VAZGECTİM PES ETTİM SANIRIM..

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Merhaba kızlar bu saat oldu aglıyorum yatamıyorum.
derdimi dokmek istiyorum.
bekarlıgımdan beri hacca gitmek hayalim (kimin hayali degil ki)
Ama ne zaman kalkıp gıtmeye gıtsek hep sorun cıkıyor..
mesela,gecen sene tam kalktık gunde aldık gıdecez eşimin vizesi bitmiş yeniletmesi uzun surdu benimde yurtdısındaki zamanm doldu turkıyeye döndüm.
İkinci 3 ay once hersey hazır adetiöi bklyrm gelsin diye gideyim haöile kaldım.
bunada şükür dedim gitmedik.
sonra bebişim öldü,kalpi durdu kurdaj oldum adetimide oldum..
gelecek ay gidebiliriz dedi esim ama bu seferde inatına adetim gelmiyor..
cok mutsuzum hayalini kurdugum yüce yere gidemiyorum.
Nicin böyle oluyor..
adaklar adadım sadece oraya gidebilmem icin bana dua edermisiniz...gitmem icin..buna coooooooook ihtiyacım var.

Lütfen fikirlrnizi paylaşın buna ihtiyacım var dualarınızada..

Herşeyde bir hayır vardir. Ne zaman kısmetse olur... belki adet geciktirici ilacların bir faydasi olabilir

Cook tesekkur ederim ..
Hatalarım icin k.bakmayın telden giriyorum,hızlı yazıyorum o yuzden oyle oluyor..

Zate
zaten gitmeye çalıştığı yer hac degil umre hacca kafana estiği her an gidemezsin ki...

Ellerınize sağlık angel
Nasipten öte yol yok konu sahibi bunun bilincinde olun yeter Allah ne zaman uygun görürse o zaman olur.

Canım belkide hayırlı zamanlar değildir gitmeniz için.
Sen belli ki çok içten bir şekilde istiyorsun.
Allahtan hayırlı zamanı dile .

nasip ne zamansa ozaman gidiceksiniz,siz elinizden geleni yapıyorsunuz ama olmuyor vardır bir hayır,

Ellerınize sağlık angel
Nasipten öte yol yok konu sahibi bunun bilincinde olun yeter Allah ne zaman uygun görürse o zaman olur.
Bazen iste herseyi cok istememek lazim diye dusunuyorum. Allah herseyin dogru zamanini bilir ve de olmuyorsa cidden sonunda bir hayir cikiyor. Ama gonlundekini hayirlara ceviripte versin Allah..sevgiler

herşeyde bir hayır vardır..Rabbim in bir bildiği vardır..haline şükret hep..inşallah hayırlı ve en kısa bir zamanda Allah Hacca gitmeyi nasip eder..

Canım ne güzel gitmek için çabalıyorsun olmayınca üzülüyorsun, böyle kutsal bir amaç için döktüğün her gözyaşı sana daha hayırlı kapılar açar. Hiç üzme kendini elbet bir vakti zamanı vardır, yalnız bence regl düzenine göre ayarlama bu işi. Sen gününü ayarla, vize pasaport işlemlerini hallet. Sonra baktın regl günün yaklaşıyor olamıyorsun ilaç alırsın adet söktürücü. Annemler giderken annem olmayayım diye ilaç içmişti, 1 ay kaldılar. İlaç sayesinde olmamıştı annem. Kaldı ki hadi oraya gittin regl oldun, bu da sonuçta senin müdehale edebileceğin bir şey değil. Bu kadar kafaya takma, sen niyetini et, sonrası Allah kerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…