Aşılama Vazgeçtim.aşılama da,tüp de,bebek de istemiyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canm hayırdır neden hemen pes edıyosun bak hepımız aynı sey ıcın caba gosterıyoruz allahım nasıp edecek ınsallah emeklerımızı bosa cıkarmasın bol bol dua edelım hemn pes etmek yok oyle:olmaz::teselli:

canm hayırdır neden hemen pes edıyosun bak hepımız aynı sey ıcın caba gosterıyoruz allahım nasıp edecek ınsallah emeklerımızı bosa cıkarmasın bol bol dua edelım hemn pes etmek yok oyle:olmaz::teselli:[/QUOT

Canım benim sağol bana cevap yazmışsın ama gerçekten içimdeki ışık söndü,Allah herkese de hayırlısını versin,isteyen herkes evlatlarına kavuşsun dileğim bu..Ben vazgeçiyorum.Başkalarının çocuklarını severim ne yapayım

canm hayırdır neden hemen pes edıyosun bak hepımız aynı sey ıcın caba gosterıyoruz allahım nasıp edecek ınsallah emeklerımızı bosa cıkarmasın bol bol dua edelım hemn pes etmek yok oyle:olmaz::teselli:[/QUOT

Canım benim sağol bana cevap yazmışsın ama gerçekten içimdeki ışık söndü,Allah herkese de hayırlısını versin,isteyen herkes evlatlarına kavuşsun dileğim bu..Ben vazgeçiyorum.Başkalarının çocuklarını severim ne yapayım

tatlım benım sakın umutsuz olma sen pes edersen bastan yenılırsın zaten bak dunyanın sonu degılkı benımde ılk asılamam tutmadı ılk bı kac saat ınsanın gozu hıcbısey gormuyo ama sımdı yepyenı umutla hevesle tüp bebege basladım rabbım nasıp edecek ınsallah vazgecmek yok tamam mı:1hug:a.s.

tatlım benım sakın umutsuz olma sen pes edersen bastan yenılırsın zaten bak dunyanın sonu degılkı benımde ılk asılamam tutmadı ılk bı kac saat ınsanın gozu hıcbısey gormuyo ama sımdı yepyenı umutla hevesle tüp bebege basladım rabbım nasıp edecek ınsallah vazgecmek yok tamam mı:1hug:a.s.

Canım tekrar teşekkürler,dilerim tüp bebek denemen başarılı olur da bebeğine ya da bebeklerine kavuşursun.Herşey istediğin gibi olsun.
Ben 10 temmuzda aşılamamın başarısız olduğunu öğrendim,ilk zamanlar yeniden deneme konusunda kararlıydım.Ama dediğim gibi birkaç gündür böyle şeyler düşünüyorum.15 gün kadar dolaştık geldik.Vazgeçerek dönmüş oldum.Şimdi bebeklere bakarken hiç doğmayacak çocuklarımı düşünüyorum.İsyan değil bu tabii ki kısmet böyleymiş.

Canım tekrar teşekkürler,dilerim tüp bebek denemen başarılı olur da bebeğine ya da bebeklerine kavuşursun.Herşey istediğin gibi olsun.
Ben 10 temmuzda aşılamamın başarısız olduğunu öğrendim,ilk zamanlar yeniden deneme konusunda kararlıydım.Ama dediğim gibi birkaç gündür böyle şeyler düşünüyorum.15 gün kadar dolaştık geldik.Vazgeçerek dönmüş oldum.Şimdi bebeklere bakarken hiç doğmayacak çocuklarımı düşünüyorum.İsyan değil bu tabii ki kısmet böyleymiş.

canım benım asılamada %15 sans verıyolar zaten ılkınde tutması mucuze gıbı bısey sen neden ona takılıyosun kı tatlı canını uzmeye degr mı canım benım guclu ol her zaman bak ben asılamayla fazla vakıt kaybetmek ıstemedım dr umda dedı sans dusuk dıye tup bebekte %70 sansın var dedı bence sende tup bebek denemeden yılma en onemlısı ıcındekı umudunu hıc bı zaman yıtırme ne zmn ıhtıyacın olursa destege yardımcı olmaya hazırım:teselli:a.s.

canım benım asılamada %15 sans verıyolar zaten ılkınde tutması mucuze gıbı bısey sen neden ona takılıyosun kı tatlı canını uzmeye degr mı canım benım guclu ol her zaman bak ben asılamayla fazla vakıt kaybetmek ıstemedım dr umda dedı sans dusuk dıye tup bebekte %70 sansın var dedı bence sende tup bebek denemeden yılma en onemlısı ıcındekı umudunu hıc bı zaman yıtırme ne zmn ıhtıyacın olursa destege yardımcı olmaya hazırım:teselli:a.s.

Desteğin için sağol,Konya'da yaşıyormuşsun ben de üniversite okudum orada,mübarek bir yer.Orasının güzel ruhu sana da yansımış.Senin için dua ederim mutlaka.
ışte benim fikrim vazgeçmek.Hemde 4-5 gündür böyle..Hayırlısı bakalım.

Desteğin için sağol,Konya'da yaşıyormuşsun ben de üniversite okudum orada,mübarek bir yer.Orasının güzel ruhu sana da yansımış.Senin için dua ederim mutlaka.
İşte benim fikrim vazgeçmek.Hemde 4-5 gündür böyle..Hayırlısı bakalım.

canım benım evet konyadayım cok tesekkur ederım bende senın ıcın dua edecegım ınsallah rabbım kendılıgınden gonderır melegınıde hıc tedavıye gerek kalmaz:Saruboceq: ınan basta senın gıbı dusundum bende asılama tutmadıgında kı zaten olmayacagına alııstım kendımı adet sancılarım sınyallerı vermıstı ama ıcı burkuluyo ınsanın arkadaslar bılırler herseyden vazgecmıstım bebek kelımesı dahı duymak ıstemıyordum daha sonra kendımı topladım rabbıme sukrettım her serde bır hayır vardır ınan allahım bana bu asamaları yasamayı nesıp ettı ama kım dostum kım dusmanım anlamıs oldum her yuzume gulenı bana dost sanırdım gercekten yanımda benım cektıklerımı yureklten hıssedenlerı ogrendım daha nıcelerı var amelıyat oldum rahımde perdeden dolayı o hastane bana o kadar cok sey kattı kı sukrettmeyı ogrendım rahmı alınanları hıc anne olamayacaklarını ogrenenlerı bınlerce kez sukur allahıma kı onemlı bı sorunumuz yok bence pes etme canım kafanı topla sımsıkı sarıl hayata hc bırsey senden ve esınden onemlı degıl:1hug:

Canım benim yaşadıkların için çok üzüldüm.Ama haklısın yaşanan her şey ders almamızı sağlıyor ve bizi olgunlaştırıyor.Bizden daha kötü durumda olanlara bakıp şükretmemiz lazım,ben de böyle düşünüyorum.İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
Söylediğin gibi kafamı toplamam lazım,ama bu ne kadar sürer bilmiyorum.Şimdilik yeni bir denemeye kalkacak güçte hissetmiyorum kendimi.Durup bekleme dönemi diyelim buna,biraz vakit geçsin.
İnşallah senden güzel haberlerini alırım,gelişmelerden lütfen beni de haberdar et.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla size çok kızdım.burada kaç kere aşılama denemiş kaç kere tüpbebek denemiş ve hala denemeye devam eden arkadaşlar var ki (,bunlardan bir tanesi de benim )hiçbiri buraya bu son diye başlık açmıyor.daha ilk denemede pes etmen hiç hoş değil.kalk silkin kendine gel.bizler güçlüyüz ilk denemede zaten doktorlar sansın düşük olduğunu söylüyorlar

Başlığı okuyup açmadan önce zannettimki, 4-5 kez tüp yada aşılama denemişsiniz de tutmadığı için bu konuyu açmışsınız diye düşünmüştüm. Allah aşkına ilk aşılamayla böyle yıkılırsanız sonraları durumunuz daha kötüye gider . Hepimizin menopoza girmediğimiz sürece hamile kalma şansımız var. Bu yüzden biraz daha pozitif olun

valla size çok kızdım.burada kaç kere aşılama denemiş kaç kere tüpbebek denemiş ve hala denemeye devam eden arkadaşlar var ki (,bunlardan bir tanesi de benim )hiçbiri buraya bu son diye başlık açmıyor.daha ilk denemede pes etmen hiç hoş değil.kalk silkin kendine gel.izler güçlüyüz ilk denemede zaten doktorlar sansın düşük olduğunu söylüyorlar

Mesajınızı çok samimi buldum,azminizi de takdir ediyorum.İnşallah bebeğinize kavuşursunuz dua ediyorum herkes için,yalnız benim hissiyatım da böyle.Belki bu bir süreçtir geçer ama şimdi bu durumdayım.

Başlığı okuyup açmadan önce zannettimki, 4-5 kez tüp yada aşılama denemişsiniz de tutmadığı için bu konuyu açmışsınız diye düşünmüştüm. Allah aşkına ilk aşılamayla böyle yıkılırsanız sonraları durumunuz daha kötüye gider . Hepimizin menopoza girmediğimiz sürece hamile kalma şansımız var. Bu yüzden biraz daha pozitif olun

Düşüncelerinize hak veriyorum umarım ben de yakında sizin gibi düşünürüm.Ama şimdilik aklımda hep aynı şeyler var.

Düşüncelerinize hak veriyorum umarım ben de yakında sizin gibi düşünürüm.Ama şimdilik aklımda hep aynı şeyler var.

cnm ya sen daha ilk denemede göçmüşsün.olmaz... bende bir aşılama geçirdim meğer boşuna olmuşum çünkü ameliyat olmam gerekiyormuş(dr um sağolsun bunu anlayamadı)ve mayıs ayındada laparoskopi ameliyatı oldum.şimdi aşılama yada tüp bebek önerdi dr um ama aşılamada şans daha düşük güzelim.ilkinde dahada düşük.şimdiden pes etme.imkanın varsa ikinciyi yine olmazsa tüp bebeği muhakkak dene.burada 6 kere tüp bebek denemiş yinede pes etmeyen insanlar var onlara haksızlık olur.yazdıklarını hiç okumamış olayım.hadi gül biraz çık şu depresyondan.....:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

oooooooo....
ilk deneme başarısız olup küstüm oynamıyorum demek olurmu???
biz ne uğraştık,neler çektik..
ben olmayanlara hep dua ediyorum,
Allah bekletmeden versin her isteyene.

oooooooo....
ilk deneme başarısız olup küstüm oynamıyorum demek olurmu???
biz ne uğraştık,neler çektik..
ben olmayanlara hep dua ediyorum,
Allah bekletmeden versin her isteyene.

İlginize teşekkür ederim.Ama bu fikri atamıyorum üzerimden hatta atmak bile istemiyorum.Bakalım hayırlısı.

Back
X