Vazgeçilmeyi Yediremeyen Adam

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Bir süredir kalbimde olan biri vardı. 3.5 aydan fazla süredir olan biri. Ama beyfendi ne sevgili olmaya geliyordu ne de onu unutmama izin veriyordu. Sildim kalbimden unuttum gitti dediğim sırada tekrar mesaj atmaya başladı. haftalarca yazmıyor sonra saçma sapan birşeyi bahane edip mesaj atıyor. (şuan bütün her yerden engellenmiş durumda)

Ve dün de saçma sapan bir şey yüzünden mesaj attı aklınca laf sokacak ve ortak bir arkadaşımızla ( erkek bu arkadaş) olan samimiyetim üzerinden laf sokuyor aklınca. Durumuna yorum yapmıştım arkadaşın neden beğenmemiş senin yorumunu bak herkesin yorumunu beğenmiş gibisinden bir fitne fesatlık salgılamaya çalışıyor.

Üstüne üstelik bu arkadaşa bir zamanlar aranızda ne var diye sormuş o kişide aramızda birşey yok yengemiz olur demiş.(sevdiğim adamdan ötürü)
Bunu duyunca daha çok sinir oldum işte ne yengesi be onun tarafından yenge olabileceğim konumda kimseyle bir ilgim alakam yok dedim. Hatta soktuğu lafları güzelce iade ederek bayağı laf söyledim ve tartıştık.

İşin kötü yanı da bu ortak arkadaş aramızdaki her şeyin bittiğine de inanmıyor. Ve kendisini kullanmak istediğimi düşünüyor sanırım o kişiyi kıskandırmak için ki cidden bitti bu kişi benim için sosyal medya ve whatsapp gibi her yerden engelli.

Ben bu kişiye nasıl inandırabilirim bittiğini ve o kişiyle bir alakam kalmadığını. Çünkü sonuçta onu kullanma gibi bir durum kesinlikle yok ama ortada yanlış anlaşılma var.

İstediğini düşünsün ..
Artık bitmiş gitmiş ..
Boşver. .

Dünyada sadece bu erkek bozuntusu kalmadığına göre ikisini de hayatından silmek neden bu kadar zor anlamadım.

Boşver çoluk çocuğu yoluna bak güzel kardesim

umrumda değil o kişi ama arkadaş yanlış düşünüyor işte halen o kişiyi sevdiğimi düşünüyor ve hatta olmazsa sana yenge diye hitap edeyim bu mesajı da ona at yanlış anlamasın dedi

Ayrıldık demişsin daha ne yapacaksın. .

Şuan o ortak arkadaşla mı aranızda birşeyler var o_O
Sana öncekiyle aranızda herşeyin bittiğine inanmıyor bi türlü ?
Doğru mu anladım

niye kendinizi açıklamak zorundasınız ki? onunla aramda bişey olmadı de geç. inanması veya inanmaması ona kalmış. kendinizi yormayın.

Çok basit birdaha bana yenge tarzı birşey dersen onu sildigim gibi senide silerim de.Arkadaş olmamızdan ötürü kırıcı olmak istemiyorum ama bu tarz konusursan konusmayalım de inanır :KK49:

niye kendinizi açıklamak zorundasınız ki? onunla aramda bişey olmadı de geç. inanması veya inanmaması ona kalmış. kendinizi yormayın.
aramızdaki arkadaşlığı da bozdu beyfendi öyle gitti

Çok basit birdaha bana yenge tarzı birşey dersen onu sikdigim gibi senide silerim de.Arkadaş olmamızdan ötürü kırıcı olmak istemiyorum ama bu tarz konusursan konusmayalım de inanır :KK49:
saçmalama halen ona karşı birşey hissetsem sana bak böyle diyor habern olsun sorun olmasın senn açından demem zaten yazdım ama sonra ne dediyse arkadaş konuşmuyor benmle

aramızdaki arkadaşlığı da bozdu beyfendi öyle gitti

saçmalama halen ona karşı birşey hissetsem sana bak böyle diyor habern olsun sorun olmasın senn açından demem zaten yazdım ama sonra ne dediyse arkadaş konuşmuyor benmle
Bir süre sessiz kal bakalım nolcAk baktın ki konusmayı acıyor ama yine yenge durumlarına yanlış anlaşılmaşara değiniyor resti çek ozaman senin net oldugunu anlar canım :KK55:

Bir süre sessiz kal bakalım nolcAk baktın ki konusmayı acıyor ama yine yenge durumlarına yanlış anlaşılmaşara değiniyor resti çek ozaman senin net oldugunu anlar canım :KK55:

bilmiyorum cnm aramızda bozuldu arkadaşla. Mesajlarımı bile okumuyor ne dediyse o kişi arkadaşa

bilmiyorum cnm aramızda bozuldu arkadaşla. Mesajlarımı bile okumuyor ne dediyse o kişi arkadaşa

En güzeli biraz sessiz kalmak canım.Seni dinlemeden yargılıyorsa yada o kişiye inandıysa sessiz kalsın boşver emin ol bi soru işareti kalınca yazar o sana.

En güzeli biraz sessiz kalmak canım.Seni dinlemeden yargılıyorsa yada o kişiye inandıysa sessiz kalsın boşver emin ol bi soru işareti kalınca yazar o sana.
acaba diyorum o kişinin kardeşi ile mi konuşsam böyle böyle abin ne düşünüyor br sorsana diye

Tatlım bence çok üstüne düşme sessiz kal bir süre ortam sakinleşsin sonra yazarsın biraz düşünsün oda .

Tatlım bence çok üstüne düşme sessiz kal bir süre ortam sakinleşsin sonra yazarsın biraz düşünsün oda .
hayır benm merak ettiğim ne dediği. ki karşımdaki yalan yanlış herşeyi diyebilecek potansiyelde biriymiş çok geç olsa da anladım.

Diğer arkadaşların da belirttiği gibi hicbir şekilde iletişim kurmayın. O kişi hakkında kimseyle de konuşmayın bence. Bu duruma da farklı anlamlar yukleyebilir. Olabildiği kadam uzak durmak en iyisi.

Back
X