- 22 Kasım 2010
- 11.325
- 20.374
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Neden vazgececekmişsiniz6 aylik oğlum, esim ve eşimin is arkadaşı olan çocuksuz bir çiftle bu ay sonu izmir özdere de bir otele tatile gideceğiz. Oğlumun deniz tatilinde rahat edebilmesi icin aylar onceden bebekle deniz tatili temalı bloglar okuyup alışveriş yapıyorum. Ancak gene de kaygılarım var zira en başta annem olmak üzere ailem bebegimin cok kucuk oldugunu, bunun tatilden ziyade bana eziyet olacağını, bu sene tatil işini ertelememiz gerektiğini söyleyip duruyorlar. Oysa biz çocuktan once yildaen az iki kez tatile çıkmaya alışkın bir çiftiz ve ozellikle eşimin yilboyu cok çalıştığı icin, benim de yüzmek boyun fitiklarimaiyi geleceği icin vazgeçmek istemediğimiz bi tatil bu. Cidden çok mu yorucu olur? Lazım olanlar listesine bakınca kendimizden cok bebisin malzemeleri kıyafetleri yer kaplayacak zaten. Bir hafta icin resmen evi tasimak gerekecek gibi. Esim sag olsun bebek bakımı konusunda yardım etmeye hevesli ama pek ise yarayabildigi soylenemez. Düşündükçe cayar gibi oluyorum ama oğlumuilk kez denizle tanıştırma fikrinden de vazgeçmek istemiyorum. Tecrubelerinizi bekliyorum
kızım 3 aylıkken gittik ilk tatilimize hemde yaz sıcağında antalya ya her sene de gideriz bu sene kızımla toplam 3 tatil yaptım 4. yolda... ve denizi sevmez kızım ona regmen her yıl gidiyoruz çocuğa dönüşümlü bakıyoruz denize falan öyle giriyoruz ama yanınızdakiler çocuksuzmuş onlarla bir yerden sonra bağımsız takılabilirsiniz.6 aylik oğlum, esim ve eşimin is arkadaşı olan çocuksuz bir çiftle bu ay sonu izmir özdere de bir otele tatile gideceğiz. Oğlumun deniz tatilinde rahat edebilmesi icin aylar onceden bebekle deniz tatili temalı bloglar okuyup alışveriş yapıyorum. Ancak gene de kaygılarım var zira en başta annem olmak üzere ailem bebegimin cok kucuk oldugunu, bunun tatilden ziyade bana eziyet olacağını, bu sene tatil işini ertelememiz gerektiğini söyleyip duruyorlar. Oysa biz çocuktan once yildaen az iki kez tatile çıkmaya alışkın bir çiftiz ve ozellikle eşimin yilboyu cok çalıştığı icin, benim de yüzmek boyun fitiklarimaiyi geleceği icin vazgeçmek istemediğimiz bi tatil bu. Cidden çok mu yorucu olur? Lazım olanlar listesine bakınca kendimizden cok bebisin malzemeleri kıyafetleri yer kaplayacak zaten. Bir hafta icin resmen evi tasimak gerekecek gibi. Esim sag olsun bebek bakımı konusunda yardım etmeye hevesli ama pek ise yarayabildigi soylenemez. Düşündükçe cayar gibi oluyorum ama oğlumuilk kez denizle tanıştırma fikrinden de vazgeçmek istemiyorum. Tecrubelerinizi bekliyorum
Bu yıl da gidin. Baktınız çok zor geçti bir daki sefere araya zaman koyup öyle gidersiniz. Bir şeyi yaşamadan bir şey diyemeyiz.6 aylik oğlum, esim ve eşimin is arkadaşı olan çocuksuz bir çiftle bu ay sonu izmir özdere de bir otele tatile gideceğiz. Oğlumun deniz tatilinde rahat edebilmesi icin aylar onceden bebekle deniz tatili temalı bloglar okuyup alışveriş yapıyorum. Ancak gene de kaygılarım var zira en başta annem olmak üzere ailem bebegimin cok kucuk oldugunu, bunun tatilden ziyade bana eziyet olacağını, bu sene tatil işini ertelememiz gerektiğini söyleyip duruyorlar. Oysa biz çocuktan once yildaen az iki kez tatile çıkmaya alışkın bir çiftiz ve ozellikle eşimin yilboyu cok çalıştığı icin, benim de yüzmek boyun fitiklarimaiyi geleceği icin vazgeçmek istemediğimiz bi tatil bu. Cidden çok mu yorucu olur? Lazım olanlar listesine bakınca kendimizden cok bebisin malzemeleri kıyafetleri yer kaplayacak zaten. Bir hafta icin resmen evi tasimak gerekecek gibi. Esim sag olsun bebek bakımı konusunda yardım etmeye hevesli ama pek ise yarayabildigi soylenemez. Düşündükçe cayar gibi oluyorum ama oğlumuilk kez denizle tanıştırma fikrinden de vazgeçmek istemiyorum. Tecrubelerinizi bekliyorum
Iki sene once oglum daha 55 gunlukken baya elektirik bile olmayan en yakin yerlesim yerine en az 30 dk mesafede bir koyda cadir kurup kamp yapmistik. Ustelik esim dalis yaptigi icin yalniz baktim bi bolumunde. Oglum 1 yasindayken yine kampa gittik sonra bi otel tatili yaptik. Bu bayram icin tekrar kampa gidicez ustelik oglum simdi 27 aylik ve 2 aylik da bir kizim var. Yani demem o ki sen cocuklari neye alistirirsan onu severler korkma hic. Kesinlikle zor degil cok zevkli yurumeye baslayinca sadece birazcik yorucu oluyor. Oyle cok bir malzeme almana da gerek yok kullanilmiyor.
Denemeden bilemezsiniz. Her çocuk birbirinden farklı bence vazgeçmeyin6 aylik oğlum, esim ve eşimin is arkadaşı olan çocuksuz bir çiftle bu ay sonu izmir özdere de bir otele tatile gideceğiz. Oğlumun deniz tatilinde rahat edebilmesi icin aylar onceden bebekle deniz tatili temalı bloglar okuyup alışveriş yapıyorum. Ancak gene de kaygılarım var zira en başta annem olmak üzere ailem bebegimin cok kucuk oldugunu, bunun tatilden ziyade bana eziyet olacağını, bu sene tatil işini ertelememiz gerektiğini söyleyip duruyorlar. Oysa biz çocuktan once yildaen az iki kez tatile çıkmaya alışkın bir çiftiz ve ozellikle eşimin yilboyu cok çalıştığı icin, benim de yüzmek boyun fitiklarimaiyi geleceği icin vazgeçmek istemediğimiz bi tatil bu. Cidden çok mu yorucu olur? Lazım olanlar listesine bakınca kendimizden cok bebisin malzemeleri kıyafetleri yer kaplayacak zaten. Bir hafta icin resmen evi tasimak gerekecek gibi. Esim sag olsun bebek bakımı konusunda yardım etmeye hevesli ama pek ise yarayabildigi soylenemez. Düşündükçe cayar gibi oluyorum ama oğlumuilk kez denizle tanıştırma fikrinden de vazgeçmek istemiyorum. Tecrubelerinizi bekliyorum
Çocuksuz bir ciftle gitmek istemezdim ama onun disinda tatile bebekle gidilir6 aylik oğlum, esim ve eşimin is arkadaşı olan çocuksuz bir çiftle bu ay sonu izmir özdere de bir otele tatile gideceğiz. Oğlumun deniz tatilinde rahat edebilmesi icin aylar onceden bebekle deniz tatili temalı bloglar okuyup alışveriş yapıyorum. Ancak gene de kaygılarım var zira en başta annem olmak üzere ailem bebegimin cok kucuk oldugunu, bunun tatilden ziyade bana eziyet olacağını, bu sene tatil işini ertelememiz gerektiğini söyleyip duruyorlar. Oysa biz çocuktan once yildaen az iki kez tatile çıkmaya alışkın bir çiftiz ve ozellikle eşimin yilboyu cok çalıştığı icin, benim de yüzmek boyun fitiklarimaiyi geleceği icin vazgeçmek istemediğimiz bi tatil bu. Cidden çok mu yorucu olur? Lazım olanlar listesine bakınca kendimizden cok bebisin malzemeleri kıyafetleri yer kaplayacak zaten. Bir hafta icin resmen evi tasimak gerekecek gibi. Esim sag olsun bebek bakımı konusunda yardım etmeye hevesli ama pek ise yarayabildigi soylenemez. Düşündükçe cayar gibi oluyorum ama oğlumuilk kez denizle tanıştırma fikrinden de vazgeçmek istemiyorum. Tecrubelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?