Vazgecemiyorummmmm

Konu sahibinin hesabi kapattigi iyi olmus nitekim sadece kendi fikrine yakin fikirlere alkis calip digerlerini yuhalamis.Boyleleri buraya sadece kendi fikirlerine destekci bulmak kendilerini rahatlatmak icin konu aciyorlar diye dusunuyorum, bulamayinca da dine cekilebilecekse hemen dine yorularak hakli cikmaya calisirlar tipik.

Bizim ailede de aile ici evlilik yoktur biz abi kardes diye buyuruz ilginc geliyor bana bunlar..

Konu sahibinin hesabi kapattigi iyi olmus nitekim sadece kendi fikrine yakin fikirlere alkis calip digerlerini yuhalamis.Boyleleri buraya sadece kendi fikirlerine destekci bulmak kendilerini rahatlatmak icin konu aciyorlar diye dusunuyorum, bulamayinca da dine cekilebilecekse hemen dine yorularak hakli cikmaya calisirlar tipik.

Bizim ailede de aile ici evlilik yoktur biz abi kardes diye buyuruz ilginc geliyor bana bunlar..

Aynen çok doğru bir yorum. Buraya neden konu açıyoruz? Belki göremediğimiz veya bilmediğimiz birşeyi öğreniriz, kararımıza ufak da olsa bir katkı sağlar diye...

Ama çoğu kişi, kendi fikrinin dışına çıkılınca seviyeyi düşürüyor. O zaman konu açma kardeşim, herkes senin kafanda zannediyorsan ne faydası olacak sana bu kişilerin?

Yine muhabbet akraba evliligi :)

Gonul bu herkese konabilir. Kuzen ile evlenemez diye bir kaide yok.

Belki kendisise tercih etmezdi ama gonlu konduysa ne yapsın.

Halinle tavrin ile bazen imalarla belli edebilirsin. Ama nasil bilmiyorum :)
Hakkinda hayirlisi olsun.

Bu işin dinle alakasi yok canim.
Gonul bu severken kuzen diye secmiyor ki.
Kime kaptirirsa hem zatwn ikiside bekar bu yonden sikinti yok.
Esas olan burda anlasabilmek gerisi boş bana gore.
Benim karsima suanda ciksin kuzen iyi olsun hiç dusunmem onemli olan adam olmaai iyi birisi olmasi kuzen veya başkasi.
Kisilik cok onemli..

Tabi ki. Dünyada anlaşabileceğiniz ve iyi olan tek erkek kuzen zaten...

Herşeye aşk, evlilik diye yaklaşmasak da biraz mantıklı düşünüp sonuçlarını da düşünsek? Herkes mersine giderken biz tersine gitmesek?

Yorumlara şok oldum :oha: sanki kuzenine degil de babasına aşık olmuş gibi tepkiler yağdırmışlar.. Noluyo yaaa, Allah'ın helal kildigina , yasaklamadigina bazıları kim oluyor da elestirme hakkını kendinde buluyor anlayamadım..kuzenle evlenilmez diye bi kural mı var? Kuzen haramdır mı deniyor ? Konuya gelecek olursam, ilk olarak facende ekli degilse ekle, instagramda ekle, gonderilerini begen vs. Yorum yap , bayramda da biraraya gelmek icin fırsat yaratmaya çalış..gözgöze gelmekten kaçınma..kendini farkettir. Silik durma yaninda..

Yorumlara şok oldum :oha: sanki kuzenine degil de babasına aşık olmuş gibi tepkiler yağdırmışlar.. Noluyo yaaa, Allah'ın helal kildigina , yasaklamadigina bazıları kim oluyor da elestirme hakkını kendinde buluyor anlayamadım..kuzenle evlenilmez diye bi kural mı var? Kuzen haramdır mı deniyor ? Konuya gelecek olursam, ilk olarak facende ekli degilse ekle, instagramda ekle, gonderilerini begen vs. Yorum yap , bayramda da biraraya gelmek icin fırsat yaratmaya çalış..gözgöze gelmekten kaçınma..kendini farkettir. Silik durma yaninda..
Valla helal sana benim yazamadiklarimi yazmisssin helal sana .hay yasa be kardesim:21::halay:

Dinimizce caiz olabilir, ama tıbbi olarak sakıncalı. Ve sakıncasını bile bile dünyada erkek yokmuş gibi insanın kuzeni ile evlenmesi bence cahillikten başka birşey değil.
Ne alaka cahillik.
Pes dogrusu birde bunun adina cahillik diyorsunuz ya.
Ama bekar kadinlarin evli adami ayartip evlenmesine cahillik demiyorsunuz.
Ama buna gelince birden doktor kesiliyorsunuz .
Hadin ordan .
Herkes dogru kisiye asik olabilir.
Kuzene asik olmak da bence gayetin normal.
Abartmayin bence...olayin cahil olmakla bir alakasi yok.
Akilli olanlar ne ise yariyor peki banz onu gosterin.

Merhaba bayanlarr iyi aksamlar herkese
Sizinde fikirlerinizi almak istedigim bir konu varr Tam 5 senedir aklimdan ne olursa olsun cikaramadigim biri var cok cabaladim ama yapamadim
Hareketleriyle ağırlığıyla beni benden aliyor görünce heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum yüzüne bile bakamyorum bu arada okulumun bitmesine 2 sene kaldii annemin agzinda surekli bir evlilik lafii cok korkuyorum baskasiyla olursa naparim bilmiyorum düşünmek bile istemiyorum bu kisiye acilmam imkansiz cnku malesef ki o kisi kuzenimmmmkimseye bir sey soyleyemiyorum beklemekten baska elimden hic bir sey gelmiyor ne olacagi hic belli degil bu arada normal kuzen iliskimiz yok aksine cok uzagiz bana karsi cok cekingen davranıyor ablamla arasi gayet iyi ama benden uzak duruyor
Benim yerimde olsaniz neler yaparsiniz bir caresi var mi sizce kizlarr bir şeyler soyleyin lutfen
Nerdesin beyazgul canim ya .
Niye kayboldun gel sene ...
Niye hesabin aktif degilll.....
Gel biaran once seni bekliuorum arkadaş...

Bu işin dinle alakasi yok canim.
Gonul bu severken kuzen diye secmiyor ki.
Kime kaptirirsa hem zatwn ikiside bekar bu yonden sikinti yok.
Esas olan burda anlasabilmek gerisi boş bana gore.
Benim karsima suanda ciksin kuzen iyi olsun hiç dusunmem onemli olan adam olmaai iyi birisi olmasi kuzen veya başkasi.
Kisilik cok onemli..
Dinle alakası yok işte kardeş kadar yakın diyoruz. Kuzenle evlenemezsin diyen yok ama iyi bir şeymiş gibi lanse edilmesi doğtu değil. Sizin seçiminiz bu olabilir ama yazdıklarınızı okuyan biri etkilenebilir.
İnsanız duygularımız var fakat beynimizde var doğruyu seçmeliyiz. Gönül bu laf geçmiyor dediğinizde evli adama aşık olan kadınıda akladığınızın farkında mısınız? İradeyi çöpe atmak, kalan herşeyin suçunu aşka atmak kolay geliyor galiba.

Dinle alakası yok işte kardeş kadar yakın diyoruz. Kuzenle evlenemezsin diyen yok ama iyi bir şeymiş gibi lanse edilmesi doğtu değil. Sizin seçiminiz bu olabilir ama yazdıklarınızı okuyan biri etkilenebilir.
İnsanız duygularımız var fakat beynimizde var doğruyu seçmeliyiz. Gönül bu laf geçmiyor dediğinizde evli adama aşık olan kadınıda akladığınızın farkında mısınız? İradeyi çöpe atmak, kalan herşeyin suçunu aşka atmak kolay geliyor galiba.

Valla helal sana benim yazamadiklarimi yazmisssin helal sana .hay yasa be kardesim:21::halay:

Ne alaka cahillik.
Pes dogrusu birde bunun adina cahillik diyorsunuz ya.
Ama bekar kadinlarin evli adami ayartip evlenmesine cahillik demiyorsunuz.
Ama buna gelince birden doktor kesiliyorsunuz .
Hadin ordan .
Herkes dogru kisiye asik olabilir.
Kuzene asik olmak da bence gayetin normal.
Abartmayin bence...olayin cahil olmakla bir alakasi yok.
Akilli olanlar ne ise yariyor peki banz onu gosterin.

Çocuğun sağlığı ile ilgili sakıncalarını bile bile evlenmek cahillikten başka nedir hanımefendi?
Herhangi bir ürünü çocuğunuzun sağlıklı doğmasını azaltır kullanmayın desek bile bile kullanmak nasıl cahillikse tıbben sakıncalı olduğunu bile bile gidip evlenmekte cahilliktir.

Back
X