Resmen şu aralar aradığım konu, takipteyim.
1 aydır biriyle flört ediyorum. Adam çalışmaya aşık. Belirli hedefleri var ona ulaşmak istiyor bunu da anlıyorum aslında ama iş yüzünden, evde ders çalışmak için vs. bana zaman ayırmıyor. Hayır birlikteykende çok güzel zaman geçirmiştik, yanındayken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum vs. diyordu ama o kadar :) Bu hafta sonu buluşacaktık mesela 2 hafta olmuş görüşmeyeli, hastalığını bahane etti ağzımı yokladı havada kötü olacakmış diye dedim tamam madem buluşmayalım hastasın, yat dinlen adam bi mutlu oldu, süper o zaman hafta sonu bol bol çalışırım, açıklarımı kapamam lazım vs. diye. Ama maşallah bu akşam arkadaşlarıyla buluşmaya gitmiş, hastalığı geçti sanırım birden. Bi moralim bozuldu tabi. Ama kendimi tanıyorum yakında yol veririm bu adama, sabrederim sabrederim bir şey de demem karşımdakine sonra bir anda benden bu kadar derim

Ben katlanamam bana zaman ayırmayan adama. Haftada 3-4 saatini dahi ayıramayacak kadar iş kolikse işiyle ilişki yaşasın, benimde sinirlerimle oynamasın. Bir ilişki beni yormamalı, bu kadar düşündürüp üzmemeli diye düşünüyorum. Sizde kendinizi bu durumda kötü hissediyorsanız yol verin gitsin. Değişeceklerini sanmıyorum çünkü. Yapıları öyle, işlerine aşıklar onlar.