Vazgeçsem sorun yaşar mıyım?

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
83
Bir güzellik merkeziyle anlaştım cilt bakımı yaptırmak için imza attım birkaç seans gidicektim, ilk seansa gittim t bölgem çok sorunlu, birşeyler sürüldü yüzüme masaj yapıldı güzelce temizlendi maskeler falan , hafif ılık sinek ısırığı kadar acitan adını bilmediğim bir cihazda tutuldu yüzüme, bütün işlem yarım saat sürdü yada sürmedi ama pek tatmin olmadim nedense tabi ki ilk seansta büyük birşey beklemiyordum yüzümde kadın hergun yüzünü kükürtlü sabunla , Sabah akşam yıka ardından tonik uygula dedi ama sanki 350 TL verdiğime değmedi ve degmicek gibide hissediyorum, ne yapabilirim İlk seanstan vazgeçmek olmaz diye düşünüyorum, vazgeçersem de sorun olur mu acaba çünkü 2 kağıda imza attım, ilk seanstan sonrada imza atmıştım.

Ödeme yaptiniz mi ?
Yapmadiysaniz ; aldığınız seansın ücretini ödeyip iptalini isteyebilirsiniz.
Bankadan kredi değil,kıçı kırık bir salondan hizmet almışsınız sadece.
İçinize sinmediyse bırakın pek tabi.

İlk seansın ödemesini yaptım sadece, elden taksitli olarak anlaştık.

yani tabii yorumum ne kadar doğru olur bilemiyorum her yer aynı değildir muhtemelen ama buharda beklemesi 10-15 dk, komedon temizliği 20-25 dk, maske sürüp beklemesi 15 dk dersek yarım saatte tatmim olmamak da haklısınız
umarım cayma hakkınız vardır

tek seans girdiğim cilt bakım işlemlerim bazen 1 saat sürebiliyor cilt temiz olsa dahi maske aşaması vs biraz uzun sürüyor.Bu fiyatın içerisinde Tabi kullanılan ürünler çok önemli temizlik aşaması sonrası ürünler kadar kullanılan cihazlarda önemli. İlk seansta bile gözle görülür bir fark olur.öyle woaw etki beklemeyin ama eğer yaptırdığınız bakım profesyonel bi bakımsa faydasını görürsünüz illaki

Kükürtlü sabun olayı düşündürdü.

Sözleşmeyi görmeden bir şey söylemek güç. Bir çok kişi memnun kalmadığı için gitmekten vazgeçtiği güzellik merkezlerinin açtığı icra davaları ile uğraşıyor.

Eğer gitmeyeceksen sözleşmeyi ve varsa senetleri geri almalısın.

Sözleşme olunca vaz geçmeniz halinde tüm ücreti tahsil etme kısmını imzalıyorsunuz.. Keşke sözleşme istemiyorum memnuniyetine göre devam edeceğim deseydiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…