman ayırmıyor. Hayır birlikteykende çok güzel zaman geçirmiştik, yanındayken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum vs. diyordu ama o kadar :) Bu hafta sonu buluşacaktık mesela 2 hafta olmuş görüşmeyeli, hastalığını bahane etti ağzımı yokladı havada kötü olacakmış diye dedim tamam madem buluşmayalım hastasın, yat dinlen adam bi mutlu oldu, süper o zaman hafta sonu bol bol çalışırım, açıklarımı kapamam lazım vs. diye. Ama maşallah bu akşam arkadaşlarıyla buluşmaya gitmiş, hastalığı geçti sanırım birden. Bi moralim bozuldu tabi. Ama kendimi tanıyorum yakında yol veririm bu adama, sabrederim sabrederim bir şey de demem karşımdakine sonra bir anda benden bu kadar derim :KK70:
Ben katlanamam bana zaman ayırmayan adama. Haftada 3-4 saatini dahi ayıramayacak kadar iş kolikse işiyle ilişki yaşasın, benimde sinirlerimle oynamasın. Bir ilişki beni yormamalı, bu kadar düşündürüp üzmemeli diye düşünüyorum. Sizde kendinizi bu durumda kötü hissediyorsanız yol verin gitsin. Değişeceklerini sanmıyorum çünkü. Yapıları öyle, işlerine aşıklar onlar.
İlişkimiz hep böyleydi, baştan kabul ettiğim şeyi sorun yapıyor gibi oluyorum. Siz en doğrusunu düşünüyorsunuz, doğrusunu da yapıyorsunuz. Ama aşık olduğum için sizin dediğinize gelemiyorum. Benimle görüşmeyip dışarı çıksa hoş karşılamam ama evde oturuyor. Görüntülü konuşuyoruz oradan biliyorum. Kafam karıştı iyice ama yakında netleşir bende de bu durum.

Bana bu kadarı bahane gibi geliyor, kusura bakmayın, gerçekten üzülmenizi istemem.
Ama "yoğunum, işim gücüm başımdan aşkın" gibi laflar samimi gelmiyor. İnsan istese 1 dk ayırır bi mesaj atar, mutlaka aklında olduğunu hissettirir. Sevgilin varken kendini yapayalnız hissetmek nasıl bir şey çok iyi biliyorum. Var mı yok mu belli değil... İşkoliklik değil ki bu.
Diğer sorularınıza gelince ben evlilik istemiyorum o konuda pek konuşma hakkı tanımadım ona. Daha önce bir ayrılık yaşadık, o yüzden şimdi ilişkiyi yaşayalım zamanla bakarız deyip kapattım ben gelecek konusunu.
Haklısınız gerçekten. İstemeyince 10 saniye bile ayırmıyor aslında. Yapayalnızlık konusunda haklısınız üzülüyorum, kendime eziyet ediyorum

İlişkimiz hep böyleydi, baştan kabul ettiğim şeyi sorun yapıyor gibi oluyorum. Siz en doğrusunu düşünüyorsunuz, doğrusunu da yapıyorsunuz. Ama aşık olduğum için sizin dediğinize gelemiyorum. Benimle görüşmeyip dışarı çıksa hoş karşılamam ama evde oturuyor. Görüntülü konuşuyoruz oradan biliyorum. Kafam karıştı iyice ama yakında netleşir bende de bu durum.
Ama insan ilişkinin başında durumun bu kadar ciddi olduğunu bilemiyor ki. Bende mesela dışarıdan baktığımda ne kadar iş kolik olabilir ki bir insan, bana haftada 1-2 gün birkaç saat zaman ayırsa, günde birbirimizden biraz haber alsak, konuşsak yeter, o kadarını da yapar herhalde diye düşünüyordum :D Ama olmuyormuş öyle. Adam işten gelip evde de oturup saatlerce ders çalışıyor, işteyken yoğun zaten öyle çok yazamıyor. Bir mesaja 2 saat sonra cevap geliyor. İnsana afakanlar basıyor.
Siz 1 ay görüşmemişsiniz mesela. Bu bence fazla. Oturup konuştunuz mu hiç? Anlattınız mı kendinizi ona? Ne diyor bu durumla ilgili?

Ama insan ilişkinin başında durumun bu kadar ciddi olduğunu bilemiyor ki. Bende mesela dışarıdan baktığımda ne kadar iş kolik olabilir ki bir insan, bana haftada 1-2 gün birkaç saat zaman ayırsa, günde birbirimizden biraz haber alsak, konuşsak yeter, o kadarını da yapar herhalde diye düşünüyordum :KK70: Ama olmuyormuş öyle. Adam işten gelip evde de oturup saatlerce ders çalışıyor, işteyken yoğun zaten öyle çok yazamıyor. Bir mesaja 2 saat sonra cevap geliyor. İnsana afakanlar basıyor.
Siz 1 ay görüşmemişsiniz mesela. Bu bence fazla. Oturup konuştunuz mu hiç? Anlattınız mı kendinizi ona? Ne diyor bu durumla ilgili?
Ay çok komik, aynı durumları yaşıyoruz. Konuştuk, anlattığım zaman hak veriyor, iş hayatı bilerek yapmıyorum diyor. İlgi ve zaman ayırıyor ama ben fiziki görüşmek buluşmak istiyorum. Artık çaba gösteriyor kendince. Ama işte bana yetmiyor.

Diğer sorularınıza gelince ben evlilik istemiyorum o konuda pek konuşma hakkı tanımadım ona. Daha önce bir ayrılık yaşadık, o yüzden şimdi ilişkiyi yaşayalım zamanla bakarız deyip kapattım ben gelecek konusunu.
Haklısınız gerçekten. İstemeyince 10 saniye bile ayırmıyor aslında. Yapayalnızlık konusunda haklısınız üzülüyorum, kendime eziyet ediyorum

İnsan mutlu olmak, hayatı paylaşmak, hayatın yükünü biraz olsun hafifletmek için ilişki kurmalı. Acı çekmek için, üzülmek için değil.. Zaten yeterince sıkıntımız var hepimizin, zaten her gün üzülecek öfkelenecek milyon tane şey oluyor.. En azından sırtımızı dayayabileceğimiz biri olsun istiyoruz yanımızda..
Evlenmek şart değil, ama hayatı paylaşmak adına bir adım atılabilir. Bilemiyorum, bi yaştan sonra ben böyle ilişkileri yürütemiyorum, aşkımdan ölsem de yapamıyorum. Sevgilim yanımda olmalı, her an ulaşabilmeli, dokunabilmeliyim.. Diğer türlüsü işkence..

Ay çok komik, aynı durumları yaşıyoruz. Konuştuk, anlattığım zaman hak veriyor, iş hayatı bilerek yapmıyorum diyor. İlgi ve zaman ayırıyor ama ben fiziki görüşmek buluşmak istiyorum. Artık çaba gösteriyor kendince. Ama işte bana yetmiyor.
Sizde iyi sabır varmış ama baya ilişkiyi yürütmüşsünüz. Kendisini de uyarmışsınız, kendince çabalıyor ama size yetmiyor. Bence ciddi ciddi konuşun. Ben seninle en azından haftada 1 gün zaman geçirmek istiyorum, bu şekilde olunca çok üzülüyorum, seni özlüyorum, görmek istiyorum diye. Baktınız yine olmuyor o zamanda kendinize yazık etmeyin. Ben inanmıyorum çünkü gerçekten seven adamın sevdiği kadına haftada 1 gün dahi olsa zaman ayırmamasını, o kadar yoğun olmasını. Bu adam evlenince de aynı şekilde olacak. Bu seferde ne ev işinde ne çocuk büyütmede ne de ilişkiniz açısından size zaman ayırmayacak.

Kafamdaki sorulara hepiniz yakın cevaplar verdiniz, cesaretimi toplandığımda ciddi şekilde bu konuşmayı yapacağım. Sonucun ayrılık olacağını bildiğim için kabullenip konuşmam lazım. Teşekkür ediyorum hepinize. Umarım kendi adıma daha olumlu güncelleme yapabilirim.

İşkoliklik psikolojik bir rahatsızlık maalesef. Diğer rahatsızlıklar gibi zararlı gözükmüyor, çalışkanlık gibi algılanıyor ama hayatını etkileyecek düzeydeyse bir yardım alması gerekli kişinin. Bu konuda konuşsanız belki o da adım atmak ister ama düzelmediği sürece ortada sağlıklı bir ilişki olmayacaktır.

Back
X