- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Evet 14 günü geçti.kaç gün oldu anlaşalı 14 gün oldu mu? cayma hakkınız var sanırım ama hizmet alınan uygulamalarda cayma hakkı kullanılamayabiliyor
Evet seansı 350 TL, 7 seans gidicem ayda bir olarak, toplam ücret 2 bin TL oluyor.Seansı mı 350 TL ?
Kaç seans anlaştınız ?
Toplam ücret ne kadardı?
İlk seansın ödemesini yaptım sadece, elden taksitli olarak anlaştık.Ödeme yaptiniz mi ?
Yapmadiysaniz ; aldığınız seansın ücretini ödeyip iptalini isteyebilirsiniz.
Bankadan kredi değil,kıçı kırık bir salondan hizmet almışsınız sadece.
İçinize sinmediyse bırakın pek tabi.
O zaman hiç üzülmeyin.Birakin gitsin.İlk seansın ödemesini yaptım sadece, elden taksitli olarak anlaştık.
yani tabii yorumum ne kadar doğru olur bilemiyorum her yer aynı değildir muhtemelen ama buharda beklemesi 10-15 dk, komedon temizliği 20-25 dk, maske sürüp beklemesi 15 dk dersek yarım saatte tatmim olmamak da haklısınızBir güzellik merkeziyle anlaştım cilt bakımı yaptırmak için imza attım birkaç seans gidicektim, ilk seansa gittim t bölgem çok sorunlu, birşeyler sürüldü yüzüme masaj yapıldı güzelce temizlendi maskeler falan , hafif ılık sinek ısırığı kadar acitan adını bilmediğim bir cihazda tutuldu yüzüme, bütün işlem yarım saat sürdü yada sürmedi ama pek tatmin olmadim nedense tabi ki ilk seansta büyük birşey beklemiyordum yüzümde kadın hergun yüzünü kükürtlü sabunla , Sabah akşam yıka ardından tonik uygula dedi ama sanki 350 TL verdiğime değmedi ve degmicek gibide hissediyorum, ne yapabilirim İlk seanstan vazgeçmek olmaz diye düşünüyorum, vazgeçersem de sorun olur mu acaba çünkü 2 kağıda imza attım, ilk seanstan sonrada imza atmıştım.
sözleşme imzaladınız mıİlk seansın ödemesini yaptım sadece, elden taksitli olarak anlaştık.
Hepsini ödememişsiniz en azından , neden bu kadar kısa sürdüğünü sorsaydınız keşke. Bir de hemen tek seansta belli olmazEvet seansı 350 TL, 7 seans gidicem ayda bir olarak, toplam ücret 2 bin TL oluyor.
Evet imzaladim.sözleşme imzaladınız mı
Hay Allah o zaman kafanıza göre ben gelmiyorum deme şansınız yok yani var da parasını ödemeniz gerekebilir sözleşmenizi bi okuyunEvet imzaladim.
Evet olmazsa gitmeye devam edeceğim belki ilerki seanslarda memnun kalırımHay Allah o zaman kafanıza göre ben gelmiyorum deme şansınız yok yani var da parasını ödemeniz gerekebilir sözleşmenizi bi okuyun
Kükürtlü sabun olayı düşündürdü.Bir güzellik merkeziyle anlaştım cilt bakımı yaptırmak için imza attım birkaç seans gidicektim, ilk seansa gittim t bölgem çok sorunlu, birşeyler sürüldü yüzüme masaj yapıldı güzelce temizlendi maskeler falan , hafif ılık sinek ısırığı kadar acitan adını bilmediğim bir cihazda tutuldu yüzüme, bütün işlem yarım saat sürdü yada sürmedi ama pek tatmin olmadim nedense tabi ki ilk seansta büyük birşey beklemiyordum yüzümde kadın hergun yüzünü kükürtlü sabunla , Sabah akşam yıka ardından tonik uygula dedi ama sanki 350 TL verdiğime değmedi ve degmicek gibide hissediyorum, ne yapabilirim İlk seanstan vazgeçmek olmaz diye düşünüyorum, vazgeçersem de sorun olur mu acaba çünkü 2 kağıda imza attım, ilk seanstan sonrada imza atmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?