- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Adetlerim duzenli degil zaten adetim gecikmiş suan.Herşeyde bir hayır vardir. Ne zaman kısmetse olur... belki adet geciktirici ilacların bir faydasi olabilir
Cook tesekkur ederim ..Öncelikle bes edilmez pes edilir, kalpi değil kalbi, kurdaj değil kürtaj ve inatına değil inadına...Nasipse gelir yemenden değilse ne gelir elden..İnşallah gidersiniz..Sabah sabah tam ezan vakti çok gönülden istedim sizin icin
zaten gitmeye çalıştığı yer hac degil umre hacca kafana estiği her an gidemezsin ki...Öncelikle bes edilmez pes edilir, kalpi değil kalbi, kurdaj değil kürtaj ve inatına değil inadına...Nasipse gelir yemenden değilse ne gelir elden..İnşallah gidersiniz..Sabah sabah tam ezan vakti çok gönülden istedim sizin icin
Ellerınize sağlık angelÖncelikle bes edilmez pes edilir, kalpi değil kalbi, kurdaj değil kürtaj ve inatına değil inadına...Nasipse gelir yemenden değilse ne gelir elden..İnşallah gidersiniz..Sabah sabah tam ezan vakti çok gönülden istedim sizin icin
Nasıl yani..Zate
zaten gitmeye çalıştığı yer hac degil umre hacca kafana estiği her an gidemezsin ki...
Merhaba kızlar bu saat oldu aglıyorum yatamıyorum.
derdimi dokmek istiyorum.
bekarlıgımdan beri hacca gitmek hayalim (kimin hayali degil ki)
Ama ne zaman kalkıp gıtmeye gıtsek hep sorun cıkıyor..
mesela,gecen sene tam kalktık gunde aldık gıdecez eşimin vizesi bitmiş yeniletmesi uzun surdu benimde yurtdısındaki zamanm doldu turkıyeye döndüm.
İkinci 3 ay once hersey hazır adetiöi bklyrm gelsin diye gideyim haöile kaldım.
bunada şükür dedim gitmedik.
sonra bebişim öldü,kalpi durdu kurdaj oldum adetimide oldum..
gelecek ay gidebiliriz dedi esim ama bu seferde inatına adetim gelmiyor..
cok mutsuzum hayalini kurdugum yüce yere gidemiyorum.
Nicin böyle oluyor..
adaklar adadım sadece oraya gidebilmem icin bana dua edermisiniz...gitmem icin..buna coooooooook ihtiyacım var.
Merhaba kızlar bu saat oldu aglıyorum yatamıyorum.
derdimi dokmek istiyorum.
bekarlıgımdan beri hacca gitmek hayalim (kimin hayali degil ki)
Ama ne zaman kalkıp gıtmeye gıtsek hep sorun cıkıyor..
mesela,gecen sene tam kalktık gunde aldık gıdecez eşimin vizesi bitmiş yeniletmesi uzun surdu benimde yurtdısındaki zamanm doldu turkıyeye döndüm.
İkinci 3 ay once hersey hazır adetiöi bklyrm gelsin diye gideyim haöile kaldım.
bunada şükür dedim gitmedik.
sonra bebişim öldü,kalpi durdu kurdaj oldum adetimide oldum..
gelecek ay gidebiliriz dedi esim ama bu seferde inatına adetim gelmiyor..
cok mutsuzum hayalini kurdugum yüce yere gidemiyorum.
Nicin böyle oluyor..
adaklar adadım sadece oraya gidebilmem icin bana dua edermisiniz...gitmem icin..buna coooooooook ihtiyacım var.
Hac vazifesi sadece yılın bir bölümünde yerine getirildiği için arkadaşımız öyle söylemiş, doğru da söylemiş. Siz farklı dönemlerden bahsettiğiniz için bende de "umre"ye gitmek istediğiniz algısı yarattı...Nasıl yani..
Rica ederim. Huyum bu dayanamiyorum duzeltmedenCook tesekkur ederim ..
Hatalarım icin k.bakmayın telden giriyorum,hızlı yazıyorum o yuzden oyle oluyor..
Bazen iste herseyi cok istememek lazim diye dusunuyorum. Allah herseyin dogru zamanini bilir ve de olmuyorsa cidden sonunda bir hayir cikiyor. Ama gonlundekini hayirlara ceviripte versin Allah..sevgilerEllerınize sağlık angel
Nasipten öte yol yok konu sahibi bunun bilincinde olun yeter Allah ne zaman uygun görürse o zaman olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?